marți, 21 aprilie 2015

Câştigă bani online prin promovarea produselor QuickMobile prin Profitshare !

Vrei să faci bani online? Vrei o sursă  sigură  de venit ? Programele de afiliere te pot ajuta să faci bani uşor pe internet promovând produsele anumitor branduri, iar când un cititor cumpără un produs prin intermediul blogului tău, o parte din suma cheltuită de el pe acel produs îţi va reveni ţie.
Simplu nu! Profitshare este o platformă de marketing afiliat, adică un instrument de marketing bazat pe performanţă. Acesta presupune existenţa a trei jucători cheie: Advertiser, Afiliat şi Client.
În acest articol, voi discuta despre 
QuickMobile cel mai mare specialist în tehnologie din România, care a devenit advertiser Profitshare, în categoria IT&C şi oferă comisioane ce depăşesc media oferită de advertiserii IT& din reţelele de marketing afiliat.
QuickMobile, unul dintre brandurile care folosesc platforma Profitshare oferă bani celor care le promovează produsele pe bloguri şi reuşesc să le şi vândă.Campania QuickMobile a hotărât să atragă atenţia asupra acestui lucru, ca să afle cât mai multă lume  faptul că pot fi câştigaţi bani prin promovarea produselor de la QuickMobile.
Scrie pe blogul tău un articol promovând QuickMobile în Profitshare  şi vei putea câştiga şi tu unul din premiile puse la bătaie:

Locul 1: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.500 de lei.
Premiul 2: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.000 de lei.
Premiul 3: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 500 de lei.
Premii de consolare: 10 Vouchere pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de câte 100 de lei.
Primele trei premii vor fi acordate autorilor celor mai reușite articole înscrise în concurs, conform criteriilor de jurizare, iar premiile de consolare, constând în vouchere pentru cumpărături de câte 100 lei, vor fi acordate după cum urmează:
1. Un premiu celui mai original articol
2. Un premiu celui mai amuzant articol
3. Un premiu celei mai interesante povești
4. Un premiu celui care a atras cele mai multe share-uri
5. Un premiu celui care a promovat de cele mai multe ori în social media articolul
6. Un premiu celui care a atras cele mai multe comentarii
7. Un premiu celui care a răspuns la cele mai multe comentarii
8. Un premiu blogger-ului care a direcționat cele mai multe vizite către site-ul QuickMobile
9. Un premiu celui mai tehnic blogger
10. Un premiu celei mai tehnice blogger-ite
Implicăte mai mult... înscrie-te ca afiliat!
PortofoliuL QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaţionale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depăşesc media oferită de advertiserii IT&C din reţelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane şi Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.
Practic, tu ca un editor vei fi răsplătit atunci când ajuţi o afacere de promovare a produselor sau serviciilor lor. Prin promovare, afiliatul obţine un comision din vânzările generate. Afiliatul (adică cel care promovează) este considerat cel mai bun marketing de pe internet o sursă sigură de a câştiga bani online, şi voi explica de ce:
Rentabil: Marketingul pe internet este ieftin şi nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la costul de producţie deoarece produsul este deja dezvoltat de vânzător. Nu aveţi nevoie de o locaţie fizică de afaceri sau obligaţia de a angaja salariaţi.
Piaţa globală: marketingul on-line vă oferă posibilitatea de a ajunge cu uşurinţă la oameni peste tot în lume.
Fără comisioane: Nu este necesar să plătiţi nimic ca să vă alăturaţi programelor de afiliere.
Nu Depozitare & Transport: Nu aveţi de ce să vă faceţi griji cu privire la depozitare, ambalare sau expedierea produsului. Acestea sunt toate în grija vânzătorului.
Nu suportaţi stresul clienţilor: Orice reclamaţie la protecţia consumatorilor este suportată de către vânzător.
Venituri pasive: Un loc de muncă sigur poate da un venit fix, atâta timp cât veţi continua să lucraţi. În funcţie de marketing, afiliatul poate crea un flux constant de venituri.
Munca la domiciliu: Dacă faceţi destui bani, atunci nu trebuie să vă faceţi griji cu privire alt job.
Confortul: Puteţi lucra în confortul propriei case.

Dacă te-am convins tot ce trebuie să faci este să promovezi cât mai multe produse QuickMobile, iar la finalul concursului, cei mai activi afiliaţi vor fi premiaţi în funcţie de valoarea comisioanelor încasate. Restul premiilor oferite pentru locurile doi şi trei, constau într-o tabletă Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock.
Mai mult, toţi afiliaţii care intră în concurs, indiferent de valoarea comisioanelor încasate, au şansa să câştige prin tragere la sorţi o tabletă Nokia Lumia 2520.

profitshare_banner_quickmobile_concurs
Grăbeşte-te QuickMobile va da startul unui concurs special pentru toţi afiliaţii Profitshare. Acesta se va desfăşura în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile.
Poţi promova telefoane, tablete, gadget-uri, accesorii sau chiar Branduri de Lux disponibile în magazinul QuickMobile.ro  pe website-ul sau blogul tău, pe forumuri sau pe reţelele sociale asociind link-uri de afiliat, widget-uri cu produse, slidere de produse sau bannere pe diverse dimensiuni.

Cablu date pantone 2 m micro usb & lightningGalaxy tab 4 t330 16gb wifi negru
Zeclock verdeWatch edition 38 mm carcasa aur galben 18 karate si curea modern rosie
QuickMobile a devenit o rampă de lansare şi un partener de încredere pentru mărci de notorietate mondială şi se poate mândri la ora actuală cu peste 150 de branduri printre care se numără Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari şi alţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu