marți, 18 noiembrie 2014

Sărbători fericite cu Tuborg Christmas Brew

 TUBORG-Christmas
Cu toţii avem tradiţii de sărbători. În fiecare an parcurgem sute de kilometri pentru a ne vizita familia şi prietenii, iar apoi petrecem mult mai multe ore să alegem berea pe care o vom lua de Crăciun .Personal am încercat nenumărate mărci de bere de-a lungul anilor, dar mereu mă întorc la favorita mea TUBORG.Pentru mine, deschiderea unei sticle de bere Tuborg Christmas Brew este asemănătoare cu deschiderea unui pachet simplu doar pentru a găsi ceva frumos şi neaşteptat în interior. Indiferent de ceea ce este pe etichetă, ceea ce este în sticlă este o surpriză. Gustul este bine echilibrat şi perfect pentru nopţile de sărbători. Tuborg Christmas Brew este mama tuturor berilor de Crăciun. Amestecul subtil de condimente şi arome face berea Tuborg să fie o adevărată doamnă prin elegantă, demnitate şi aspectul discret .Alcoolul este atât de bine încorporat, încât este dificil să-i determini puterea. Pentru mine, este perfectă.
Ce beri de Crăciun sunt pe lista ta de dorinţe în acest an?
Este Tuborg Christmas Brew şi printre favoritele tale?
 kitul sustinatorului
De ce cred că Tuborg Christmas Brew este atât de specială?
Deşi Tuborg Christmas Brew este o bere de sezon şi este pe piaţă doar câteva săptămâni în fiecare an, este în continuare cea mai vândută bere. Respectând tradiţia începută acum 14 ani, ediţia limitată dedicată sărbătorilor de iarnă Tuborg Christmas Brew se lansat şi anul acesta, în prima săptămână a lunii  noiembrie pe data de 7. 
 
Timp de două luni sezonul de iarnă va avea un gust mai tare şi mai aromat şi asta pentru că Tuborg Christmas Brew, berea de culoare brun-roşcată cu un conţinut de 5.6% alcool, va da startul bunei dispoziţii  petrecut cu prietenii şi familia 
 
Spotul a fost lansat în 1980 ca o reclamă de vacantă specială pentru obişnuitul Pilsner Tuborg, dar a devenit atât de populară încât de Crăciun 1981 a fost creat special Tuborg Christmas. Tuborg Christmas este cunoscut pentru publicitatea sa albastru şi alb. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor probabil nu ştiu că faimoasa reclama animată, în care se află Moş Crăciun în haine albastre, este de fapt mai veche decât berea în sine. În România, de-a lungul anilor, Tuborg Christmas Brew a fost un motiv în plus pentru ca sărbătorile de iarnă să aibă un gust special, mai ales datorită reţetei sale deosebite.Pe piaţă Tuborg Christmas Brew este un brand unic şi sunt bucuroasă să păstrez tradiţia acestei ediţii limitate dedicată special sărbătorilor de iarnă. Sunt un consumator loial şi cumpăr Tuborg în decursul întregului an iar răsplata dată de gust şi aromă este pe măsură.Din dragoste pentru Tuborg Christmas Brew haideţi să utilizăm hashtagrile #ChristmasTaste şi #ChristmasBrew.
Dacă ţi-a plăcut, nu ţine sentimentele pentru tine, şi permiteţi să încerci această bere cel puţin o dată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu