vineri, 28 noiembrie 2014

Alege campania Super Blog !


 superblog-spring-logo-01-01


Consultanţa de imagine presupune, în primul rând, o responsabilitate majoră faţă de cel care îşi  încredinţează astfel un aspect esenţial al succesului său.Sunt oameni inovatori, ancoraţi în prezent, pasionaţi de perfecţiune, însă aspectul exterior este unul depăşit, nepotrivit. Este clar trebuie să-i  faci vizibili pe aceşti oameni valoroşi, de a le alinia aspectul exterior la potenţialul intelectual.
Atunci când ai certitudinea că aspectul tău exterior este aliniat cu statutul şi obiectivele tale ca profesionist, că ceea ce porţi îţi întăreşte discursul şi acţiunile, te poţi concentra exclusiv pe ceea ce ştii să faci cel mai bine, ceea ce este echivalent cu eficienţa.
"Imaginea" este modul în care ne văd alte persoane. Acesta influenţează dacă oamenii vor răspunde la solicitările noastre.
Dacă aş deveni consultant de imagine, le-aş da oamenilor sfaturi care iar ajuta să obţină ceea ce doresc - fie că vor să obţină un nou loc de muncă, să facă o impresie bună, sau pur şi simplu să se simtă bine ei înşişi. În primul rând aş începe cu analiza de imagine, fashion styling - revizuirea garderobei în sensul că aş determina acea persoană să ia decizia de a păstra sau a scăpa de anumite lucruri în funcţie de defectele corpului având în vedere psihologia culorilor de îmbrăcăminte sau achiziţionarea altor piese noi de îmbrăcăminte, analiza machiaj - determinarea machiajului potrivit pentru client şi alte aspecte specifice ale aspectului fizic, cum ar fi: culori, creme de îngrijire a pielii ,cosmetice si suplimente cu ingrediente 100% naturale , cu privire la stilul de păr şi culoare .
Cu toate acestea, imaginea este mai mult decât aspectul fizic. În plus fată de modul în care cineva priveşte o persoană, sau îşi formează impresii acestea sunt bazate pe modul în care acea persoană vorbeşte şi se comportă. Prin urmare, în calitate de consultant de imagine, de asemenea, m-aş consulta cu clienţii cu privire la comunicările vocale şi verbale, inclusiv voce, vocabular şi pronunţie, consultantă cu privire la comunicările non-verbale, cum ar fi limbajul corpului, postura, şi contactul face to face.
În plus fată de consultanţa cu clienţii aş dezvolta o reţea de parteneri strategici cum ar fi stilişti, make-up artişti, medici stomatologi, antrenori personali, chirurgi.Dacă candidatul SuperBlog  vrea să atingă obiective tot mai înalte are nevoie de un website de calitate şi de o prezenţă activă în online - conţinut inovativ, interactivitate şi, mai ales, promovare web nu vom ezita să cerem idei online de la  Best Web Image  partener media.
Ca si consultant de imagine vă pot recomanda să urmaţi seminarii pe teme cum ar fi: dressing profesional, abilităţi de comunicare, precum şi alte subiecte.
La fel ca şi mine poţi deveni şi tu blogger .Eu m-am înscris în SuperBlog 2014 la recomandarea prietenei mele.
 votati
Oricare dintre noi putem deveni dintr-un  blogger începator un partener blogger  şi nu în ultimul rând un consultant de imagine. Educaţia sau experienţa specială este necesară pentru a face furori în această carieră.


SuperBlog
Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2014 !

 Super Blog e căpitan
În armură de sultan,
Campania când soseşte
Începe să dea de veste.

Bloggerii cum dau de ştire
Îşi adună a lor oştire.
Scriu articole grozave
După ideile lor brave.

Temele, inovatoare,
Vin şi ele ajutoare,
Campania s-o înconjoare
Cu premii răsplătitoare.

joi, 27 noiembrie 2014

Oferă siguranţă familiei tale -Sistemul Portabil Detector – Exhaustor Pentru gaze !

 
De peste 100 de ani, 3M reprezintă un simbol al inovaţiei şi creaţiei de noi tehnologii. Nu se ştie cum - sau unde - apar ideile inovatoare.3M surprinde esenţa noilor idei şi le transformă în mii de produse ingenioase. Cultura creativităţii colective se metamorfozează într-un flux permanent de tehnologii performanţe pentru o viaţă mai bună.3M este compania de tehnologii diversificate care oferă soluţii inovatoare la problemele de zi cu zi ale oamenilor din întreaga lume.De-a lungul anilor, inovaţiile au îmbunătăţit viaţa a milioane de oameni din întreaga lume. Prin soluţiile lor, conducerea autoturismului pe timpul nopţii a devenit mai uşoară, clădirile mai sigure iar produsele electronice mai economice şi mai puţin dăunătoare pentru mediu.Au ajutat chiar la realizarea primului pas pe lună.
Read More About Us
Inovaţia continuă este esenţa companiei 3M.
Anual, sute de inventatori şi oameni de ştiinţa români, din toate domeniile, se înscriu în concursurile de inventică de pe întreg globul, pentru a demonstra lumii valoarea “minţii” româneşti.
Anual, milioane de oameni asistă revoltaţi la indiferenţa şi nepăsarea celor care ar trebui să promoveze aceste adevărate valori ale României: autorităţi, societatea civilă şi alţii.
Anual, aceşti români de excepţie umplu vitrine cu medalii obţinute la aceste concursuri.
Anual, invenţiile lor salvează vieţi, modifică destine, îmbunătăţesc performanţele unor afaceri, transformă oameni şi instituţii.
Anual, ne dăm seama că pentru ei facem prea puţin.
Este motivul pentru care una dintre cele mai mari companii din lume, o firmă care datorează de peste 100 de ani succesul sau inovaţiei şi dorinţei oamenilor de a depăşi limitele, a decis să promoveze şi să premieze inventică românească.
Compania 3M, care împlineşte 15 ani de prezenţă în România, îşi propune să depună un efort constant pentru a promova inovaţia.
Din punctul meu de vedere inovaţia anului 2014 care ar trebui premiată şi brevetată este invenţia românească SISTEM PORTABIL DETECTOR – EXHAUSTOR PENTRU GAZE care a fost medaliată cu aur la Târgul de Inovatii – Innova de la Bruxelles în 2013 şi a primit un premiu special din partea Bosniei şi Herţegovinei, iar la Chişinău a obţinut medalia de argint în 2013. Aparatul detectează gazele nocive gaze naturale, butan, propan, monoxid de carbon, bioxid de carbon, hidrogen sulfurat etc.
Sistem Portabil Detector – Exhaustor Pentru Gaze
Acest sistem este format dintr-un detector de gaz cu elemente de semnalizare optice şi acustice, un exhaustor care absoarbe şi refulează gazele nocive comandat de un bloc automat. Gazele sunt eliminate de un tub flexibil de lungime variabilă în funcţie de lungimea şi adâncimea spaţiului detectat.
Unde putem monta acest sistem?
Sistemul Portabil Detector- Exhaustor Pentru Gaze nocive, este utilizat pentru detecţia şi eliminarea gazelor nocive din căminele de canalizare, cămine de branşament, mine, fabrici de alcool, silozuri, fântâni, laboratoare, bucătării, etc.
De ce să montăm acest sistem?
Scurgerile de gaz pot avea consecinţe grave ce duc la incendii, explozii sau asfixiere dacă nu sunt detectate la timp. În această situaţie, un detector de gaz poate avea o deosebită importantă în protejarea ta şi a familiei tale.Cu toate că este rară, o scurgere de gaz poate avea consecinţe grave. Compania dumneavoastră de gaz şi institutul de gaz au pus la punct un sistem adecvat de prevenire a unei eventuale scurgeri de gaz. O substanţă cu un miros uşor detectabil de toată lumea se adaugă gazului. Cu toate astea, persoanele cu un simţ scăzut al mirosului nu pot beneficia de aceasta măsură de siguranţă. În această situaţie, prezenţa unui detector de gaz poate avea o deosebită importantă în protejarea dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră.
Avantajele acestui sistem:
- Sistemul Portabil Detector – Exhaustor Pentru gaze este atât portabil cât şi fix. Gazele nocive sunt detectate şi eliminate în atmosferă înainte ca personalul să intre în spaţiu respectiv (mine, laboratoare, fabrici de alcool etc.).
- Aparatul poate utiliză o arie largă de tipuri de senzori în funcţie de tipul gazului nociv care trebuie detectat şi eliminat şi poate avea diferite dimensiuni. Prototipul funcţional este cel prezentat.
- Prezintă siguranţă în exploatare.
- Alimentarea cu curent electric poate fi realizată de la un acumulator electric prin racordarea la mufa brichetei unei maşini în cazul în care nu avem curent electric. (fântâni în câmp, peşteri etc.)
Un detector de gaz este un dispozitiv care detectează prezenţa gazelor într-o zonă, de multe ori ca parte a unui sistem de siguranţă. Acest tip de echipament este utilizat pentru a detecta o scurgere de gaz şi interfaţă cu un sistem de control astfel încât un proces poate fi închis automat. Acest tip de aparat este important, deoarece există multe gaze care pot fi dăunătoare pentru viaţă organic, cum ar fi oameni sau animale.
Detectorul de gaz poate fi folosit pentru a detecta gaze combustibile, inflamabile şi toxice, precum şi pierderea de oxigen.
Optează pentru invenția preferată dintre cele câștigătoare la Saloanele Internaționale de Inventică de la Bruxelles și Geneva și PR3MIAZĂ INOVAȚIA ANULUI 2014.
 postare concurs1

miercuri, 26 noiembrie 2014

MOBILA ADORIANIS

Pentru a indeplini dorintele dumneavoastra de a beneficia de un mobilier modern care sa fie confortabil, functionabil si cu un design deosebit unde va puteti incheia ziua cu o relaxare pe masura MOBILA ADORIANIS foloseste in productia mobilei doar materiale de cea mai buna calitate incat produsele finite sa corespunda conform cereri clientului.













vineri, 21 noiembrie 2014

TABLETE GOCLEVER bazate pe sistemul de operare Android


sigla

Unul dintre primele lucruri pe care le-am observat la noua tabletă INSIGNIA 800 WIN este ecranul de înaltă calitate IPS care oferă o experientă de neuitat, prin reprezentarea culorilor adevărate, vizualizare optimă de site-uri şi confort neaşteptat de utilizare. Acesta vă asigură imagini clare şi culori precise din toate unghiurile de vizualizare, ceea ce înseamnă că niciodată nu va fi nevoie să pierdeţi vizionarea unor filme preferate, emisiuni TV, videoclipuri pe YouTube şi experienţele de navigare web.
Am fost plăcut surprins să văd că organismul la noua tabletă INSIGNIA 800 WIN a fost subţire şi estetic. Eu spun în mod surprinzător subţire, deoarece ghedgeturi - le care au un ecran mare tind să aibă un cadru mai gros. Designul elegant se simte prin configuraţie, funcţionalitate şi mobilitate este o tabletă compactă şi modernă. Având ecran de 8 inch, permite vederea precisă a detaliilor. Aparatul este rapid, puternic şi multifuncţional. 
Indiferent dacă călătoresc pentru afaceri sau de plăcere, de multe ori am nevoie să-mi iau tableta cu mine. Este, dimensiunea perfectă concepută special pentru cei care folosesc tableta în timp ce citesc în tren. Te ajută să păstrezi legătura cu familia şi prietenii, să intri pe internet sau blog-ul personal oriunde te-ai afla. După ce am avut o mulţime de dispozitive diferite touchscreen pot spune cu încredere că noua tabletă INSIGNIA 800 WIN răspunde foarte bine la fiecare comandă. M-am trezit că pot comuta perfect prin aplicaţii, clipuri video şi navighez pe web, cu o simplă apăsare de deget. Pot transmite wireless clipuri video, imagini, muzică şi mult mai mult am dreptul la propriul meu televizor.
Tableta INSIGNIA 800 WIN are multe de oferit, pentru o mică recapitulare aici este o listă de caracteristici:


Size 8” 
Rezolution 1280x800 pixels
Intel Processor Z3735E @1.3Ghz 
Windows 8.1
5.0 MPix 
Fie că aţi avut mai multe gadgeturi de-a lungul anilor, sau sunteţi doar la început, explorând beneficiile acestei tablete este o opţiune solidă pentru oricine este interesat de viteză, performantă şi fiabilitatea.Pentru mai multe detalii vă recomand să vizitaţi magazinul online GOCLEVER  ei va ofera echipamente electronice inovative uşor de utilizat ce îndeplinesc cerinţele la cele mai bune preţuri, menţinând în acelaşi timp fiabilitatea ridicată a produselor şi gradul de satisfacţie al clienţilor.


joi, 20 noiembrie 2014

Să fim umanitari... să ne ajutăm semenii


Dorinţa de a dona pentru a salva o altă viaţă sau de a reduce suferinţa altei 
persoane este de admirat şi indică faptul că sunteţi o persoană foarte grijulie.

Sângele, celulele sanguine pot fi donate pentru a fi utilizate pentru o persoană care are nevoie de transfuzii. Măduva osoasă pot fi donate pentru transplant  la pacienţii cu leucemie sau alte tulburări de măduvă osoasă sau  care au un sistem imunitar defect. Organele pot fi donate de la donatori vii, cum ar fi porţiuni de ficat, sau un singur rinichi.Donaţiile de organe şi ţesuturile donate după moarte pot salva multe vieţi. Transplanturile de acest tip includ inimă, plămân, ficat, rinichi, pancreas, valve cardiace, vene, artere, oase, tendoane, ligamente, piele, intestin subţire, şi corneea ochilor. Luaţi în considerare şi donaţiile online pentru a ajuta la salvarea de vieţi. În acest sens, Asociaţia “Salvează o inimă”, organizatorul campaniei umanitare “Gemenii vor să vadă zâmbetul mamei” a demarat de urgentă o amplă campanie de strângere de fonduri, care îi va ajuta pe gemeni Yanis şi Rareş să vadă. Miracolul suprem al vieţii este primul contact vizual dintre mamă şi bebeluşul său; nu şi pentru gemenii născuţi prematur, Yanis şi Rareş, care au suferit arderea totală a retinei din cauza neglijenţei medicilor.
SAM_0037-344x258

Imaginează-ţi cum ar fi să-ţi pierzi darul vederii? Cum ar fi să trăieşti fără să vezi? Doar să simţi, să atingi, să miroşi, să auzi sau să guşti. În mod sigur, mâncarea ţi se va părea mai gustoasă şi mai plăcut mirositoare, în mod sigur, vei avea mai mult timp pentru lumea ta interioară, auzul ţi se va ascuţi, dar vei pierde multe, foarte multe informaţii vizuale.
Auzim atât de des Românii sunt hoţi, sunt prost crescuţi, ei vor mereu să fure şi să însele, iar tânăra generaţie este una care nu are nimic sfânt, este plină de fumuri şi fiţe. Nu-i aşa? Uităm un lucru elementar. Uităm că atunci când intri în pădure găseşti uscături, dar şi puieţi sau copaci falnici. Dacă te uiţi numai pe jos, vei spune că sunt doar uscături, dacă vei privi doar în sus, vei vedea norii zgâriaţi de vârfurile celor mai falnici dintre copaci. Pădurea, ca orice pădure are de toate, pentru toate gusturile. Românii sunt din ce în ce mai solidari cu semenii lor loviţi de soartă, oamenii nu pot rămâne indiferenţi la necazurile celorlalţi, fie că sunt bolnavi şi au nevoie de ajutor pentru tratament, fie că sunt loviţi de stihiile naturii.              Cei care doresc se pot alătura acestei cauze pot dona.


Cont RON: RO14RNCB0047127259210004
Cont EURO: RO68RNCB0047127259210002
Cont USD: RO41RNCB0047127259210003
Cod SWIFT: RNCB - Sucursala Proprietară Botosani-Trusesti.” 0760.517.890-Flavia Lionte-mama gemenilor.
Sumele donate sunt foarte necesare ca viaţa acestor minunaţi copii să fie salvată. Este un proiect mai amplu al Asociaţiei “Salvează o inimă”, iar acest sistem de donaţii online va fi folosit pentru salvarea mai multor oameni. Deja a fost aplicat cu succes şi pentru alte cauze, iar românii au reuşit să salveze foarte mulţi copii şi familii care treceau prin clipe dramatice.
Pantofiorul fermecat

miercuri, 19 noiembrie 2014

MOBILA ADORIANIS TRANS

Pentru a indeplini dorintele dumneavoastra de a beneficia de un mobilier de dormitor care sa fie confortabil, functionabil si cu un design deosebit unde va puteti incheia ziua cu o relaxare pe masura MOBILA ADORIANIS foloseste in productia mobilei doar materiale de cea mai buna calitate incat produsele finite sa corespunda conform cereri clientului.
 DORMITOR ADINA DORMITOR ALEX 4


 DORMITOR ALEX 3



 DORMITOR ALEX 6 DORMITOR ALEX 4

marți, 18 noiembrie 2014

Sărbători fericite cu Tuborg Christmas Brew

 TUBORG-Christmas
Cu toţii avem tradiţii de sărbători. În fiecare an parcurgem sute de kilometri pentru a ne vizita familia şi prietenii, iar apoi petrecem mult mai multe ore să alegem berea pe care o vom lua de Crăciun .Personal am încercat nenumărate mărci de bere de-a lungul anilor, dar mereu mă întorc la favorita mea TUBORG.Pentru mine, deschiderea unei sticle de bere Tuborg Christmas Brew este asemănătoare cu deschiderea unui pachet simplu doar pentru a găsi ceva frumos şi neaşteptat în interior. Indiferent de ceea ce este pe etichetă, ceea ce este în sticlă este o surpriză. Gustul este bine echilibrat şi perfect pentru nopţile de sărbători. Tuborg Christmas Brew este mama tuturor berilor de Crăciun. Amestecul subtil de condimente şi arome face berea Tuborg să fie o adevărată doamnă prin elegantă, demnitate şi aspectul discret .Alcoolul este atât de bine încorporat, încât este dificil să-i determini puterea. Pentru mine, este perfectă.
Ce beri de Crăciun sunt pe lista ta de dorinţe în acest an?
Este Tuborg Christmas Brew şi printre favoritele tale?
 kitul sustinatorului
De ce cred că Tuborg Christmas Brew este atât de specială?
Deşi Tuborg Christmas Brew este o bere de sezon şi este pe piaţă doar câteva săptămâni în fiecare an, este în continuare cea mai vândută bere. Respectând tradiţia începută acum 14 ani, ediţia limitată dedicată sărbătorilor de iarnă Tuborg Christmas Brew se lansat şi anul acesta, în prima săptămână a lunii  noiembrie pe data de 7. 
 
Timp de două luni sezonul de iarnă va avea un gust mai tare şi mai aromat şi asta pentru că Tuborg Christmas Brew, berea de culoare brun-roşcată cu un conţinut de 5.6% alcool, va da startul bunei dispoziţii  petrecut cu prietenii şi familia 
 
Spotul a fost lansat în 1980 ca o reclamă de vacantă specială pentru obişnuitul Pilsner Tuborg, dar a devenit atât de populară încât de Crăciun 1981 a fost creat special Tuborg Christmas. Tuborg Christmas este cunoscut pentru publicitatea sa albastru şi alb. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor probabil nu ştiu că faimoasa reclama animată, în care se află Moş Crăciun în haine albastre, este de fapt mai veche decât berea în sine. În România, de-a lungul anilor, Tuborg Christmas Brew a fost un motiv în plus pentru ca sărbătorile de iarnă să aibă un gust special, mai ales datorită reţetei sale deosebite.Pe piaţă Tuborg Christmas Brew este un brand unic şi sunt bucuroasă să păstrez tradiţia acestei ediţii limitate dedicată special sărbătorilor de iarnă. Sunt un consumator loial şi cumpăr Tuborg în decursul întregului an iar răsplata dată de gust şi aromă este pe măsură.Din dragoste pentru Tuborg Christmas Brew haideţi să utilizăm hashtagrile #ChristmasTaste şi #ChristmasBrew.
Dacă ţi-a plăcut, nu ţine sentimentele pentru tine, şi permiteţi să încerci această bere cel puţin o dată.

luni, 17 noiembrie 2014

Micul dejun este cea mai importantă masă



Complete life, Be stronger then diabetes



















Fiecare dintre noi am auzit că un mic dejun sănătos este cheia pentru a începe ziua cu un bang. Probabil şi acum ne revin în minte cuvintele pe care le rosteau părinţii noştrii: Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei dar şi răspunsul insistent de la copiii somnoroşi " nu mi-e foame"
Micul dejun este masa cea mai uşoară cu care poţi să treci de dimineaţă. Unii oameni simt chiar greată dimineaţa (ceea ce indică o tulburare de zahăr în sânge). Micul dejun este prima masă după o noapte lungă de repaus alimentar. În absenţa unor alimente, organismul trebuie să elibereze stocurile de glucoză pentru a alimenta creierul. Sărind peste micul dejun, atunci când creierul şi corpul tău sunt înfometaţi de energie, exagerează acest răspuns la stres, forţând organismul pentru a pompa continuu în hormonii de stres care alimentează creierul. Aceşti hormoni de stres, de asemenea, explică de ce unii oameni se trezesc cu o senzaţie de greată. Răspunsul la stres cauzat de săritul peste micul dejun şi alte mese contribuie la creşterea în greutate,supăra echilibrul hormonal, împiedică funcţionarea creierului, şi poate duce la simptome cum ar fi migrene, depresii, modificări ale dispoziţiei, tremor, ameţeli, ceaţă, tulburări de somn, şi altele. Un creier bine alimentat este mai bine echipat pentru a face alegeri mai sănătoase şi nu cedează, nu se apucă nebun să caute cea mai rapidă sursă de energie. Cei care omit micul dejun au mai multe şanse de a căuta calorii bogate în alimente nedorite şi mâncă aproximativ cu 20 la sută mai mult la masa de prânz.
Micul dejun este un mod minunat de a da organismului alimentele de care are nevoie.
Chiar dacă mănânci o masă sănătoasă de dimineaţă în fiecare zi, poate să fie foarte greu să ai un copil alimentat sănătos.
Dar este important să încercaţi!
 


 Complete Life 680x150px
Fiind mamă de copii m-am documentat foarte bine şi într-adevăr copiii care mănâncă micul dejun au tendinţa de a mânca sănătos în general .Micul dejun este procesul prin care organismul transformă combustibilul în produsele alimentare de energie şi când metabolismul devine mişcare, corpul începe arderea caloriilor.
Imaginaţi-vă că sunteţi o maşină!
După o noapte lungă de somn, rezervorul este gol. Micul dejun este combustibilul de care ai nevoie încât să poţi porni la drum. Ai nevoie de a furniza suficientă energie, nouă pentru corpul tău pentru a începe şi a te menţine în funcţiune până la prânz.
Copii care sar peste micul dejun devin obosiţi, agitaţi sau iritabili iar la scoală au atenţia mai redusă Starea de spirit şi energia lor pot scădea dacă nu mănâncă masa de dimineaţă. Cadrele didactice au observat că acei copii care vin la scoală şi nu au luat micul dejun au dificultăţi de învăţare foarte mai, comparativ cu copiii bine hrăniţi care au rezultate mai bune în activitatea lor şcolară şi arată un plus de energie în sport şi alte activităţi.
Persoanele care nu mănâncă micul dejun consumă adesea mai multe calorii pe parcursul zilei şi sunt mult mai predispuşi în a deveni supraponderali. Asta pentru că cineva care sare peste micul dejun este probabil foarte înfometat înainte de prânz şi va gusta produsele alimentare bogate în calorii sau va mânca prea mult la masa de prânz.
Pregătirea unui mic dejun bun poate fi la fel de rapid şi de uşor doar prin adăugarea laptelui peste cereale sau fulgi de ovăz.
Este important pentru copii să aibă micul dejun în fiecare zi, dar ceea ce mănâncă de dimineaţă este foarte important. Alegeţi alimente pentru micul dejun, bogate în cereale integrale, fibre şi proteine ​​în timp ce nivelul de zahăr adăugat poate impulsiona copii la "atenţie, concentrare şi memoria - de care au nevoie să înveţe în scoală. Copiii trebuie să acumuleze fibre, calciu, precum şi alte elemente nutritive importante.De asemenea, ei au tendinţa de a păstra greutatea lor sub control, au niveluri mai mici de colesterol în sânge  şi vor face mai puţine drumuri la cabinetul şcolii cu plângeri de stomac legate de alimentaţie.
Un alt motiv bun pentru a vă asigura că copii au un mic dejun echilibrat este că patru din cinci copii nu primesc suficiente vitamine şi minerale de la masa de prânz şi cină singur. Prin adăugarea micului dejun, copiii au mai multe şanse de a obţine vitaminele şi mineralele de care au nevoie.
Mic dejun îmbunătăţeşte performanţele academice şi dieta, ajută la îmbunătăţirea performanţelor mentale şi concentrare în timpul activităţilor de dimineaţă.
Nu ai timp pentru micul dejun? Este mai simplu să pui 5 lei in buzunar pentru fast -food şi gata l-ai trimis la şcoală! Nu-ţi pasă că aceste gustări sunt bogate în grăsimi şi zahăr şi sunt scăzute în valoari nutritive!
Ai grijă de sănătatea copilului tău. Fii creativ cu alegerile tale pentru micul dejun .
Chiftelute din fasole mung
Este uşor să faci un mic dejun bun, chiar dacă copilul dumneavoastră vă spune nu vreau! Nu îmi este foame! În primul rând, copilul dumneavoastră cred că nu ar refuza un suc de portocale. Acest lucru va ajuta la creşterea apetitului său. Puteţi începe cu o cantitate mică la început şi apoi pe măsură ce copilul se obişnuieşte cu micul dejun, creşteţi lent cantitatea de alimente .Un mic dejun bun ar trebui să includă alimente nutritive cel puţin trei din cele patru grupe de alimente. Pâinea integrală, cerealele, fructele, laptele, iaurtul, ouăle sunt opţiunile bune pentru micul dejun.
  
 Guacamole cu patrunjel sau urzici

Piramida alimentară subliniază în acelaşi timp balanţa, varietatea şi moderaţia cu care este necesar ca unele alimente să fie consumate, punând accent pe consumul cerealelor, legumelor şi fructelor, considerate a fi bază pentru o nutriţie adecvată. Ele trebuie acompaniate de alimente bogate în proteine (lapte, brânză, carne şi produse din carne cu un conţinut scăzut în grăsimi).Vârful piramidei, având cel mai mic volum, este reprezentat de grăsimi şi de produse zaharoase. Acestea trebuie consumate rar şi în cantităţi mici. Sursă: Ghid pentru alimentaţia sănătoasă, Societatea de Nutriţie din România
Dacă vrei să afli mai multe te anunţ că pe 14 noiembrie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Diabetului.
Unele alimente s-ar putea să vă surprindă.De exemplu, o felie de pâine prăjită care este destul de săracă în grăsimi, un fruct proaspăt, la care adăugaţi un pahar de lapte degresat şi aveţi un mic dejun rapid şi uşor, care combină un gust bun şi o nutriţie bună..
Desigur, copiii adesea învaţă cele mai bune exemple, de la părinţi aşa că este important ca şi părinţi să aibă un mic dejun hrănitor în fiecare zi.

Dr. Oz: Cum sa faci o detoxifiere cu alimente solide, nu cu sucuri

luni, 10 noiembrie 2014

Cafeaua la nevoie se cunoaşte!

Fotografie: Zi de #toamna frumoasa si senina la #MarketOnline! :) La voi a iesit soarele azi?
MarketOnline

Acum câţiva ani m-am dus la o piesă de teatru cu nişte prieteni. Soţul meu a ajuns târziu, dar asta nu a fost suficient a ajuns şi un pic vesel, având la biroul său  şedinţa de partid unde au discutat în cea mai mare parte despre nişte "soiuri de vin." Din fericire a fost o comedie, dar el a râs atât de mult încât şi prietenii au rămas surprinşi de entuziasmul lui. În timpul pauzei i-am cumpărat o cafea pentru a ajuta sobrul din el să iasă la iveală înainte de al doilea act. Până la sfârşitul piesei am fost un pic mai liniştită, dar sunt recunoscătoare că acea cafea a fost cafeaua care a făcut trucul?
Efectele sedative ale unor cantităţi mări de alcool au fos bine stabilite. Cafeaua face exact opusul, îi face pe oameni mai alerţi, le dă energie, inspiraţie la discuţii lungi cu prietenii ceea ce a condus la ideea atrăgătoare că o ceaşcă de cafea poate anula efectele la unor pahare de vin..Deci, cafeaua a contracarat oboseala indusă de alcool.Dacă pe viitor merg la o piesă de teatru în ziua când soţul meu are întâlnire de partid la birou, voi şti că doar cafeaua va face diferenţa dintre o piesă de comedie sau altă "comedie". Voi fi pregătită să salvez orice situaţie cu o cafea tare, gustoasă şi foarte aromată făcută în expresor deoarece îşi păstrează toate proprietăţile cafelei. Prospeţimea este cheia de bază, spun specialiştii. Aşadar, m-am gândit să o macin chiar înainte să o prepar, cafeaua are cel mai intens gust în primele două săptămâni de la prăjire.
Indiferent de tipul de cafea pe care îl voi prepara, voi adăuga un vârf de cuţit de scorţişoară. Mirosul intens al cafelei proaspete reprezintă pentru majoritatea dintre noi motivul pentru care ne dăm jos din pat într-o dimineaţă friguroasă iar pe alţii îi scapă de durerile de cap. Descoperă plăcerea de a pregăti propria ta cafea cu un expresor de cafea  uşor de utilizat, un ajutor de nădejde în bucătăria ta! Cu un aspect modern şi dimensiuni reduse ce îl recomandă spaţiilor din oricare bucătărie, expresorul de cafea oferit de magazinul MarketOnline.ro vă oferă o modalitate simplă şi confortabilă de preparare a espresso-ului favorit! Ai văzut câte ofere! Au expresor philips, expresor saeco, expresor philips profesional şi multe altele. 
 Espressor cafea Philips Saeco Poemia HD8327/99, Putere 950W, Presiune 15 bar, Capacitate rezervor 1.0 L, Otel inoxidabilEspressor cafea Philips Saeco Intelia Class HD8752/49, Putere 1900W, Rezervor 1,50 litri, Capacitate boabe 300 grame (Negru / Inox)

Espressor cafea Philips Intelia Evo HD8752/99, Putere 1850W, Rezervor 1.5L, Capacitate boabe 300g, Argintiu
GRĂBEŞTE-TE NU PIERDE PROMOŢIILE!
  • Intelia Evo HD8752/99 Putere 1850W Rezervor 1.5L Capacitate boabe 300g Argintiu
  • Saeco Intelia Class HD8752/49 Putere 1900W Rezervor 150 litri Capacitate boabe 300 grame (Negru / Inox)
  • Saeco Poemia HD8327/99 Putere 950W Presiune 15 bar Capacitate rezervor 1.0 L Otel inoxidabil
SuperBlog
Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2014