vineri, 24 iunie 2016

SKATEBOARD ELECTRIC`` inteligent, rapid şi distractiv``

Skateboard-ul motorizat a fost introdus pentru prima dată în 1975. Acesta a fost alimentat cu gaz, dar a deschis calea pentru skateboard electric cu mai mulți ani în urmă. Singura diferență între ele este modul în care acestea sunt alimentate. Skateboard-ul electric este disponibil în versiunile care pot traversa prin tot felul de terenuri, de la iarbă, murdărie, pietriș la nisip. Pentru a învăța să manevrezi un skateboard electric îţi poate lua un pic de timp pentru practică. Înainte de a încerca să manevrezi unul trebuie să înveți câteva elemente de bază .

http://www.depozit-online.ro/shop/skateboard-electric/skateboard-electric-hoverboard-a025-6-10inch-hands-free-smart-wheel-balance-baterie-samsung


Tip baterie:
Samsung  (lithium)
Durata de incarcare (h):
2-3 ore
Tensiune alimentare (V):
36
Temperatura de lucru
-15°C  -50°C
Temperatura de incarcare
0 - 40°C
Timpul de depozitare (~20°C si 25°C)
12 luni
ECHIPAMENTUL DE PROTECŢIE

Înainte de a începi o plimbare cu un skateboard electric, trebuie să fii sigur că ai toate elementele de protecție. Este important să îţi protejezi toate părţile majore ale corpului (care sunt mai sensibile), dacă vei cădea.

• Cască
• Genunchiere
• tampoane pentru umeri
• încălțăminte adecvată

POZIŢIA
Poziţia corectă este importantă în a avea un control asupra skateboard - ul electric. Poziția corectă cere să stai cu piciorul cu care conduci spre partea din față a plăcii, opusă motorului. Acesta ar trebui să arate ușor spre exterior și să fie de-a lungul părții înguste a plăcii.

MANEVRARE şi RELAXARE
Regulă generală de manevrare este de a menține mintea deschisă și relaxata. Mânuirea oricărui skateboard necesită un cadru relaxat de spirit. Desigur, acordând o atenție la detalii și ceea ce se întâmplă în jurul tău, în orice moment, este foarte important. Dar, cadrul general de spirit ar trebui să  rămână concentrat. Atunci când eşti relaxat, corpul tău va ghida cu ușurință. Atunci când eşti tensionat, sunt mult mai susceptibile mişcările bruște neașteptate.

FRÂNARE UȘOARĂ
Să acordaţi o atenție sporită la frânare. Ultimul lucru pe care-l doresti este să frâezi brusc la o viteză mare. Dă-ţi suficient timp pentru frânare, astfel încât să vină la o oprire lentă și constantă.

ACCELERAREA
Nu fi prea dornic să ajungi la viteză maximă de 20km/h prea repede; Este nevoie de un control complet al corpului pentru a ajunge acolo. Viteza se reglează automat în funcţie de mişcarea celui care conduce vehiculul, în echilibru sau în plan înclinat, astfel încât deplasarea se face în condiţii de siguranţă.

VREME
Anumite skateboard-uri electrice pot fi manevrate şi în ploaie.
Echiparea tehnologică face posibilă depăşirea fără efort a micilor denivelări sau a pantelor.

În ultimele câteva luni, a avut loc o adevărată revoluţie în transportul personal. Unii oameni îl numesc "bord auto de echilibru, " alţii, "roata inteligenţă", şi, pentru marea majoritate a oamenilor este cunoscut ca Skateboard-ul electric.
Skateboard-ul electric este noua tendinţă în deplasarea urbană fiind atracţia tuturor persoanelor. Datorită popularităţii foarte mari, aceste mijloace de transport personal sunt fabricate cu cele mai bune materiale.
Ştim cu toţii cât de nasol este să rămâi blocat în trafic şi să ajungi cu o oră mai târziu la servici din cauza traficului. Totuşi aceste situaţii par să dispară încetul cu încetul deoarece apar tot felul de vehicule unul mai portabil ca altul care ne ajută să ajungem rapid unde ne dorim fără să apelăm la maşin
ă sau la mijloacele de transport în comun.
Skateboard-ul electric este inteligent, rapid şi distractiv ne ajută să mergem la servici, la şcoală sau prin oraş fără să fim nevoiţi să pierdem timp. Spre deosebire de skateboard-urile obişnuite, acesta este unul inteligent astfel încât nu suntem nevoiţi să ne facem vânt pentru a putea merge pe el. Tot ce trebuie să faci este să stai pe el şi să îl controlezi să meargă în direcţia dorită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu