duminică, 11 ianuarie 2015

Livrarăm mâncarea preferată la casele voastre și birouri - economisind nu numai timp şi energie, dar și bani !

Cel mai probabil ați observat cât de multe restaurante și companii oferă servicii de livrare  produse alimentare la casele și birourile noastre. Aceste servicii au devenit foarte populare și sunt foarte căutate mai ales în astfel de momente când prietenii noștri vin să ne viziteze în mod neașteptat și frigiderul nostru este gol sau când suntem obosiți după o zi lungă de muncă și nu avem nici timp, nici energie pentru a petrece timp în bucătărie încercând să gătim ceva delicios. Comandă acasă mâncarea preferată prin intermediul foodpanda.ro care vine în întâmpinarea unor astfel de situaţii fiind partenerul tău atunci când ai nevoie de o livrare la birou sau la domiciliu. 
Foodpanda îţi oferă o varietate de soluţii pentru a comanda mâncare acasă în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi fiind un portal care printr-un mod simplu, convenabil şi rapid îţi aduce mâncarea preferată în pragul uşii tale. În reţeaua foodpanda există o gamă largă de restaurante astfel vei avea ocazia să abordezi cu doar câteva click-uri toate stilurile culinare la care te gândeşti. Foodpanda este partenerul tău atunci când te gândeşti să savurezi o mâncare cu livrare la domiciliu în România. Comandă de la restaurantele noastre favorite: Green Box Pizza & Catering, Restaurant Dristor, Delissima Pizza, Chinese Garden Bucureşti, Poco Loco Pizza, Bio Fresh, Toni Li, Darius Pizza, Fooda, Big Belly, Trattoria Belvedere, Pizzicato, Samsara Foodhouse, Indigo, Chinese Garden Constantă, Bun Şi tot, El Torito, Pizza Deville, Take & Eat etc.
Cu numai câteva click-uri îţi poţi alege şi comandă mâncare de la restaurantele preferate din zona în care ta afli. Noi am creat foodpanda tocmai pentru ca alegerea unui tip de mâncare fie el un prânz la birou, o cină caldă sau ceva rapid pentru o petrecere cu prietenii, să fie mai uşor ca niciodată. Pizza, paste de la restaurante precum Presto Pizza Bucureşti, Speed Pizza Bucureşti sau Trattoria Belvedere Bucureşti,mâncare chinezească de la restaurante precum Wuxing sau Chopstix şi toate bucătăriile lumii sunt prezente pe portalul foodpanda astfel că tu ai întotdeauna de unde alege. 
Prin utilizarea site-ului nostru vei avea posibilitatea de a verifica meniul mai multor restaurante şi astfel vei putea compara ofertele şi preţurile pe care aceştia le oferă, făcând ce mai bună alegere când te gândeşti să la o comandă de mâncare la birou. În acelaşi timp te vei putea orienta în funcţie de recenziile persoanelor care au comandat deja de la restaurantul ales de către tine având astfel toate informaţiile necesare pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere atunci când faci o comandă de mâncare la birou sau acasă.
A comanda mâncare online trebuie să fie în primul rând uşor, rapid şi în acelaşi timp distractiv iar din acest motiv îţi oferim posibilitatea de a alege oricare dintre bucătăriile lumii în Bucureşti sau în oricare dintre oraşele în care serviciile foodpanda sunt prezente, cu doar câteva click-uri. Deasemenea prin intermediul foodpanda se veţi găsi şi soluţii complete pentru vegetarieni. Poţi să uiţi de gătitul acasă şi spălatul vaselor pentru a savura o masă copioasă şi gustoasă. Încercaţi o varietate de mâncăruri şi descoperiţi noi arome ale stilurilor culinare din întreaga lume cu doar câteva click-uri navigând pe site-ul nostru sau folosind aplicaţia pentru mobil foodpanda. Dacă ai visat la vreun mod convenabil şi rapid de a comanda mâncare cu plata online sau card fără să mai pierzi timp preţios în bucătărie foodpanda ţi-a îndeplinit acest vis. Indiferent dacă eşti acasă, la birou sau chiar în vizită la prieteni foodpanda este partenerul tău pentru orice livrare de mâncare la domiciliu în România. Este ca şi cum ai avea orice restaurant acasă la tine. Simplu, rapid şi eficient.
CUM FUNCȚIONEAZĂ ?
Foodpanda este un serviciu simplu care îți permite să comanzi mâncarea de la o serie de restaurante disponibile online în site-ul nostru. Acum poți încerca diverse bucătării internaționale și proba diverse restaurante. Mâncarea ajunge imediat la pragul ușii tale. 
 Iată cum funcționează foodpanda: 
Găsește un restaurant !
Introdu adresa ta în pagina principală. Uită-te ce restaurante s-au afișat, ele livrează în zonă ta. Alege un restaurant și verifică-i meniul. 
Comanzi ce îți dorești !
Fă-ți meniul așa cum îți dorești: alegi restaurantul preferat și selectezi ce anume dorești să mănânci. Dacă poți să faci alegeri suplimentare - de exemplu să alegi topinguri suplimentare pentru pizza - te vom îndruma să faci asta. Apoi toată selecția ta va apărea în coșul de cumpărături, în partea dreaptă. 
Mergi la casă și plătește 

Toate restaurantele la un click distanță

Caută restaurante si comandă mâncare online; direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă.
Descarcă gratuit aplicația Foodpanda acum!
  • Acces rapid la restaurante
  • O gamă variată de bucătării: Pizza, Shaorma, Mancare Romaneasca, Sushi si multe altele ... 
  • Comandă-ți din nou mâncarea favorită printr-un singur clic
  • foodpanda în buzunarul tău!
    Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.

Odată ce ești mulțumit cu alegerea făcută, finalizează cumpărătura apăsând pe "COMANDĂ ACUM" și introdu adresa de livrare. De aici, urmează instrucțiunile afișate pe ecran. Momentan încasăm plata doar la livrarea comenzii. 
Livrarea !
Îți vom trimite un SMS care să confirme comanda ta și timpul de livrare. Relaxează-te, comanda ta e acum deja pe drum. 
VĂ DORESC POFTĂ BUNĂ !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu