miercuri, 8 iulie 2015

Review-ALOE VERA PUR COMPUS DIN 99% INGREDIENTE ORGANICE - PURE ALOE VERA MADE WITH 99% ORGANIC INGREDIENTS

Fii primul care evalueaza acest produs.

Aloe Vera Pur Compus din 99% ingrediente organice - Pure Aloe Vera Made with 99% Organic Ingredients
În pregătirea pentru plajă, acest lucru este un produs esenţial. Nu numai că Aloe Vera vindecă pielea , prezintă şi o alternativă de răcire. Acest lucru îl poate face doar pur Aloe Vera cu extract de seminţe citrice şi vitamina E 

    Trebuie să păstraţi acest produs în frigider după deschidere pentru a avea o senzaţie puternică de răcorire a pielii, după expunerea prelungită la soare. Trebuie utilizat în forma cea mai pură, extras direct din frunzele de Aloe, cel mai recunoscut agent de hidratare şi calmare al naturii. Nu există nimic mai bun pentru pielea uscată sau expusă la soare decât Aloe Vera organic. Aloe Vera se regăseşte în multe forme în industria cosmeticii din toată lumea însă Aubrey este brandul care păstrează Aloe Vera în forma sa naturală lichidă. Consistenţa poate varia, dar cea pe care am primit -o eu arăta ca ``aloe vera proaspăt presat`` şi cred că acest ingredient ar putea fi adăugat la produsele de frumuseţe, este un produs impresionant . Îl puteţi folosi ca un tratament, vei observa cum pielea  devine netedă şi foarte moale. Am fost cu adevărat uimită şi mulţumită. Urmaţi instrucţiunile, şi păstraţi-l în frigider după fiecare utilizare. În caz contrar, nu va fi la fel de eficient. Agitaţi bine înainte de utilizare. Aplicaţi pe zonele afectate ale pielii. 
    Loţiunea ALOE VERA PUR promite să calmeze şi să restaureze echilibrul pielii, oferind o senzaţie cuceritoare de răcoare. Hidratează pielea afectată de expunerea la soare şi este o soluţie ideală în menţinerea unui bronz frumos, sănătos şi îndelungat. 
    ALOE VERA PUR promite să revigoreze, să calmeze şi să răcorească pielea iritată, în timp ce o hidratează şi îi restabileşte echilibrul. Are la bază extracte de aloe vera, cu proprietăţi regeneratoare şi cu atribute de hrănire şi stimulare a elasticităţii pielii. Formula cremei se absoarbe uşor şi se aplică lejer, fiind special concepută pentru nevoile pielii expuse la soare. Mirosul plăcut şi recipientul atrăgător, în nuanţe calmante de alb şi verde sunt atuuri ale produsului. Unul dintre cele mai importante avantaje ale loţiunii ALOE VERA PUR este reprezentat de formula preponderent naturală, cu extracte de aloe vera, recunoscută pentru proprietăţile de revigorare şi restabilire a echilibrului pielii. ALOE VERA PUR nu doar hidratează, menţine şi pielea catifelată şi moale. 
    Loţiunea calmează şi răcoreşte instantaneu, ceea ce o face extrem de utilă în tratarea pielii afectate de expunerea la soare. Textura este uşor de aplicat şi de absorbit, iar senzaţia de hidratare se resimte aproape imediat. Mirosul plăcut te va cuceri. Preţul mic, reputaţia brandului şi cantitatea suficientă sunt alte motive de luat în calcul în achiziţia ta.
RETINE : Cand Aubrey Hampton a facut primul amestecde ghimbir, menta si frunze de eucalipt intr-o baza de ulei de nucade cocos in anul 1967 nu si-a imaginat ca acest lot de lichid pentrubaie creat pentru depasirea iernilor dure din New York va schimbapentru totdeauna industria produselor de ingrijire personala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu