vineri, 24 iunie 2016

Scule electrice pe care trebuie să le ai neapărat în casă .


O vorbă din bătrâni spune aşa ``e bine să ai lucrul tău, să nu fie nevoie să ceri cu împrumut. Nu există nici o îndoială că fiecare om are nevoie de scule electrice şi unelte. Poţi să nu le duci lipsa până când trebuie să repari, să ajustezi sau să construieşti ceva.
Cred că putem cădea de acord într-o privinţă: e mult mai bine să ai lucrul tău, decât să ceri cu împrumut. Se aplică mai ales în cazul sculelor electrice şi uneltelor pentru mici reparaţii şi intervenţii casnice – dacă le împrumuţi de la cineva, le foloseşti tot timpul cu frică de a nu le strica. O trusă care să conţină cel puţin o şurubelniţă, un ciocan, o cheie şi un cleşte este minimum esenţial. Însă omul gospodar nu se va limita la at
âşi îşi va achiziţiona sculele electrice care îi pot fi de mare ajutor atunci când trebuie să repare, să rectifice sau să construiască ceva. Cel mai bine e să te dotezi cu tot ceea ce ai nevoie sau ai putea avea nevoie la un moment dat în materie de scule electrice. Indiferent dacă ești un adevărat profesionist în a construi sau a repara, sau ești doar un simplu amator care mai folosește câte un ciocan uneori, cu siguranță sunt anumite scule electrice sau unelte pe care trebuie să le ai acasă .
Din punctul meu de vedere, următoarele scule electrice nu ar trebui să lipsească din nicio locuinţă:

http://www.depozit-online.ro/shop/scule-electrice1. O maşină de găurit şi înşurubat este o unealtă ideală şi la îndemână pentru toţi utilizatorii care au nevoie de o perforare sau înşurubare rapidă.
 
http://www.depozit-online.ro/shop/scule-electrice2. Un ciocan rotopercutor, toată lumea are nevoie de găuri în pereţi. Vrei să pui în beton un diblu de plastic şi prinzi în şurub diverse: o galerie, un tablou, un dulap, un raft, un ornament, deci n-are rost să chemăm specialistul pentru atâta lucru.

http://www.depozit-online.ro/shop/scule-electrice3.  Bormaşină cu acumulator, să alegi cea mai bună bormaşina care să-ţi îndeplinească nevoile poate fi confuz şi frustrant în acelaşi timp. În timp ce bormaşina electrică a fost întotdeauna favorită meşterilor, versiunea de bormaşină fără fir a devenit şi ea omniprezentă. Dacă ai scule şi unelte electrice, este foarte probabil să ai şi o bormaşină cu acumulator. Popularitatea acestei bormaşini cu acumulator a dus la apariţia multor modele pe piaţă. Dar fiind atâta de multe, cum poţi alege cea mai bună bormaşină şi cum poţi fi sigur că este potrivită nevoilor tale?  Cea mai bună bormaşină cu acumulator are baterie litiu-ion.
Avantajele pentru o bormaşină electrică cu acumulator litiu-ion:
greutate mai mică,
Durata de viaţă mai mare,
Timp de încărcare mic.
Dezavantajul acestei bormaşini este că sunt mai scumpe decât alte variante.

4. Un pistol de lipit , permite lipirea moale, dar e bun şi la tăierea de polistiren, preîncălzire de termoplastice şi gravuri în lemn.
 http://www.depozit-online.ro/shop/scule-electrice5. Ferăstrău pendular, acest instrument pare atât de simplu, dar acesta este o unealtă electrică capabilă de o mare finețe în mâini pricepute. Există o mulțime de caracteristici ale acestui instrument, care sunt rareori discutate din perspectiva modelării mobilierului, dar asta voi încerca să fac aici.
Există două tipuri de pendulare, cel cu prindere cu mâner şi cel cu prindere tip butoi, eu vă recomand cel cu prindere cu mâner. Următorul lucru cel mai important este mecanismul care eliberează lama, care ar trebui să fie destul de simplu. Cele mai bune mecanisme de eliberare lama sunt cele care se folosesc fără prea mare efort: Trageți de o pârghie și lamele iasă în afară. O mulțime de ferăstraie au mecanisme care te enervează atunci când vrei să îndepărtezi lama.
Cu siguranța că ți s-a întâmplat de multe ori să ai nevoie de aceste scule pe lângă casă pentru a rezolva diverse probleme care, deși nu sunt foarte grave, nu pot fi amânate. Și probabil, că dacă din diverse motive nu aveai prin preajmă sculele necesare, acum e un moment bun pentru a le achiziționa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu