luni, 20 octombrie 2014

Aspectul garajului tău contează !




Stikerele de perete sunt moderne şi schimbă interioare acasă sau decorul exterior şi  inerior al garajului, adăugând interes pentru pereţi sau uşile garajelor. Poţi crea iluzii optice uimitoare, care îţi măreşte vizual spaţiile.
Stikerele de perete sunt disponibile în diverse dimensiuni, teme şi culori, sunt flexibile ceea ce justifică multitudinea de suprafeţe pe care pot fi aplicate (perete, sticlă, lemn, oglindă, geam,) participă astfel la realizarea unor camere tematice, pentru copii, teleportând astfel imaginaţia copiilor întruna din desene animate sau redecorarea camerelor pentru adolescenţi în spaţii care le redau liniştea şi dragostea sufletească de care au nevoie, camere vor fi individualizate în conformitate cu noile tendinţe de arhitectură şi design.
Stikerele decorative sunt moderne fiind modalitatea cea mai bună de a aduce imagini artistice în decorarea locuinţei şi de a crea suprafeţe spectaculoase lăsând impresia unor picturi aplicate pereţilor sau oricăror suprafeţe pe care doreşti să le decorezi!
Garajul este un domeniu important al casei. Un garaj frumos nu se rezumă doar în a păstra o maşină în condiţii de siguranţă şi curăţenie dar şi de a creşte caracteristicile arhitecturale şi frumuseţea designului casei din exterior. Stikerele de perete moderne îmbunătăţesc aspectul exterior al casei prin adăugarea de teme interesante cu un decor aplicat pe uşa de garaj. Stikerele reinventează decorând uşa de garaj totul arată diferit, şi inovator.
Am să-ţi împărtăşesc câte ceva din experienţa mea şi am să-ţi dau câteva idei de pictură uimitoare pentru decorarea uşilor de garaj.
Eu am decorat uşa de garaj cu imagini  supradimensionate care stabilesc diferite stări de spirit.
Vecinii mei pot vedea acum o masina care iese din garaj .
Design floralAceste autocolante de perete moderne pot crea tot felul de iluzii.Poţi decora uşa garajului nu numai cu lucruri reale, unele decoraţiuni ajută la crearea de imagini fantastice, participând la schimbarea realităţii.Este uşor, rapid şi simplu de utilizat aceste stikere decorative pe uşile de garaj. Trebuie doar să le aplici la fel ca şi pe pereţii de interior. Aplicând aceste stikere nu veţi mai avea  grijA vopselelor, deoarece aceste stikere rămân proaspete şi frumoase pentru mult timp.. Nu vei ştii ce deosebit poate fi garajul tău până când nu încerci stickerele Lipicios.ro! Oferta Lipicios.ro se adresează tuturor celor creativi şi inovatori, care doresc să ofere locuinţei atmosfera caracteristică a unui spaţiu relaxant!Comandă acum! Sunt o multitudine de promoţii disponibile pe site
 http://www.lipicios.ro/catalog/oferte-speciale         
Aici poţi alege decorul pe care ţi-l doreşti, la un preţ avantajos!















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu