luni, 4 mai 2015

Intră în campania nJoy The Order of Geeks şi testează gratuit produse de domeniul IT&C !

Eşti o persoană curioasă? Îţi doreşti să testezi noi produse şi servicii IT&C? Îţi place să comunici cu prietenii direct sau prin internet (reţele sociale, blog)?Eşti o persoană mereu la curent cu ultimele noutăţi şi gadgeturi? Intră în campania nJoy The Order of Geeks şi alătură-te comunităţii şi poţi testa, împreună cu prietenii tăi, GRATUIT, cele mai noi produse şi servicii .
Înscrie-te acum! Trimite un e-mail la adresa ioana.pelin@njoy.ro până la data de 31.05.2015 şi primeşti GRATUIT un pachet de screen cleaner de la nJoy. Primii 50 de participanţi înscrişi primesc automat un mouse nJoy TG9 gri.
Acest e-mail trebuie să conţină următoarele date:
- Nume/Prenume
- Grupa din care vrei să faci parte
- Produsele pe care vrei să le testezi
- Adresa de livrare completă (cu număr de telefon)
- Forumul/blogul unde se postează review-ul
- Copie după buletin
- Referinţa de activitate în online (link forum unde concurentul a mai postat un review)
Ai grijă ca informaţiile să fie cât mai corecte, pentru a fi sigur că vei primii la adresa exactă produsele şi serviciile pe care urmează să le testezi.
Oferă mai multe detalii despre tine, pentru a şti ce produse şi servicii ţi se potrivesc sau ce produse ţi-ai dori să testezi.
Nu-ţi fă griji pentru securitatea datelor personale. NJoy The Order of Geeks operator de date cu caracter personal autorizat. Datele tale vor fi utilizate strict în scopul în care le vei furniza şi sunt protejate conform legilor în vigoare.
Fii cât mai sincer în informaţiile pe care le completezi, astfel cei de la nJoy The Order of Geeks te vor cunoaşte mai bine şi te vor selecta în gama de produse pentru   testare care ţi se potrivesc .
În funcţie de disponibilitatea produsului solicitat pentru testare vei  primi un e-mail în care 
ţi se va comunica data la care va primi produsul sau produsele pentru review.
Fiecare gamă de produse are un termen de testare prestabilit. Astfel vei avea la dispoziţie o scurtă perioadă de timp pentru a testa produsul. Timpul alocat testări, pentru fiecare gamă în parte, poate să fie găsit în tablelul de mai jos:
Gama
Timp testare
UPS
2 ZILE
Surse
2 ZILE
Tablete
2 ZILE
AVR
1 ZI
Carcase
1 ZI
Baterii
1 ZI
Mice
1 ZI
Casti
1 ZI
Tastaturi
1 ZI
Enclosure
1 ZI
Incarcator
1 ZI
Boxe
1 ZI
În funcţie de profilul tău, numărul de locuri disponibile sau de tipul de produs sau serviciu oferit spre testare, vei fi selectat pentru a primi pachetul tău.
Ce trebuie să faci dacă ai fost selecţionat pentru testare?
Tot ce-ţi rămâne de făcut este să deschizi coletul nJoy The Order of Geeks şi să te bucuri de privilegiul de a testa produsele oferite!
Cei selecţionaţi în echipa de testare pentru un anume produs sau serviciu trebuie să posteze pe pagina campaniei Blogatuin comentariile acestui articol review-ul produsului testat  . Daca aveti bloguri, puteti publica review-ul  pe blogurile voastre.
Ţi-au plăcut produsele testate? Spune-o şi prietenilor şi colegilor tăi, fie în mod direct, fie prin reţelele sociale în care eşti activ sau pe blogul personal.
Dacă produsele sau serviciile testate îţi plac (sau nu), spune părerea ta sinceră. Trebuie să spui atât ceea ce ţi-a plăcut, cât şi ceea ce ţi-a displăcut la produsele sau serviciile testate. Părerea ta este importantă pentru cei ce creează produsele şi serviciile testate! 
Pentru a-ţi răsplăti fidelitatea, postările tale îţi pot aduce o mulţime de premii.
După testare participantul trebuie să trimită înapoi produsul la DAI-TECH SRL, adresa Str. Popa Sapca nr.28 Timişoara, jud. Timiş. Review-ul produsului testat trebuie să fie publicat în cadrul forumului/blogului partener, unde participantul are un cont deschis.
După publicarea review-ului în forumul sau pe blogul partener participantul trebuie să posteze un scurt comentariu în minim 3 magazinele online, unde produsele sunt puse la vânzare.
În cadrul review-ului fiecare participant trebuie să îşi exprime părerea şi rezultatele obţinute în urma testării într-un mod coerent şi obiectiv.
Fiecare review trebuie NEAPĂRAT să fie însoţit de poze sau video şi să nu fie mai scurt de 700- 800 caractere.
Grăbeşte-te! Publică review-ul, campania se încheie în data de 31.07.2015 şi vei intra în marea extragere cu ajutorul site-ului random.org. 
Esti interesat sa devii noul tester pentru cele mai noi gadget-uri ? Iată tot ce trebuie să ştii pentru a intra în campania nJoy The Order of Geeks.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu