miercuri, 5 noiembrie 2014

Eşti frumoasă, dar poţi fi fermecătoare


 Farmec 

După o anumită vârstă, îşi fac apariţia câteva riduri şi linii de care vream să ne ocupăm înainte de a fi observate şi de alţii.Cu toţii avem anumite imperfecţiuni care nu ne plac, unele dintre ele nu se pot ascunde şi este foarte greu să fii fericit când eşti atât de nemulţumit de starea pielii. Porii dilataţi sunt îngrijorători pentru multe femei în special pentru cele cu tenul gras. Dacă nu ai grijă de pielea ta în mod corespunzător aceşti pori vor deveni mai mari şi mai mari şi pot duce de obicei la puncte negre, coşuri, sau decolorări ale pielii.Ei apar de obicei pe zona de frunte, bărbie în special în jurul nasului şi mai ales în timpul pubertăţii.Porii joacă un rol vital în fiziologia pielii şi sunt  parte naturală a pielii şi fără ei pielea nu ar putea "să respire". Secreţia lor asigură hidratarea pielii şi toate substanţele nutritive sunt furnizate prin intermediul lor. În cazul în care mama sau tatăl tău au pori mari, aceasta înseamnă pur şi simplu că sunteţi mai predispuşi să aveţi aceşti pori.Arsurile solare, razele dăunătoare ale soarelui determină pielea să se îngroaşe, iar celulele pielii se pot colecta în jurul porilor, ceea ce face ca porii să pară mai mari.Punctele negre şi coşurile pot provoca porii mari dacă nu sunt tratate corespunzător.
Din păcate am observat că sunt sensibilă la cele mai multe creme de faţă deoarece atunci când le-am aplicat, faţa mea, gâtul meu au devenit roşii cu o senzaţie de mâncărime şi extrem de uscate.
Soţul meu a zis: STOP!Ai nevoie de Gerovital Doctor în Frumuseţe!
Am ales site-ul www.farmec.ro pentru că avantajele de a cumpăra online, depăşesc cu mult avantajele de a merge la un mall-ul local.Pe site găseşti tot cea ce îţi doreşti.Au împărţite produsele pe secţiuni pentru a găsi mai uşor tot ceea ce ai nevoie, produse dermatocosmetice de la Farmec,precum si  produse Gerovital care este prima gamă anti-age din lume.
Aşa am comandat această cremă antiacneică Gerovital H3 Derma+,ajutor pentru pielea mea sensibilă http://www.farmec.ro/produse/criterii-512-gerovital-h3-derma/1.html
farmec
Această cremă care m-a ajutat la îmbunătăţirea sănătăţii pielii deoarece este bogată în substanţe hrănitoare necesare pentru o piele netedă şi sănătoasă. Efectul cremei constă în ameliorarea simptomatologiei tenului acneic (comedoane, papule, pustule), în special în cazul acneei juvenile uşoare şi medii, iar în cazurile severe se recomandă asocierea terapiei interne, sub control medical de specialitate.Gerovital H3 este unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti, alături de numele Anei Aslan, cea de la care porneşte povestea Gerovitalului şi care a înfiinţat primul institut de geriatrie din lume.
Gerovital H3 Derma + Îngrijire la superlativ a fost lansat cu mai bine de 45 de ani în urmă.Povestea brandului românesc a început în 1967, atunci când Prof. Dr. Ana Aslan, pionier al gerontologiei medicale mondiale, a încredinţat formula Gerovital H3 companiei Farmec pentru a fi unicul producător al cosmeticelor care au făcut istorie.
Farmec lansează prima linie de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ , creată în colaborare cu specialiştii din domeniul sănătăţii pentru a răspunde diferitelor nevoi şi sensibilităţi ale pielii şi părului. Purtând emblema Pharmaceutical Concept, gama este destinată farmaciilor, oferind consumatorilor soluţii cosmetice de înaltă performantă.
Gerovital, Doctor în frumuseţe, reprezintă garanţia inovaţiei şi a calităţii, iar noile produse din gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan certifică clinic eficienţa produselor.
Acesta cremă antiacneica Gerovital H3 Derma +,  catifelează pielea şi reduce orice acnee sau eczeme, ajută la restabilirea stratului lipidic de apă al pielii, care vă va reduce la minimum ridurile sau vergeturile.Nu ustură când o pui pe piele (spre deosebire de aproape toate celelalte creme chiar şi cele pentru piele sensibilă) şi în plus faţa mea se simte minunat iar pielea a devenit din nou moale. Sunt foarte fericită că ceva funcţionează în cele din urmă pentru pielea mea.
Îmi place acest lucru am consumat două tuburi de cremă din cele trei pe care le-am comandat. Cui îi pasă?! La acest preţ şi pentru această calitate? Sunt mândra de aspectul meu. Astăzi, pot confirma că pielea mea se simte mai moale şi are o strălucire uimitoare, acneele şi ridurile mele sunt mai puţin vizibile datorită acestei creme.Ca să nu mai vorbim - mirosul este uimitor!Recomand pur şi simplu crema antiacneică Gerovital H3 Derma +, pentru oricine vrea să arate foarte bine, indiferent de sex sau vârstă.
La www.farmec.ro fiecare comandă vine acum parfumată discret. Indiferent de valoarea comenzii tale, aromele exotice orientale te vor răsfăţa aşa cum îţi doreşti. Alege acum produsele preferate şi bucură-te deoarece
Ca şi curentele artistice, frumuseţea îşi schimbă regulile. De aceea, poţi fi fermecătoare fiind tu însăţi, fără să intri în tiparele frumuseţii de azi sau de mâine cu http://www.facebook.com/farmec.company

Acest articol  a fost scris pentru SuperBlog 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu