vineri, 29 septembrie 2017

Miss Summer Sunshine, a te szépségversenyed!



Kedden fotózáson vettünk részt. ☺️Silver Rose-Rabócsi Renáta ruhájaiban kapott minket lencsevégre Moments Photography by Szánkai Nikolett. Egyébként ezekben a ruhákban láthattok majd minket holnap este a Sunshine TOTAL MUSIC PARTY - A Szülinap-on, a Continental Aréna -ban!🤗 
Köszönöm nekik és a többi támogatónak, segítőnek ezt az időszakot és rengeteg élményt! 🎉❤️🧡
Holnap ismét lezárul egy fejezet hiszen kiderül, ki fejére kerül a korona a Miss Summer Sunshine 2017 lányok közül. 🧚‍♀️
Szavazni még mindig tudtok a www.misssunshine.hu weboldalon.
Köszönet:
Köröm: Fényzselé
Díszlet: Mákvirág
Haj: Lukovics Imre hairdressing
Styling: Kialakító
Smink: Szépe Kinga kéz- és lábápoló, műkörömépítő, sminkes
Fotó: Moments Photography by Szánkai Nikolett
Ruha: Silver Rose-Rabócsi Renáta
Továbbá: Sunshine Rádió fm 99.4 Onyx Casino Aquarius Thermal Spa Nyíregyháza Csősz - Platán Cégcsoport Pizza Forte
 Már van szimpatikus? Akkor ne felejts el szavazni rá a www.misssunshine.hu weboldalon.
Meczner Mercédesz

miercuri, 16 august 2017

Remedii pentru toxiinfecţiile alimentare !

TRIFYLA de la Ayurmed Remedii pentru toxiinfecţiile alimentare !

După o perioadă de muncă intensă, vacanţa de vară constituie o oportunitate pentru a ne reenergiza şi a ne reîncărca bateriile pentru tot restul anului. Aşteptăm acest anotimp, căci este sezonul vacanţelor, al băilor de soare şi al băilor în mare, precum şi al drumeţiilor pe cărări de munte...
Dar chiar şi în această perioadă trebuie să fim circumspecţi, pentru a ne proteja de boli şi alte neplăceri.
Cu toate că ne putem confrunta cu această problemă şi în restul anului, vara primează pericolul apariţiei toxiinfecţiei alimentare. Acestea apar din cauza căldurii foarte mari şi din cauza faptului că aceste microorganisme, care sunt paraziţii, se dezvoltă foarte uşor în condiţiile de căldură şi umiditate care sunt specifice verii şi implicit consumului de alimente şi băuturi contaminate cu bacterii, virusuri sau paraziţi.
De asemenea, este foarte important să evităm să mâncăm în locuri care nu prezintă siguranţă în ceea ce priveşte igiena pregătirii alimentelor pe care dorim să le consumăm. Chiar dacă te afli pe plajă, ai grijă să nu păstrezi prea mult alimentele când temperaturile sunt ridicate, mai ales dacă este vorba despre mezeluri sau brânzeturi.
Simptomele toxiinfecţiilor alimentare apar în general la 3-16 ore de la ingerarea alimentelor contaminate.
Cel mai adesea, toxiinfecţiile alimentare sunt însoţite de diaree, greţuri, vărsături, dureri abdominale, balonări, colici abdominale, iar în unele cazuri de dureri de cap, paloare, transpiraţii sau chiar febră.

Află care sunt primele simptome şi ce remedii poţi folosi pentru a te trata rapid toxiinfecţiile alimentare!
Cu atât mai mult cu cât suntem în concediu, toxiinfecţia alimentară ne poate lua prin surprindere. În special dacă am neglijat anumite reguli de igienă sau nu am păstrat alimentele în condiţii optime, surprizele neplăcute pot lua forma simptomelor unei toxiinfecţii alimentare.
Ai febră, crampe abdominale, dureri de cap sau stări de vomă? Este foarte posibil, deci, să te confrunţi cu această afecţiune.
Pentru a nu-ţi strica frumoasele zile de vacanţă, trebuie să ţii cont de câteva reguli simple şi, astfel, vei evita neplăcutele simptome prezentate anterior:
Păstrează o igienă alimentară strictă. Spală-te foarte bine pe mâini înainte de a pregăti sau mânca ceva. De asemenea, ai grijă ca ustensilele pentru gătit, paharele sau tacâmurile să fie, la rândul lor, bine spălate.
Păstrează alimentele în condiţii adecvate (în frigider şi congelator), însă nu pentru foarte mult timp.
Consumă doar alimente preparate corespunzător din punct de vedere termic şi în condiţii optime de igienă.
Reîncălzeşte întotdeauna mâncarea din ziua precedentă.
Ai grijă să acoperi şi să depozitezi alimentele la frigider, imediat după ce ai terminat de mâncat.
Toxiinfecţiile alimentare răspund în general la tratamente simple, precum odihna şi consumul de multe lichide pentru eliminarea cât mai rapidă a toxinelor din organism.
În cazul acestor afecţiuni este de preferat evitarea alimentelor grase sau picante şi axarea pe preparate uşoare, uşor digerabile, precum supele de legume.
Dacă te-ai "pricopsit" deja cu o toxiinfecţie alimentară, este necesar să ştii că, de regulă, în cazul unui adult sănătos, evoluţia acesteia este scurtă şi autolimitata.
În tradiţia indiană, există o serie de plante care, combinate după vechi reţete ayurvedice, ajută la curăţarea, la purificarea sistemului digestiv, fiind recomandate mai ales după o indigestie, pentru reechilibrarea şi restabilirea funcţionării optime a digestiei noastre. Remediile ayurvedice, suplimentul nutritiv TRIFYLA de la Ayurmed. Pentru detoxifierea, pentru purificarea aparatului digestiv sunt recomandate şi preventiv, pentru susţinerea digestiei şi pentru sănătatea florei intestinale!

luni, 26 iunie 2017

Sexologie & terapie de cuplu

Sexologia ca domeniu este știința și știința socială - cuprinde studii biologice riguroase ale reproducerii și răspunsului sexual, precum și psihologia, sociologia și istoria.
Temerile legate de sexologie și  terapia sexuală: terapeutul de sex ne va sugera un regulament care să ne ducă la o viața sexuală normală, va trebui să-mi dezvăluie toate escapadele sexuale  ale soțului/, voi fi rușinata de cât de puțin știu despre sex ?Dacă voi fi întrebat despre istoricul meu sexual/relațional precum și alte întrebări despre copilăria mea despre căsătoria părinților mei și despre ceea ce m-au învățat direct și indirect despre sex? 
sexologie psihologie terapie de cuplu Bucuresti

"Nu pot să cred cât timp așteptam să obținem ajutor" Cred că oamenii se tem că o sală de terapie sexuală este o sală de examinare ginecologică. De fapt, nu există examene, nuditate și cu siguranță nu intervin atingeri ale sexului. Terapia sexuală este o ramură a psihoterapiei tradiționale și este doar " terapie de vorbire ".
Toată lumea are probleme sexuale la un moment dat.
Cuplurile au probleme sexuale care sunt adesea reparate cu ușurință. Cuplurile tinere au probleme de ajustare sexuală. Cuplurile cu copii mici sunt adesea epuizați și întâmpină dificultăți în a menține sexul o prioritate. Cuplurile mai vechi se luptă cu menopauza sau resentimente relaționale vechi care închid arta sexului.
Dar ce se întâmplă în terapia sexuală și cum poţi pur și simplu să vorbești despre aceasta, cu un terapeut de cuplu. Cum poate un sexolog să-ți ajute viața sexuală? Până unde trebuie să ajungem în relaţia noastră sexuală că să putem consulta un expert? 
Terapia sexuală ajută cuplurile să vorbească  între ele despre sex. Un terapeut de sex se simte confortabil vorbind despre sex. În timp ce nimic nu este în afara limitelor și nimic nu este tabu despre care să vorbească, majoritatea oamenilor au probleme în a discuta când vine vorba despre sex. Terapeuții sexuali sunt conștienți de cât de neliniștiți s-ar putea să vă simțiți vorbind despre acest subiect intim.
Terapia sexuală ajunge la problemă. Cuplurile nu pot rezolva singure aceste probleme intime, deoarece dezamăgirea, rănirea, furia, resentimentele, acuzațiile, inhibiția și mai multe runde de lupte ar fi putut închide chiar discuția cea mai necesară. Majoritatea persoanelor care au rezolvat cu ușurință probleme au complicat problemele lor, . Frica de a face față problemei și de a descoperi că  nu sunteţi cu adevărat compatibili este atât de puternică încât întârzie și întârzie şi vă face să vă simţiţi  lipsiţi de speranță în fiecare zi.
Desigur, există uneori diferențe uriașe între parteneri cu privire la ceea ce este de dorit în viața lor sexuală individuală. Uneori, vor exista compromisuri. Dar terapia sexuală este preocupată de faptul că partenerul nu simte că trebuie să se îngrijească de cerințele celuilalt. Dacă simțim că renunțăm prea mult la ceea ce vrem, este o soluție slabă care va dăuna invariabil căsătoriei și viitorului.
Ce se întâmpla dacă vorbesc despre sex cu terapeutul meu sexual? S-ar putea să fi ghicit. Terapeuții sexuali sunt conștienți de modul în care vorbirea intimă generează sentimente sexuale . Ei au adesea  un tratament terapeutic propriu, astfel încât aceștia să vă poată vedea mai clar problemele și să le îndepărteze de problemele proprii. Terapeuții sexuali au limite etice ferme în ceea ce privește faptul că nu intră într-o relație sexuală cu niciun client, astfel încât această problemă să poată fi analizată în mod adecvat.
Sexul este încă un subiect tabu, deci rolul educatorului în acest domeniu este unul incredibil de important.
Mai am o singură rugăminte ţie cititorule pune-ți aceste întrebări
Îți amintești de prima dată când ți-ai sărutat soțul/ soţia sau când v-aţi  ținut prima dată de mâna? Doriți să recuperați acele sentimente de emoție și dorință? Terapia sexuală vă poate ajuta.
Dacă nu eşti mulţumit de răspuns  intră pe următorul link sexolog Bucuresti și specifică  tipul de terapie: de cuplu sau individuală . Cu Dr Rares Ignat poţi discuta cu lejeritate despre orice temă sexuală .