marți, 18 august 2015

XJocuri.com - jocuri online gratuite

XJocuriCele mai frumoase şi mai căutate jocuri online de pe internet sunt jocurile de pe XJocuri.com
Vă plac jocurile online? 
XJocuri.com este un portal de jocuri online gratuite. Aici veţi găsi o gamă largă de joculeţe adunate de pe cele mai populare site-uri de gaming online. Site-ul conţine o varietate mare de joculeţe pentru copii de toate vârstele de la cei mici de 3, 4 sau 5 ani, până la cei de 6, 7 ani sau mai mult. Este limpede că, copiilor le plac desenele animate şi jucăriile astfel pe XJocuri.com veţi găsii personajele de pe canalele pentru copii precum Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon, Kids co sau alte programe de televiziune pentru copii, prin urmare veţi găsi câteva versiuni de joc de fete dar şi o mulţime de joculeţe cu personaje din filme şi poveşti pentru copii. Dacă întâmpinaţi probleme în a depăşii nivele sau obstacole din aventuri, poveşti şi alte întâmplări din diferite feluri puzzle-uri şi desene animate, veţi fi fericiţi să aflaţi că sunt o mulţime de instrucţiuni în format video, tutoriale de pe youtube şi forumuri sau comunităţi unde veţi putea afla cele mai bune sfaturi, trucuri, coduri bonus sau alte tehnici de a vă ajuta să câştigaţi jocul vostru favorit. 
De ce sunt aceste jocuri atât de căutate şi de jucate? Deoarece sunt foarte antrenante şi frumoase. Pe site-ul XJocuri.com găsiţi cele mai multe jocuri online, de la jocuri de curse cu motociclete, la jocuri cu maşini sau chiar jocuri de logică sau educative. Aşadar, dacă vrei să te joci online cele mai frumoase jocuri ale momentului intră şi alege jocul preferat din lista de jocuri de pe situl XJocuri.com.
Eşti gata pentru cele mai tari jocuri? Joacă şi tu cele mai bune jocuri pe gratis numai pe XJocuri.com. 
Dacă te uiţi la desene animate  atunci cu siguranţă o să le recunoşti pe frumoasele  zâne . Este limpede că, copiilor le plac desenele animate şi jucăriile astfel aici veţi găsii personaje de pe canalele pentru copii precum Disney Channel, Cartoon Network, sau alte programe de televiziune pentru copii.
Sortează Hainele cu Spongebob:
Sorteaza Hainele cu SpongebobEste unul dintre cele mai distractive jocuri cu spongebob pe care le puteţi azi juca pe xjocuri.com aşa că nu mai staţi pe gânduri şi ajutaţi buretele din desene animate să îşi sorteze toate hainele! Spongebob e singur acasă tot weekend-ul aşa că trebuie să îşi sorteze singur hainele după ce le spală. El nu a mai făcut asta până acum aşa că va avea nevoie de ajutorul tău. Va fi datoria ta să îl ajuţi să sorteze hainele în două coşuri în funcţie de culoare astfel. Într-un coş va trebui să puneţi toate hainele colorate iar în celălalt toate cele albe pentru a le putea spăla fără să se decoloreze. După ce le sortaţi în cele două grupuri, le puteţi pune în maşina de spălat şi să selectaţi programul de spălare potrivit. După ce rufele sunt spălate trebuie să le scoateţi din maşină şi să le puneţi în uscător. După ce sunt uscate tot ce va rămâne de făcut este să le împăturaţi şi să le puneţi în dulap.
Jocuri de spălat vase murdare:
De spalat vase cu BarbiePentru fete, cele mai frumoase jocuri de spălat vase murdare, alătură-te lui Barbie în bucătărie şi ajut-o să spele toate vasele murdare pe care le are. Dacă acasă nu speli vasele atunci o să le speli aici în jocurile cu Barbie pe care le-am adăugat. În acest joc o să vedeţi câte vase are Barbie şi o să învăţaţi cum este corect să spălaţi vasele, prin acest joc o s-o înţelegeţi şi pe mama voastră ce efort face ca să cureţe farfuriile.
Jocuri de îndemânare cu motociclete:
Joc de indemanare cu motocicleteDacă îţi plac jocurile de îndemânare încearcă atunci să te joci jocuri de îndemânare cu motociclete şi ai să vezi ce înseamnă o adevărată provocare. În acest joc o să participaţi la o cursă nebună cu motocicleta unde o să puteţi să faceţi o mulţime de cascadorii atât pe drum cât şi în aer. Traseele din fiecare nivel sunt foarte distractive, periculoase şi pline de diferite obstacole şi trambuline, o să vă placă la nebunie să vă jucaţi şi mai ales o să vă doriţi din ce în ce mai mult să vedeţi ce vă aşteaptă în următorul nivel. 
Vezi aici alte jocuri şi o mulţime de joculeţe cu personaje din filme şi poveşti pentru copii.
Pentru adevăraţii bucătari accesaţi noile jocuri de gătit de pe XJocuri.com. Pentru că orice carieră de bucătar începe printr-o reţetă simplă aceste jocuri sunt super uşoare şi distractive. Dacă nu ştiaţi până acum cum să preparaţi o gustare atunci acum este ocazia perfectă să învăţaţi. Luaţi lecţii de gătit din acest joc şi vedeţi cât de simplu şi rapid poate fi gata micul vostru dejun. Urmăriţi cu atenţie indicaţiile din joc astfel încât să ştiţi exact ce aveţi de făcut. Încercaţi să faceţi corect tot căci o să fiţi punctaţi sau depunctaţi dacă greşiţi. Scorul vostru de la final contează foarte mult căci el o să arate dacă puteţi să fiţi un bucătar bun, dacă v-aţi descurcat sau nu.
Acum că este foarte cald afară poţi să te răcoreşti preparând o îngheţată delicioasă 
Joc de facut inghetattade fructe sau ciocolată în categoria cu jocuri de gătit pentru că am adăugat un super joc în care aveţi de făcut îngheţată de diferite feluri şi arome. În acest joc nu o să vă mai pierdeţi timpul cu preparatul îngheţaţii ci doar cu decoratul acesteia, iar aceasta este cea mai distractivă parte pentru că puteţi să alegeţi dintr-o mulţime de modele şi glazuri delicioase pe care să le puneţi peste îngheţata din cupă. Puteţi să puneţi şi bomboane colorate sau chiar să schimbaţi farfuria şi fundalul camerei. Această îngheţată bună este mai deosebită deoarece dulciurile şi la fel şi încăperea o să fie cu o temă de halloween, puţin gothic însă distractiv şi atrăgător.
Cu toţi am mâncat gogoşi delicioase de la bunica,
Joc de facut gogosiînsă a venit momentul să învăţăm cum să le preparăm şi singuri aşa că intraţi în cele mai tari jocuri de făcut gogoşi unde să învăţaţi reţetă şi să faceţi gogoşi cu ciocolată şi gogoşi cu frişcă ca să îţi uimeşti părinţii şi bunicii. Acum este mult mai distractiv să îţi petreci timpul în bucătărie pentru că puteţi să gătiţi orice prăjiturele doriţi uşor şi rapid. Tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi cu atenţie indicaţiile din joc astfel încât să puteţi să selectaţi ingredientele potrivite şi vasele potrivite pentru a putea începe să preparaţi prăjitura. Gogoşile nu sunt atât de dificil de gătit însă trebuie să le gătiţi cu atenţie şi cel mai important este modul în care le decoraţi.  
Eşti pregătită pentru noi lecţii de gătiţi clătite?
De gatit clatiteÎn categoria cu jocuri de gătiţi o să găsiţi o mulţime de reţete uşoare şi delicioase pe care să le faceţi online în bucătăria lui Sara. Acum puteţi să gătiţi o mulţime de delicii fără să faceţi mizerie în bucătărie sau să vă accidentaţi. Intră în bucătărie şi învaţă cum să găteşti clătite la tigaie şi cum să le umplii cu ciocolată sau cu dulceaţă. În acest joc o să primiţi indicaţii de la Sara pas cu pas ce trebuie să faceţi şi ce ingrediente aveţi nevoie pentru a putea termina clătite şi pentru a le face cât mai pufoase şi delicioase. 
Puteţi să gătiţi şi alte reţete delicioase căutând pe site joculeţe de gătit, acolo o să descoperiţi o mulţime de reţete delicioase pe care le puteţi încerca să le preparaţi.
Acum că ştiţi ce înseamnă XJocuri.com. Nu o să te mai plictisesc şi îţi amintesc să joci acum! Invitaţi şi prietenii pe cel mai nou site de jocuri pentru copii, pentru că aici găseşti cea mai mare colecţie de jocuri online ascunse în aventuri, poveşti şi alte întâmplări din diferite feluri şi desene animate, veţi fi fericiţi să aflaţi că sunt o mulţime de instrucţiunii prin care puteţi afla cele mai bune sfaturi, trucuri, coduri bonus sau alte tehnici de a vă ajuta să câştigaţi jocul vostru favorit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu