joi, 2 aprilie 2015

KARLA mărimi & preţuri accesibile !

Karla
Primele impresii contează mai ales la locul de muncă, iar oamenii pot face aprecieri cu privire la capacitatea ta pe care o vei desfăşura la locul de muncă în funcţie de modul în care eşti îmbrăcat.
Ţinuta reprezintă pentru mine o carte de vizită, iar în relaţiile de afaceri poate fi extrem de convingătoare. Rochiile office au un impact major în relaţiile cu colegii de birou, cu subalternii, superiorii sau parteneri de afaceri.Rochiile pe care le îmbraci de luni până vineri trebuie să evidenţieze profesionalism, respect faţă de sine şi ceilalţi, fără a fie ostentative sau excesive.Alegerea ţinutei trebuie să se realizeze astfel încât acesta să nu fie prea strâmtă sau prea scurtă, dacă programul de lucru impune întâlniri în afara instituţiei sau munca de teren este recomandat că ţinuta să fie din materiale neşifonabile, să ofere confort, dar şi lejeritate. 
Pot să-ţi spun câteva lucruri despre mine de unde mă îmbrac profesional şi elegant Am început căutarea mea pentru ţinute office, la magazinul online Karla care are o mulţime de rochii fabricate în Romania .Doar aici am găsit rochii elegante, la preţuri accesibile, care sunt pe toate gusturile şi mărimile inclusiv cele PLUS: XXL . Colecţia PLUS: XXL cuprinde mărimi de la 44 - 50, şi este adresată femeilor mai voluptoase care doresc să îmbrace o rochie elegantă, frumoasă, din materiale de calitate şi care să avantajeze o siluetă mai plină, cu forme feminine. Tiparele pentru colecţia PLUS sunt construite cu cea mai mare atenţie, ţinând cont de anatomia femeii. 
Rochia JESSICA PLUS NEGRU am simţit că mă reprezintă. 

Rochie Jessica Plus Negru
Este o rochie office foarte elegantă, care pune în valoare linia corpului, croită de zi din jerseu elastic de cea mai bună calitate, cu decolteu foarte amplu şi cordon din satin elegant.Rochia Jessica conturează o formă de clepsidră, iar fronseurile laterale sunt gândite pentru a ascunde eventualele imperfecţiuni ale siluetei. 
Această rochie poate fi ţinuta perfectă pentru o zi la serviciu.Poate fi purtată cu un poncho de toamnă asimetric, potrivit sezonului, iar apoi poate fi uşor transformată şi purtată la o petrecere prin simplă adăugare a unui colier sau a unei brose.
Karla înseamnă libertatea de a alege ţinuta preferată dintr-o mare diversitate de haine deoarece au pregătite colecţii noi.
Rochiile Karla.ro sunt concepute pentru femeile care apreciază bunul gust şi doresc să îmbrace o rochie de calitate, care să le pună în valoare feminitatea şi să le complimenteze silueta.
Karla.ro oferă  ţinute, în cele mai recente tendinţe . Fie că sunt în căutarea pentru rochii office, casual  sau pur şi simplu că vreau să ies la shopping, ştiu că aici voi face alegerea perfectă voi găsi ţinute pentru orice vârstă şi orice tip de corp. Aici ţinutele mi se potrivesc, curg şi se modelează după corp iar detaliile speciale sunt ceea ce fac aceste ţinute să fie incredibile. Selecţia de ţinute include o gamă de culori care includ nuanţele calde ale sezonului, precum şi cele clasice, cum ar fi alb-negru, care sunt întotdeauna în stil.
Livrează rapid şi prompt prin curierat  articolele pe care ţi le doreşti.În cazul în care comanda depăşeşte 150 RON,beneficiaţi de transport gratuit.
Magazinul Karla.ro. îţi umple dulapul cu piese pe care vei dori să le porţi mereu şi de care nu te vei plictisi prea repede.
Pentru comenzile care nu depăşesc valoarea de 150 RON,transportul costă 14,90 RON oriunde în ţară, indiferent de dimensiunea sau greutatea coletelor.
Important este că toate produsele comercializate de magazinul online Karla. Club beneficiază de condiţii de garanţie 24 de luni, începând cu data la care le-aţi primit iar în cazul în care aţi realizat o comanda pe care nu o mai doriţi parţial sau integral, din diferite motive,puteţi schimba produsele cu altele (fie că doriti schimbarea mărimii sau a modelului), fapt care nu va mai presupune nici un cost suplimentar din partea dumneavoastră!

Karla.Club

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu