marți, 21 octombrie 2014

CAMERA SPION un ajutor de nădejde

Deghizată într-un bec, această cameră spion poate înregistra tot ce se întâmplă într-o încăpere. Vreau să vă fac cunoscută povestea mea.
De ce? Pentru a nu deveni victima hoţilor, a oamenilor fără scrupule şi a vă informa cum să preveniţi aceste lucruri. Prin magazinul meu s-au succedat zeci de angajaţi doar câţiva dintre ei s-au dovedit a fi de încredere. Multe camere de supraveghere ale magazinului au înregistrat numeroase furturi, dar de la magazin au început să dispară produse si sume  în mod regulat. Nu am avut încredere în toţi angajaţii, nu eram sigur care dintre ei ar fi în stare să mă fure. Personalul ştia deja sistemului de securitate şi astfel au ştiut exact ce domenii au fost pe aparatul de supravegheat şi cele care nu au fost. M-am consultat şi cu alţi prieteni privatizaţi şi unul dintre ei mi-a spus vezi oferta magazinului de pe site.
M-am gândit mai bine şi am montat noi camere fără să spun angajaţilor despre acest lucru. Ce aveam de pierdut!
Am ales camerele spion Bec cu camera spy cu night vision şi senzor de mişcare, este cea mai discretă cameră video spy cu night vision invizibil de pe piaţă. Este un bec inteligent care tot timpul filmează plus că are memorie card micro sd până la 32 GB. Principalul avantaj este faptul că nu trebuie ca persoana care îl utilizează să aibă cunoştinţe tehnice pentru a putea utiliza această cameră doar se înşurubează becul modificat şi se porneşte de la întrerupătorul de lumină. Un alt aspect important este faptul că fişierele video pe care le generează sunt de dimensiuni foarte reduse datorită procesorului de ultimă generaţie tip ARM. Aceste camere sunt atât de ingenios deghizate încât au fost imposibil de distins de becurile reale. Instalarea a fost la fel de simplă. Am plasat mai multe astfel de `BECURI ` în locaţii diferite în locuri în care camerele de luat vederi obitnuite nu au ajuns. Camerele spion au produs unele rezultate interesante. Am văzut cum o parte din angajaţii mei au folosit unghiurile moarte ale camerelor de luat vederi obişnuite pentru a mânca şi bea, produse din magazin fără a plăti pentru ele, şi cum vindeau produse iar banii încasaţi erau depozitaţi în buzunarul propriu. Un casier a tratat un grup de prieteni cu snacks-uri gratuite, arătându-le unde să stea, atunci când fură din magazin, pentru a evita camerele de luat vederi. Nu tot personalul a fost necinstit. Am fost surprinsă să văd că unii angajaţii pe care i-am suspectat de furt au fost sinceri, în timp ce alţii în care am crezut că sunt cinstiţi, nu au fost.
    Aceste camere spion au fost folosite ani de zile, de către agenţiile de spionaj dar acum ele sunt la preţuri atât de mici încât oricine poate obţine unul. Fii sigur! O cameră spion este chiar mai bună decât o alarmă antifurt sau un agent de securitate. O cameră poate fi folosită pentru a-i identifica pe cei răi şi ajută la prinderea lor în flagrant în interior sau în aer liber.
Poţi folosi camera spion acasă sau la birou Vreau să cred că şi voi vă permite-ţi să aveţi acasă sau la birou o cameră spion. Doar cu un singur click aici puteţi afla mai multe detalii despre modul de utilizare. 
Fiţi stăpâni pe banii voştrii! Aţi aflat ce se întâmplă atunci când aceste camere nu sunt la locul potrivit în momentul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu