joi, 13 aprilie 2017

Fortifiere si hranire cu Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR& BARBARY FIG OIL


Parul meu a inceput sa-mi faca o serie de probleme la anumite tipuri de sampoane asa ca mi-a fost foarte greu sa gasesc un sampon .Mi-a venit ideea sa  cer ajutor  pe facebook, ajutor care nu a intarziat sa apara.Strigatul meu a fost in felul urmator :
Ce sampon imi recomantati? Parul meu are mai multe probleme, uneori il am gras, alteori uscat, iar in ultima vreme am inceput sa fac si matreata.
Norocul a fost de partea mea deoarece chiar in acea perioada cei din comunitatea BUZZStore m-au selectionat in echipa de testare pentru SCHAUMA NATURE MOMENTS si am primit dupa cateva zile acasa coletul .
Am testat destule sampoane inainte, mai scumpe sau mai ieftine,dar acum am dat de unul care imi prieste: samponul Schauma cu elixir de miere si ulei de smochine pentru fortifiere si hranire .
Gama de produse pentru par Schauma cu elixir de miere si ulei de smochine are o formula hrănitoare, Samponul si balsamul Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR& BARBARY FIG OIL este alegerea perfectă pentru un un păr uscat și fragil. Uleiul de cactus este foarte bogat în vitamine și acizi grași, în timp ce mierea este o comoară preţioasă a naturii, un elixir dulce recunoscut peste tot în lume pentru proprietățile sale hidratante și fortifiante. Prin combinarea celor două resurse ale naturii, Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL fortifică structura firului de păr și îl hrănește pentru a preveni degradarea sa în viitor. Pentru un păr puternic si frumos in mod natural, de la rădăcină până la vârfuri.N-am incercat pana acuma  produse din gama Schauma dar pot sa va spun ca voi incerca samponul in continuare alaturi da balsamul primit .In general, daca nu imi place un sampon, imi dau seama de la prima spalare de aceea, nu am gasit sampoane hidratante cu care sa ma impac si foloseam doar sampoane antimatreata – care in schimb imi rapeau din culoarea obtinuta prin vopsire.
Samponul Shauma are o consistenta potrivita, nici prea lichid, dar nici prea gros, ceea ce il face usor de distribuit prin par. Face suficienta spuma si imi curata tare bine parul.In plus, nu decoloreaza vopseaua, asa cum faceau sampoanele antimatreata pe care le foloseam pana acum.Am inceput sa folosesc samponul Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL de o saptamana iar acum pot sa spun ca ne intelegem bine. Folosesc si balsam Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR & BARBARY FIG OIL dupa spalare ca si-mi pot pieptana usor parul.Parul meu este destul de des, cret si il usuc mereu cu peria.Ei bine,mi-a reusit treaba asta si sunt tare bucuroasa .
Samponul si balsamul Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR& BARBARY FIG OIL si  se gaseste in orice supermarket,si are un pret foarte accesibil.
Daca aveti probleme cu parul va recomand sa incercati:
Samponul si balsamul Schauma NATURE MOMENTS HONEY ELIXIR& BARBARY FIG OIL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu