vineri, 30 ianuarie 2015

CRIS SMILE te invită să zâmbeşti !

De ce sunt importante vizitele regulate la dentist ?
Vizitele regulate la dentist sunt importante pentru că ajută la menţinerea dinţilor şi gingiilor sănătoase.Ar trebui să aveţi o vizită la un cabinet stomatologic cel puţin o dată la şase luni.
Să învăţaţi cum să aveţi grijă de dinţii dumneavoastră este una dintre cele mai importante aspecte ale sănătăţii.Pericole importante referitoare la dinţi include accidente cu pierderea dinţilor, spargerea dinţilor, boli ale gingiilor, şi din păcate şi alegerea unui cabinet de stomatologie cu o calitate slabă.
Păstrarea dinţilor este utilă pentru sănătatea tuturor, deci ai grijă ce cabinet de stomatologie alegi!
Scopul acestui articol este de a vă informa, astfel încât să puteţi face cele mai bune alegeri dentare.
 
De ce clinica Stomatologică CRIS SMILE?
Medicii stomatologi din Clinica Stomatologică CRIS SMILE sunt tineri, fiind la curent cu ultimele inovaţii din domeniu, având în acelaşi timp o înaltă pregătire profesională la cele mai prestigioase cursuri de profil din Europa.
Medicul specialist chirurg, în funcţie de statusul dumneavoastră dentar, corelat cu afecţiunile dumneavoastră de ordin medical general, va alege cea mai bună variantă pentru tratamentul dumneavoastră!
Medicul chirurg va decide care este cel mai bun moment pentru realizarea intervenţiei şi ce trebuie făcut pentru a fi pregătit din punct de vedere al statusului dentar. Împreună vor alege care este cea mai bună metodă de anesteziere pentru dumneavoastră! Medicul chirurg vă va oferi toate informaţiile legate de etapa preoperatorie, operatorie şi recuperare postoperatorie.
Medicul dentist în primul rând trebuie să fie calificat şi grijuliu.
CRIS SMILE te invită să zâmbeşti cu încredere .Pentru că ştiu că zâmbetul tău este unul dintre cele mai expresive mimici ale feţei te invita la detrataj.
Starea dinţilor poate face nu numai o primă impresie, dar poate dezvălui de asemenea adevărata ta vârsta. Anumiţi factori de stil din viaţa ta pot accelera acest proces de îngălbenire, inclusiv consumul de băuturi carbogazoase şi consumul de tutun.
Aşa cum ridurile te fac mai în vârstă la fel şi zâmbetul tău poate face să pari mult mai în vârstă decât eşti cu adevărat. Albirea dentară în cabinetul CRIS SMILE se face cu aparatură şi materiale performante - diferenţele pot fi văzute imediat după tratament. 
Serviciile de albire profesională prin Clinica Stomatologică CRIS SMILE poate produce rezultate de până la 10-12 nuanţe mai albi în mai puţin de o oră de tratament.
Eviţi să râzi cu gura deschisă ori să mănânci în public deoarece zâmbetul sau dantura ta pot să descopere spaţiul lăsat de dinţii lipsă?
În aceste cazuri implantul dentar este una din posibilităţile de a te putea face să zâmbeşti, să mănânci confortabil şi să-ţi recapeţi încrederea în tine.
Graţie evoluţiei medicinii dentare s-au găsit modalităţi de păstrare a fizionomiei şi funcţionalităţii acestea sunt implanturile.Ele înlocuiesc dinţi irecuperabili (dinţi pierduţi prin traumatisme sau boală parodontală, tratamente endodontice eşuate) şi oferă posibilitatea celor care au ales extracţiile dentare o şansă de a beneficia de o lucrare cu menţinere şi stabilitate bună.
Milioane de oameni îşi pierd unul sau mai mulţi dinţi în fiecare an din cauza unor factori, cum ar fi traumatisme dentare, afecţiuni gingivale netratate sau cariilor dentare avansat. Există mai multe opţiuni disponibile pentru înlocuirea dinţilor lipsă.
Dacă te afli în această situaţie apelează cu încredere la profesioniştii de la Clinica Stomatologică CRIS SMILE pentru un implant dentar.
Implanturile dentare sunt introduse în os şi au un aspect foarte apropiaţi de dinţii naturali. Implanturile dentare vă va ajuta să mestecaţi mult mai uşor decât o proteză.
Contactaţi Clinica Stomatologică CRIS SMILE pentru mai multe informaţii despre obţinerea zâmbetului strălucitor.

Un comentariu: