joi, 20 august 2015

Summer Black Week & Lenjeriipat-outlet.ro



     Ei bine, dacă vrei să dormi ca un copil alege lenjerii de pat outlet Somnul este unul dintre cele mai importante elemente pentru sănătatea noastră. După un somn liniştit avem forţa, vitalitatea şi energia necesară.La toate acestea, un factor decisiv este lenjeria de pat. Acest factor este neglijat de foarte multă lume, însă este greşit deoarece specialiştii au demonstrat că lenjeria de pat joacă un rol decisiv în calitatea somnului. Însă şi aici ca mai la toate lucrurile, contează şi calitatea din care este făcută lenjeria. Din gama de Lenjeriipat-outlet.ro puteţi selecta o gamă variată de culori pastelate care dau un aspect romantic şi care te vor face să te simţi confortabil în fiecare noapte atras de moliciunea lenjeriilor care transforma orice pat într-un nor de confort. 
Adaugă o pată de culoare dormitorului tău cu lenjerii de pat imprimate în tendinţele actuale cu motive şi culori diverse de la animal print cu personajele tale preferate din desene animate la lenjerie cu motive florale, în culori vi sau sobre.
Lenjeriipat-outlet.ro este primul outlet de lenjerii de pat din România care încercă să vă aducă cele mai frumoase modele de lenjerii de pat la cele mai mici preţuri!
Prioritatea lor este satisfacţia dvs. Atu-ul lor constă în profesionalism şi în anii de experienţă pe piaţă. În plus, personalul lor calificat are grijă să vă furnizeze soluţiile cele mai rapide şi mai eficiente, deoarece ascultă glasul clienţilor şi acceptă ideile acestora. Astfel au scos pe piaţă un produs nou de lenjerii de pat cu elastic .Lucrând împreună cu fabrica de la Pucioasa au creeat acest tip de model după ideea clienţilor săi. Acest tip de aşternut are elastic şi poate fi prins de saltea astfel încât împiedică alunecarea lenjeriei.. Acum poţi beneficia şi de un alt avantaj: poţi cumpăra lenjeria de pat preferată la un preţ mic şi mai primeşti una cadou, ca urmare a comenzii tale, numele tău va fi înscris pe lista cumpărătorilor care intră în tragerea la sorţi pentru o excursie la Paris. Trei nopţi! Excursie cu transport şi cazare incluse! 
Mai mult de atât participa la campania  Summer Black Week Poti castiga un voucher in valoare de 95 de lei (valabil pentru cumparaturi pe lenjeriipat-outlet.ro si alegriaonline.ro).In plus, pentru fiecare recomandare (ping catre alt blog) care se concretizeaza (daca bloggerul respectiv se inscrie la randul sau in concurs), primesti inca un voucher in valoare de 45 de lei!
Cat mai multe recomandari concretizate, atatea vouchere primite!
La  
există ceva pentru oricine, indiferent de preferinţă , cu siguranţă veţi găsi modelul dorit la un preţ accesibil. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu