marți, 3 februarie 2015

Creează mărţişoare unicat cu GemSale.ro

GemSale.ro
Afaceri începute în sufragerie! Ce business să-ţi faci dacă te-ai săturat de şefi şi de birou. Într-o lume în care nu mai avem timp să ne bucurăm de oamenii de lângă noi, apăsaţi de griji, stres şi responsabilităţi, câţiva au înţeles că a-şi deschide propriul business nu este doar un vis, ci reprezintă cheia unei vieţi mai fericite. N-au avut prea multe fonduri şi resurse la dispoziţie, doar ceva inspiraţie şi un munte de ambiţie. Dar au reuşit să construiască proiecte de succes.
În cazul în care te-ai săturat de actualul tău job şi nu mai vrei să fii supusă niciunui program drastic, atunci este momentul propice de a îţi demara propria ta afacere.
Martisoare ieftine -10bucBratari martisor 9mm elastice
Tradiția mărțișorului, veche de când e lumea, Venirea primăverii, a fost semnificată simbolic diferit, în funcție de civilizații. Etnologii sunt de părere că sărbătorile din preajma zilei de 1 martie sunt împrumutate de la romani. Zeul Marte este totodată un zeu al războiului, dar și un zeu agrar. Şi dacă tot se apropie luna Martie mai ai timp să încerci ceva nou.De câte ori nu ţi-ai dorit să oferi persoanelor dragi un Mărţişor deosebit, unul care să le dezmorţească cu adevărat din frigul iernii ce tocmai a trecut, în acelaşi timp demonstrându-ţi conştiincios veleităţile artistice?
Ai acum ocazia să pui în practică tot ce ai învăţat vrând - nevrând la lecţiile de lucru manual sau, de ce nu, de la tutorialele admirate recent pe internet. Astfel, la prelucrarea Mărţişorului trebuie să pui, pe lângă materie primă, respect, dragoste, şi ceva din îndemânarea ta.
Crezi că materia primă v-a fi o problemă? Nu ştii de unde o să-ţi achiziţionezi materia primă pentru mărţişoarele unicat pentru sezonul acesta?
Accesorii martisoareMargele lemnUnelte bijuterii

Pietre Semipretioase
Accesorii bijuterii (baze inel, tortiţe cercei, baze pandantive etc.
GemSale.ro vine în ajutorul afacerii tale. Aici găseşti toată materia primă de care ai nevoie. Totul de la A la Z.
GemSale.ro este un magazin online din Iaşi pentru cei care creează bijuterii handmade şi nu numai.

Vând online mărgele şi accesorii, numeroase modele de mărgele din sticlă, lemn, perle, metal, precum şi accesorii bijuterii (baze inele, tortiţe cercei, baze pandantive). Oferim deasemenea pasta FIMO (soft, professional, doll art, effect, fimo kids) şi accesorii FIMO (seturi, matriţe silicon, unelte modelaj, liquid fimo).
Promotie 10% la GemSale.ro
Pentru un efect "WOW!" maximă, Mărţişoarele propriu-zise trebuie să fie neapărat însoţite şi de câteva gânduri scrise. Acestea sunt, în definitiv, cele care contează cel mai mult şi care vor fi recitite cu mult drag peste ani şi ani.
Dacă la acest aspect nu te-ai gândit, nu este nici o problemă tot GemSale.ro îţi dă soluţia şi îţi pune la dispoziţie carton mărţişor pentru prinderea de mărtişoare. Şi ca un tot unitar îţi oferă şi Cutiuţa mărţişor care este foarte folositoare atunci când vrem ca aspectul final al mărţişorului să fie deosebit sau când mărţişorul nu poate fi oferit decât în cutiuţă.
Baza brosa 15*5mm argintie -10bucCartoane martisoare 5.4*8.9 -100buc
Pungute martisor 5*12cm -10bucSnururi martisor 38cm -100buc
Toate acestea le gasiti în categoria accesorii mărtişoare alături de tradiţionalul snur de mărţişor, alcătuit din două fire de lână răsucite, colorate în alb şi roşu.
Deşi întotdeauna ni se pare că mai avem timp, e bine să ne aprovizionăm din timp cu accesorii mărtişoare pentru confecţionat mărtişoare.
Dacă vrei ceva mai sofisticat poţi comanda accesorii bijuterii. Acestea sunt elemente, de obicei metalice fiind baze sau cadre de care se agaţă, sau lipesc alte accesorii pentru a realiza o bijuterie. Există o varietate aproape nelimitată de astfel de accesorii pentru confecţionarea bijuteriilor. Din categoria accesoriilor de bijuterii fac parte: baze pentru inele, baze pentru pandantive, baze pentru brăţări, baze pentru broşe, baze coliere, baze pentru ace de păr, accesorii pentru şiraguri (căpăcele mărgele, capete de şnur, închizători, zale, distanţiere).

Pe lângă toate aceste accesorii magazinul GemSale.ro online va pune la dispoziţie o gamă bogată de mărgele şi accesorii bijuterii, brăţări pietre semipreţioase, coliere, inele, cercei, broşe, pandantive şi bijuterii mirese.
Cu un fir alb-roşu ataşat orice lucru se poate transforma în mărţişor. Confecţionate manual, din bijuterii din pietre semipreţioase gata făcute (coliere, brăţări, inele, pandantive, broşe, bijuterii copii, bărbaţi şi mirese), pietre semipreţioase (mărgele pietre semipreţioase, agăţ, cabochon, bijuterii, ametist, cuarţ roz, cristal de stâncă, coral, jad, jasp, malachit, obsidian, ochi de tigru, opal, perle naturale etc.), mărgele din sticlă, FIMO, material metalic, ceramice sunt cele mai căutate cadouri pe care românii le pot cumpăra începând din aceste zile.
GemSale.ro prezintă online una dintre cele mai mari varietăţi de accesorii mărtişoare, accesorii bijuterii precum şi alte mărgele şi accesorii.
Pentru mai multe informatii
Sună acum: 0743-940046 ; 0332-886282 sau Adresa de e-mail: office@gemsale.ro
Deci, la treabă!
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu