miercuri, 25 martie 2015

Fii pe fază! pantof la modă 2015 Mopiel

Vara este cel mai potrivit anotimp să porți imprimeul floral. O pereche de pantofi cu imprimeuri florale îți vor completa perfect orice ținută. Odată cu primele raze de soare, a venit şi momentul să te decizi ce anume îţi vei cumpăra în materie de încălţăminte pentru sezonul cald. Mopiel ţi-a pregătit o colecţie variată şi cu personalitate, în care vei regăsi cu uşurinţă principalele tendinţe în materie de pantof dama Mopiel  pentru 2015.
Producătorul buzoian de încălțăminte din piele de cea mai bună calitate cu modele ce respectă 1-6 tendințele celor mai mari designeri europeni este prezent, în fiecare săptămână, în marile orașe ale țării. Periodic sunt organizate expoziții cu vânzare astfel încât produsele marcă înregistrată Mopiel să ajungă la toți românii care au grijă de pașii lor.
Pentru aceste târguri echipa Mopiel a pregătit atât modele noi cât și încălțăminte de damă și încălțăminte bărbați de tip outlet astfel încât ofertele sunt foarte generoase. De exemplu, pantofi damă din noua colecție cu imprimeuri florare la doar 152 de lei.
1-61-1
Prețurile însă pot varia, în funcție de model, iar norocoșii care ajung la standurile Mopiel pot întâlni promoții irezistibile. Eu pot să zic că mă număr printre norocoşi deoarece echipa Mopiel a ajuns şi la mine în oraş.Nu dispera ! daca echipa  Mopiel  nu ajunge la tine in oras poti accesa site-ul incaltaminte online Mopiel.
Disponibile în culori vibrante şi cu detalii delicate, acestea adaugă un plus de culoare oricărei ţinute. În această vară vreau să mă concentrez în special pe tendinţele florale care au devenit atât de populare pe cele mai faimoase podiumuri, pantofii din această colecţie fiind tineri şi jucăuşi, dar şi irezistibili.Cu o paletă de culori relativ reactivă care se concentrează mai mult pe roşu, verde, galben, albastru şi mov, stilul pantofilor dau  impresia de eleganţă lipsită de efort.
Pantofii cu imprimeu floral  feminini , încărcaţi de optimism vor fi prezenţi în ţinutele mele zilnice fără să îmi fie teamă că voi fi extravagantă. Fie că voi purta jeanşi şi sacou sau o fustă până la genunchi, pantofii cu imprimeu floral vor transforma orice ţinută monotonă într-una foarte sexy.De exemplu voi încălţa o pereche de pantofi cu imprimeu floral la o ţinută formată din jeans şi o cămaşă albă. Sunt sigură că întregul outfit va fi mult mai interesant, şi voi fi foarte sexy. Voi avea grijă ca pantofii să se potrivească momentului zilei, dar şi hainelor pe care le am pe mine. Ştiu că în momentul în care  aleg imprimeurile florale trebuie să ţin cont de o regulă foarte importantă„ imprimeurile nu se asortează niciodată„. Adică nu voi lua o bluză cu imprimeu floral pe care să o completez cu pantofi şi poşetă, tot cu imprimeuri florale. Va ieşi un fiasco total! Imprimeurile florare se asortează tot cu culori neutre: alb, negru, bej. Dacă port accesorii, acestea vor trebui să fie discrete. Dacă aleg pantofii şi geanta cu imprimeu, atunci restul ţinutei mele  trebuie să fie fără niciun fel de imprimeu. Iar geanta şi pantofii să se asorteze, adică să aibă exact acelaşi imprimeu, chiar dacă sunt destul de greu de găsit astfel de modele.
Motivele florale sunt omniprezente, chiar dacă vorbim de imprimeuri şi detalii în relief.
pd321+2-600x600
 Îţi plac pantofii cu imprimeuri florale? Atunci aceştia vor fi piesa de rezistenţă a ţinutei tale. Combină-i cu o pereche de pantaloni slim fit, negri şi o bluză care să conţină una din culorile de pe pantofi.

Colecţia Incaltaminteemană feminitate şi romantism.

Fii pe fază! Mopiel ar putea ajunge astăzi chiar în orașul tău!