joi, 22 ianuarie 2015

Dacă nu-i cumperi ceva scrie-i ceva !

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR!
Dacă nu-i cumperi ceva scrie-i ceva !
Oh, nu. E aproape aici! Ziua Îndrăgostiţilor.
Nu te teme! Ziua Îndrăgostiţilor nu trebuie să fie o misiune imposibilă.De fapt, poate fi destul de simplu. Nu este nevoie să gândeşti prea mult.Totuşi, toată lumea iubeşte, să fii un pic romantic nu este greu şi Ziua Îndrăgostiţilor este cea mai bună zi pentru acest lucru.
Blog Awards vine cu o campanie nouă care cuprinde o serie de concursuri individuale pentru cei care deţin un blog.
În acest sezon au lansat campania Blog My Valentine. 
sigla
Bloggerii înscrişi în Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participă:
În acest moment sunt 4 concursuri individuale, cu premii valoroase şi interesante dar, pe parcursul campaniei se mai alătura şi alţi sponsori cu premii tentante.
Se vor acorda atât premii în cadrul fiecărei campanii individuale, cât şi premii surpriză bloggerilor clasaţi pe primele 10 poziţii ale clasamentului campaniei Blog My Valentine. 
Fiecare blogger poate alege dacă vrea să înscrie articole la fiecare concurs, având astfel şansa de a câştiga unul din marile premii sau poate opta să participe cu doar un articol şi să ia premiul de la un concurs individual. Clasamentul concursului Blog My Valentine se realizează în funcţie de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte strânsă.
Primii 10 clasaţi primesc garantat, din partea BlogAwards premii surpriză.
Ce mai bună modalitate de a fii romantic autentic este să scrii ceva partenerului. Sigur, ai putea să cumperi un ursuleţ de plus sau o cutie de ciocolată, dar poţi face mai mult decât atât!
Scrie o poezie, în cazul în care poezia este forma ta preferată de exprimare. Simte-te liber şi scrie ce te face fericit, sau chiar planurile tale de viitor. Scrie o scurtă poveste, scrie un pic mai pe scurt o poveste despre momentul în care v-aţi cunoscut şi te-ai îndrăgostit. Scrie o scrisoare. Desigur, cel mai simplu lucru pe care îl poţi face de Ziua Îndrăgostiţilor este o scrisoare de dragoste tradiţională. Trăim într-o lume plină de mesaje, e-mail-uri sau Facebook. 
Posibilităţile sunt nelimitate! Pentru a adăuga o notă aparte, ai putea avea chiar un blog în care să scrii despre Ziua Îndrăgostiţilor tipărit profesional într-un articol.
Dacă nu ai cont pe BlogAwards.ro înregistrează-te pe această pagină.
Deci, ce mai aştepţi? Opreşte-te! Nu alerga nebuneşte prin magazine în căutarea celei mai mari cutii de ciocolată în formă de inimă. Stai acasă sau la birou şi scrie ceva ingenios de Valentine. Acesta va fi doar un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor va fi ceva de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu