duminică, 19 octombrie 2014

Lipicios.ro lumineaza camera copilului






Când vine vorba de decorarea camerei pentru copii, preferințele și stilurile lor sunt la fel de unice ca si  personalitatea lor. Este interesant, nu numai că le oferă un loc de relaxare sau să se joace cu prietenii, dar şi un loc de distracţie. Aceste camere care sunt decorate cu stikere îi poate inspira pe copii în a păstra curatenia  de fapt se bucura de petrecerea timpului deoarece  este făcută doar pentru ei.
Catel
Un catel indragostit! Un prieten de nadejde pentru micutul tau!
Dimensiune: 60cm x 80cm
Gama variata de culori!
Somnorosul
SOMNOROSUL
Sticker ideal pentru  camera copiilor.
Dimensiunea stickerului este de 115cm x 60cm.
Culoare: Lavanda
Orientare: Spre stanga


Indiferent de motivul pentru care decorăm camerele pentru copii nu trebuie să coste o mulțime de timp sau bani. Există multe modalități economice de a aduce stilul copilului tău şi personalitatea în dormitorul  lui fără a sparge banca de economii .Un sticker de perete, unele decoraţiuni sau câteva stickere decorative, pot da camerei copilului tău un look fresh, la un cost minim  şi fără efort.
Daca vreti sa redati  camerei  un look complet nou sau actualizat  cele mai la moda  sunt stikerele pentru pereţi iar cele mai recente mofturi în arta de perete sunt http://www.lipicios.ro/catalog/stickere-pentru-pereti-9383
De ce?... Sunt realizate dintr-un material autocolant, decupat astfel încât să înfăţişeze imagini decorative realizate într-o multitudine de forme şi dimensiuni, stickerele Lipicios.ro prezintă o serie de avantaje ce le recomandă în competiţia cu celelalte elemente decorative. Asigură confortul interior, reinventează spaţiul , imprimă acestuia dinamismul stilului tău, pot fi aplicate pe sticlă, perete, lemn, oglindă sau geam, poţi realiza camere tematice pentru copii, să le redecorezi camerele copiilor când  devin adolescenţi în conformitate cu noile tendinţe de arhitectură şi design. Acestea pot fi scoase și repoziționate din nou doar prin desprinderea lor de pe perete, fără a lăsa un reziduu lipicios sau a fi nevoie să picteze peste șabloane.
De la forme de accent mici la la picturi uriașe, aceste autocolante vă permite să creați un design care ar putea costa doar o fracţiune din costul efectiv pentru un alt fel de reînnoire.
 Lipicios.ro are mii de autocolante de perete, puteţi comanda on-line de la http://www.lipicios.ro/catalog/oferte-special acum avem o multitudine de promoţii disponibile pe site, astfel că poţi alege decorul pe care ţi-l doreşti, la un preţ avantajos!
 Indiferent dacă utilizați doar accente mici sau picturi pline, fiţi siguri ca veţi obține un design cu aspect profesional, fără costuri enorme sau complicații.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu