joi, 8 august 2019

Tencuieli decorative Polistiren. Online


Aspectul exterior al casei este însăşi cartea de vizită a acesteia. Prima impresie a casei mele este dată de finisajul acesteia. Dincolo de aspectul estetic alegerea materialelor de decorare a sistemului de termoizolare a faţadelor este importantă pentru ca acestea au şi rol de protecţie conferind sistemului durabilitate. Stratul de fond pentru tencuieli şi vopsele decorative structurate le găsiţi pe https://www.polistiren.online/ .Alege mea este MGA F91 este o tencuială decorativă minerală de tip scoarță este texturată şi conferă sistemului de finisare aderenţă şi rezistenţă la factorii de mediu. MGA F91 este o tencuială decorativă minerală de tip scoarță de copac cu înaltă permeabilitate la vapori și rezistență la apă și îngheț, recomandată pentru finisarea pereților exteriori ai clădirilor. MGA F91 este un produs natural care garantează un climat interior sănătos prin eliminarea umezelii și prevenirea apariției igrasiei sau ciupercilor.
În comparaţie cu o tencuială decorativă oarecare MGA F91  se întinde mai uşor, are o acoperire mai mare, nu are pierderi de material la aplicare, nu permite peretelui să absoarbă apă dar cel mai important permite peretelui să respire. Structurarea tencuielii decorative structurate de tip MGA F91 se obţine prin drişcuire verticală sau circulară. 
Tencuiala decorativă este diferită,iar metodele de aplicare sunt diferite.

MGA F91 este o tencuială decorativă minerală utilizată pentru lucrări de finisare ale tencuielilor minerale pe bază de ciment alb, văr, agregate minerale și aditivi, precum şi pe alte suporturi minerale, pentru obţinerea de suprafeţe drişcuite de tip scoarță de copac. Tencuiala decorativă "Scoarţă de copac" este recomandată pentru finisarea şi protejarea suprafeţelor exterioare şi interioare din beton, tencuieli minerale pe bază de ciment sau ciment-var, a suprafeţelor de gips-carton, a gleturilor, a sistemelor termoizolante, etc
Avantajele produsului:
Poate fi folosită şi pentru termosisteme;
Se poate vopsi în orice culoare şi se poate spăla;
Acoperă peste 8 mp la un preţ competitiv.
Calitatea aplicării unui sistem termo izolant pentru faţadă depinde siguranţa şi confortul locuinţei dumneavoastră.De aceea atunci când alegeţi un termosistem este bine să vă asiguraţi că aveţi un partener de încredere care foloseşte materialele de cea mai bună calitate, POLISTIREN ONLINE specialistul tău în tencuieli decorative şi sisteme termoizolante pentru faţade.
Rezultatul ar trebui să fie foarte frumos și elegant.


Un comentariu: