joi, 11 iunie 2015

Review: Tea Tree Oil-Thursday Plantation


  Tea Tree Oil-Thursday Plantation a fost o surpriză neaşteptată şi binevenită.Cel mai mult am apreciat faptul că nu a fost nevoie de cumpărături cu o valoare minimă pentru a intra în posesia acestei minunate loţiuni pentru testare. Original din Australia, uleiul din arbore de ceai este un ulei esenţial extras din frunzele de Melaleuca alternifolia cunoscut pentru proprietăţile sale antiseptice şi antifungice.                             Considerat “trusa de prim ajutor” din sticluţă.

SE POATE FOLOSI PENTRU:
Acnee: 2-3 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai (TEA TREE OIL – TTO) pe zonele infectate de două ori pe zi. Puteti să adăugati ulei în demachiant.
Eczema: convingeţi-vă ca pielea este uscată, curată şi aplicati ulei din arbore de ceai pe zona infectată.
Cap, scalp: Curătarea părului şi foliculilor acestuia: se adaugă 5-10 picături
De ulei de arbore de ceai într-o cantitate de sampon, necesară pentru o singură spălare, precum şi în balsamul pentru păr, folositi-l până la însănătotire.
Părul uscat: lăsati samponul şi balsamul de păr cu ulei pur de arbore de ceai timp de 9-10 minute şi apoi clătiti bine. Repetati o dată sau de două ori pe săptămâna. Se adaugă 3 picături de ulei la un pahar de apă fierbinte şi stropiti pieptenele şi periile cu solutie de arbore de ceai.
Dermatite: masati cu 100% ulei pur din arbore de ceai în amestec de 1 la 10 parti cu orice alt ulei.
Dintii, gingivita, hemoragia gingiei: picurati 3-5 picături de ulei într-un pahar cu apa caldă şi clătiti de două ori pe zi; pentru stergerea gingiilor, folositi ulei pur de arbore de ceai.
Infectie de urechi: se adaugă în urechi 1-2 picături de amestec cald de ulei 100% pur de arbore de cea cu orice alt ulei vegetal în proportie de 1 la 10.
Carii: adăugati 2 picături de 100% ulei pur de arbore de ceai pe periuta de dinti când curătati dintii.
Clătiti gura de 3 ori pe zi cu apă în care adăugati 5 picături de Tea Tree Oil.
Spălaturi vaginale- Igiena personală: se dizolvă 7-10 picături de 100% ulei pur din arbore de ceai în 0,5 litri apă caldă. O răciti şi apoi faceti spălaturi.
Dureri de dinti: clătiti gura cu apă cu ulei 100% pur din arbore de ceai; pe locul dureros, aplicati o compresă cu Tea Tree Oil.
Mătreata: se adaugă 5-10 picături de ulei de arbore de ceai într-o cantitate de sampon, necesară pentru o singură spălare, precum şi în balsamul pentru păr, folositi-l până la însănătosire. Păstrati câteva minute samponul pe păr, apoi clătiti.
Negi: se aplică direct şi treptat pe neg câte 3-5 picături de 100% ulei pur din arbore de ceai până când acesta se îmbiba complet. Folosiţi-le până când negul cade şi dispare complet. S-ar putea să fie necesare chiar câteva săptămâni.
Epilare în zona inghinală: aplicati după epilare un amestec de 100% ulei pur din arbore de ceai cu oricare ulei în proportie de 1 la 4. Repetati de 2 ori pe zi. Roseata şi inflamatia vor dispare.
Curătarea pielii: uleiul 100% pur din arbore de ceai este cunoscut că pătrunde în straturile cele mai profunde ale pielii. Se dizolvă 1-2 picături de ulei de arbore de ceai în cantitatea de cremă pe care o utilizați o singură dată sau în lotiunea cu care vă dați pentru hidratare şi înmuia pielea.
Dureri de urechi: se încălzeste ulei de măsline cu ulei 100% pur de arbore de ceai în proportie de 2 la 1. Adăugati 1-2 picături în ureche. Se repetă până când durerea dispare.
Dureri de gât, laringită: se dizolvă 4-5 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai în apă caldă şi clătiti de 2-3 ori pe zi.
Tuse, răceala, guturai: se adaugă 9-10 picături de 100% pur de arbore de ceai în inhalator şi se fac inhalatii înainte de somn
Leziune în nas: se amestecă de ulei 100% pur de arbore de ceai cu ulei de măsline în raport de 1 la 5. Înmuiati un tampon de vată în amestec şi masati cu atentie regiunea.
Ulcior: se adaugă 2-3 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai într-un pahar cu apă caldă. tineti faţă 5 minute deasupra aburului.
Herpes, răceala şi buze crăpate: adăugati 3-4 picături de ulei 100% de arbore de ceai într-o cană cu apă caldă. Se tamponează zona afectată cu vată, înmuiata în uleiuri, de două ori pe zi.
După bărbierit sau epilat: se utilizează uleiul 100% pur de arbore de ceai ca un antiseptic foarte eficient în amestec cu orice ulei în proportie de 1 la 4
Arsuri pe corp: se clăteste bine zona arsă cu apă foarte rece timp de 1-3 minute şi se aplica câteva picături de ulei 100% pur de arbore de ceai pe zona arsă pentru evita infectarea pielii Se repetă procesul timp de două ori pe zi până când se vindecă.
Bronsita: se sterge zona pieptului cu 4-5 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai, aplicati un prosop fierbinte pe piept (poate avea în interior încălzitor) timp de 1-2 ore.
Întepături insecte: masati zona afectată cu ulei 100% pur de arbore de ceai.
În cazul în care zonă întepata este foarte mare, se amestecă de ulei din arbore de ceai cu 1:5 parti din oricare alt ulei.
 Râni de decubit: se aplică o cantităti minimă de ulei 100% pur de arbore de ceai şi se pot vindeca. Se poate amesteca de uleiul pur din arbore de ceai cu ulei de măsline sau alt ulei vegetal în proportie de 1 la 5.
 Tratarea bebelusilor. Se utilizează o cantitate mică de ulei 100% din arbore
De ceai împreuna cu alt ulei vegetal în proportie de 1 la 10 pentru îngrijirea pielii copilului.
Spălarea scutecelor: în 4 litri de apă foarte caldă se dizolvă 20-22 de picături de ulei 100% pur din arbore de ceai. Se tin scutecele la înmuiat pentru o noapte pentru dezinfectare.
Cojite pe de scalp: aplicati pe pielea scalpului, apoi faceti un amestec de 100% ulei pur din arbore de ceai cu un alt ulei vegetal în proportie de 1 la 10. Se lasă să actioneze timp de 4-5 minute, apoi spălati-l.
 Pecingine: se amestecă ulei 100% pur din arbore de ceai cu alt ulei vegetal în proportie de 1: 10 parti. Încălziti amestecul şi se aplică în zona dureroasă de 2 - 3 ori pe zi până la vindecare. Adăugati 10 picături de ulei într-o băiţă fierbinte pentru terapie termică.
Reumatism: se amestecă orice ulei vegetal încălzit în cantitate egale cu ulei 100% pur de arbore din arbore de ceai şi masează zona până la absorbtia completă.
Plăgi trofice: se aplică ulei 100% pur de arbore de ceai direct pe rană de 2-3 ori pe zi.
Băsici şi calozităti: masati zona afectată cu ulei din arbore de ceai. Se poate adăuga în apă cald pentru în baia de picioare, 5-6 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai.
Tălpi şi picioare: Entorse şi traume sportive: se masează cu ulei 100% pur din arbore de ceai pe tălpi.
Gospodărie. Se utilizează de regulă în camere unde se acumulează cantitate mare de microbi şi virusi. Uleiul 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation este un antiseptic foarte puternic şi nu provoacă reactii nedorite, precum produsele sintetice de curătare care pot provoca reactii alergice.
Baia: 10 picături de ulei 100% pur de arbore de ceai în cada cu apă caldă. Pielea se va simti o prospetime plăcută. Se utilizează timp de 17-20 de minute.
Umezirea aerului: adăugati 10 picături de ulei în instalatia pentru umezirea aerului pentru purificarea aerului şi îndepărtarea mirosului neplăcut.-Ce m-ă determină să îl recomand ?
Contine ulei 100% pur din arbore de ceai (Tea Tree Oil), un antiseptic natural puternic.
Este folosit în tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coturi, muşcături şi înţepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecţii fungice sau afecţiuni ale tractului respirator (dacă se foloseşte un vaporizator).
Este antiseptic, anti-microbian, antiviral,bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural.
Acţioneaza benefic în infecţii virale, bacteriene sau fungice.Îl regăsiti în componenţa numeroaselor produse dermatocosmetice precum: şampoane anti-mătreata (Tea Tree Shampoo For Dandruff), creme recomandate în tratamentul acneei (Gama de anti-acnee de la Thursday Plantation), săpunuri (Tea Tree Organic Soap) şi paşte de dinţi (Tea Tree Toothpaste) etc. 
Are continut scăzut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritaţii ale pielii .
Are un miros plăcut, aromatic şi fresh si conţine 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
- Exclusiv pentru uz extern.
- Se aplică direct pe tăieturi, arsuri, zgârieturi, coturi, muşcături sau înţepături de insecte sau se diluează cu ajutorul unui ulei vegetal, ulei de măsline sau ulei de cocos

SE RECOMANDĂ PENTRU:
- Acnee rozacee şi acnee juvenilă;
- Ten gras, încărcat, cu tendinte acneice;
- Leziuni ale pielii;
- Mătreată, scalp cu probleme;
- Abces cutanat, infectii localizate;
- Eruptii cutanate, mai ales în zona scutecelor;
- Piele supra infectată şi plăgi;
- Dezinfectarea lenjeriei şi a suprafetelor din casă;
- Aftele bucale, gingivite.

DURATA DE UTILIZARE
- Se poate folosi permanent.

CONTRAINDICAŢII
- Citiţi întotdeauna eticheta. Utilizaţi conform instrucţiunilor. Întrerupeţi utilizarea la orice semn de intoleranţă.
- Nu utilizaţi intern: acest produs este destinat exclusiv aplicării directe pe piele
- Evitaţi contactul cu ochii. În caz contrar, consultaţi medicul.
- A nu se folosi în perioada sarcinii şi alăptării fără supravegherea medicului.

Imagini pentru atentieA NU se folosi în combinaţie cu alte tratamente antiseptice deoarece pot apărea reacţii necunoscute.