vineri, 2 ianuarie 2015

Participă şi câştigă premii grozave!

În acest articol vreau să vă fac cunoştinţă cu ZONIA.
Cine este Zonia?
despre zonia
Zonia.ro este magazinul online cu cele mai chic ţinute! Zonia.ro înseamnă libertatea de a alege ţinuta preferată din o mare diversitate de haine.
Conceptul lor a pornit de la specia de fluturi care le poartă numele. Zonia te îndeamnă să îţi întinzi aripile colorate asemenea unui fluture spectaculos, să te metamorfozezi într-o femeie sofisticată şi elegantă. Fluturii Zonia, recunoscuţi prin zborul lor rapid ilustrează femeia secolului XX, prinsă în cotidian, cu activităţi numeroase, dar dornică să fie mereu la modă, să îşi evidenţieze frumuseţea naturală.
La mijlocul lunii decembrie cei de la Zonia.ro mi-au trimis un mesaj prin care am fost anunţată că mă număr printre câştigătorii celor 10 vouchere a câte 150 lei, pentru cumpărături din magazinul sigla
Pe această cale vreau să le mulţumesc pentru voucher şi pentru ocazia de îmi alege singură haine şi accesorii de pe site în valoare de 150 RON.Este primul meu premiu de când am acest blog şi sunt foarte mulţumită.
Am să postez imaginile cu ceea ce am ales de pe site şi ceea ce am primit. Nu este nici o diferenţă am primit exact ceea ce am comandat.

Camasa Patrice Neagra
                             
Fular Riva Maro                       

Mulțumesc Blogawards și Zonia!!!

2 comentarii: