luni, 10 noiembrie 2014

Cafeaua la nevoie se cunoaşte!

Fotografie: Zi de #toamna frumoasa si senina la #MarketOnline! :) La voi a iesit soarele azi?
MarketOnline

Acum câţiva ani m-am dus la o piesă de teatru cu nişte prieteni. Soţul meu a ajuns târziu, dar asta nu a fost suficient a ajuns şi un pic vesel, având la biroul său  şedinţa de partid unde au discutat în cea mai mare parte despre nişte "soiuri de vin." Din fericire a fost o comedie, dar el a râs atât de mult încât şi prietenii au rămas surprinşi de entuziasmul lui. În timpul pauzei i-am cumpărat o cafea pentru a ajuta sobrul din el să iasă la iveală înainte de al doilea act. Până la sfârşitul piesei am fost un pic mai liniştită, dar sunt recunoscătoare că acea cafea a fost cafeaua care a făcut trucul?
Efectele sedative ale unor cantităţi mări de alcool au fos bine stabilite. Cafeaua face exact opusul, îi face pe oameni mai alerţi, le dă energie, inspiraţie la discuţii lungi cu prietenii ceea ce a condus la ideea atrăgătoare că o ceaşcă de cafea poate anula efectele la unor pahare de vin..Deci, cafeaua a contracarat oboseala indusă de alcool.Dacă pe viitor merg la o piesă de teatru în ziua când soţul meu are întâlnire de partid la birou, voi şti că doar cafeaua va face diferenţa dintre o piesă de comedie sau altă "comedie". Voi fi pregătită să salvez orice situaţie cu o cafea tare, gustoasă şi foarte aromată făcută în expresor deoarece îşi păstrează toate proprietăţile cafelei. Prospeţimea este cheia de bază, spun specialiştii. Aşadar, m-am gândit să o macin chiar înainte să o prepar, cafeaua are cel mai intens gust în primele două săptămâni de la prăjire.
Indiferent de tipul de cafea pe care îl voi prepara, voi adăuga un vârf de cuţit de scorţişoară. Mirosul intens al cafelei proaspete reprezintă pentru majoritatea dintre noi motivul pentru care ne dăm jos din pat într-o dimineaţă friguroasă iar pe alţii îi scapă de durerile de cap. Descoperă plăcerea de a pregăti propria ta cafea cu un expresor de cafea  uşor de utilizat, un ajutor de nădejde în bucătăria ta! Cu un aspect modern şi dimensiuni reduse ce îl recomandă spaţiilor din oricare bucătărie, expresorul de cafea oferit de magazinul MarketOnline.ro vă oferă o modalitate simplă şi confortabilă de preparare a espresso-ului favorit! Ai văzut câte ofere! Au expresor philips, expresor saeco, expresor philips profesional şi multe altele. 
 Espressor cafea Philips Saeco Poemia HD8327/99, Putere 950W, Presiune 15 bar, Capacitate rezervor 1.0 L, Otel inoxidabilEspressor cafea Philips Saeco Intelia Class HD8752/49, Putere 1900W, Rezervor 1,50 litri, Capacitate boabe 300 grame (Negru / Inox)

Espressor cafea Philips Intelia Evo HD8752/99, Putere 1850W, Rezervor 1.5L, Capacitate boabe 300g, Argintiu
GRĂBEŞTE-TE NU PIERDE PROMOŢIILE!
  • Intelia Evo HD8752/99 Putere 1850W Rezervor 1.5L Capacitate boabe 300g Argintiu
  • Saeco Intelia Class HD8752/49 Putere 1900W Rezervor 150 litri Capacitate boabe 300 grame (Negru / Inox)
  • Saeco Poemia HD8327/99 Putere 950W Presiune 15 bar Capacitate rezervor 1.0 L Otel inoxidabil
SuperBlog
Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu