vineri, 6 mai 2016

Odihna si Relaxare - Lenjerii de pat 3D si 5D

Cand spui CumparaMISIM cu siguranta te gandesti la confort.Lenjeria de pat joaca un rol extrem de important in viata noastra ,aceasta trebuie sa fie moale si confortabila pentru a ne oferi un somn mai bun .Locul in care ne retragem dupa o zi obositoare este dormitorul``locul de odihna si relaxare``.Dar nu este suficient sa alegem o lenjerie de pat pastelata si incantatoare la prima vedere aceasta trebuie sa fie de calitate deoarece intra in contact direct cu pielea.
Lenjerie de pat Super Elegant Pucioasa 3D de LUX din bumbac satinat SUPERIOR cod CN24
Eu am cautat mult timp o lenjerie de pat care sa fie pe gustul meu.Am navigat prin sute de saituri de lenjerii cu modele diferite de la imprimeuri cu desene animate  la cele pastelate si elegante .
Lenjerii 3d la cel mai mic pret de la cumparamisim m-a ajutat sa fac alegerea perfecta. Lenjeriile de pat potrivite pentru pielea mea extrem de sensibila sunt cele din bumbac satinat.
Lenjeriile de pat dublu cu imprimeu 3D sunt confectionate din bumbac satinat fiind imprimate cu ultima tehnologie de imprimare(HD),pot scoate din monotonie orice tip de dormitor, oferindui o pata de culoare si un plus de viata.
 Lenjerie de pat 5D Super Elegant
3 Motive m-au determinat sa aleg Lenjeria cu imprimeu 5D de LUX Super Elegant Pucioasa pentru pat de doua persoane, din bumbac satinat cu 6 piese.
In primul rand Lenjeriile de pat din bumbac sunt placute la atingere si raman asa pe tot parcursul utilizarii. Bumbacul este un material ce permite miscarea aerului si previne transpiratia.In al doilea rand, durabilitatea acestor tipuri de lenjerii care este foarte mare si nu in ultimul rand pentru  claritatea imprimeului, designul unic, profunzimea imaginilor si paleta bogata a culorilor.
Produsul vine ambalat in cutie de carton lacuit, eleganta + punga pentru cadou.
Pachetul contine:
-cearceaf pilota: 200cm x 230cm
-cearceaf pat: 230cm x 250cm
- fete de perna 2 bucati: 80cm x 80cm
- fete de perna 2 bucati: 50cm x 70cm
Dimensiunile pot varia cu pana la 10cm (in minus).
Am sa va relatez cateva sfaturi pentru intretinerea lejeriilor de pat din bumbac:
Bumbacul satinat este foarte usor de curatat si intretinut. Particulele de murdarie se elimina foarte rapid din lenjeria de bumbac curatindu-se foarte bine.Majoritatea lenjeriilor de pat pot sa fie spalate la 30 de grade Celsius in masina de spalat automata. Daca doresti sa ai lenjerii de pat albe nu trebuie sa folosesti inalbitor, deoarece aceasta deterioreaza firele si scade durabilitatea lenjeriilor. Sterilizarea lenjeriilor de pat se face prin calcare (la care este permisa calcarea )la maxim 130°C. Astfel poti oferii un aspect mai proaspat lenjeriilor de pat.

Cumparamisim.ro inseamna libertatea de a alege  .
Nu rata oferta ! 
1dasdasdad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu