joi, 2 iulie 2015

Rexona - Nu te lasă la greu!

Vine vara, iar fitnesul este o prioritate pentru mulţi.
Este posibil că obiectivele noastre de la începutul lunii ianuarie să fie numeroase şi, totuşi, nu este o regulă ca acestea să fie urmate neapărat de acţiuni concrete... Mulţi dintre noi amânăm până ajungem în februarie când abia începem să căutăm o sală de fitness şi uite aşa intrăm în lună martie şi nu ne-am apucat de nici un antrenament.
Cu toţii avem speranţe nemăsurate la ideea de a face sport sau de a pierde în greutate dar simpla voinţă însă nu este de ajuns... Intervin numeroase obstacole. Timpul este principala problemă cu care se confruntă cei mai mulţi oameni din mediul urban. Eu m-am bătut de altă problemă. Mersul până la clubul de sănătate, transportarea echipamentului, căutarea unui loc de parcare mă luau cu transpiraţie şi ca şi cum nu mi-ar fi fost de ajuns auzeam în jurul meu şi comentariile nedorite ale celorlalţi.
În final am găsit soluţia cu Rexona prin tehnologia MOTIONSENSE SystemTM.
Acum sunt mai activă fără grija transpiraţiei şi a mirosului neplăcut cauzat de aceasta! Deodorantele antiperspirante Rexona conţin tehnologia unică MOTIONSENSE SystemTM– microcapsule ce se activează la fiecare mişcare, eliberând prospeţime întreagă zi. Te mişti mai mult, eşti mai protejat!
Fie că preferi varianta spray, stick sau roll-on, deodorantele antiperspirante Rexona cu MotionSense contin milioane de microcapsule ce eliberează prospetime la fiecare miscare!
Profită la maximum de pe urma investiţiei tale. Acceptă cu entuziasm fiecare provocare şi bucură-te de tot ce are viaţa de oferit! Deodorantele antiperspirante Rexona oferă un beneficiu unic – formula inovatoare cu MOTIONSENSE SystemTM – microcapsule ce eliberează prospeţime la fiecare mişcare, asigurând 48 ore de protecţie imbatabilă împotriva transpiraţiei. Rexona este singurul deodorant antiperspirant care reacţionează direct la mişcările corpului! Rexona este primul antiperspirant din lume care conţine microcapsule activate de mişcare si îţi asigură protecţie eficientă si senzaţie de prospeţime pe parcursul întregii zile. Microcapsulele se aşază pe piele în momentul folosirii deodorantului antiperspirant Rexona pe pielea subraţului, eliberând în mod constant parfum şi prospeţime de fiecare dată când te mişti. 

Cu cât faci mai multă mişcare, cu atât se eliberează mai multă prospeţime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mişcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzaţie de prospeţime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta si orice ţi-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile. 
Infopgraphic-rexona-v5-medium
Aşadar, acum pot petrece în fiecare zi o oră extrem de benefică pentru sănătatea mea, fără grija transpiraţiei iar comentariile nedorite ale celorlalţi vor fi de acum încolo o simplă amintire!
Rexona - Nu te lasă la greu!
Protecție antiperspirantă inteligentă, prospețime de durată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu