marți, 14 octombrie 2014

Lady Shoes -individualitate şi personalitate


Pantofii joacă un rol foarte important în viaţa noastră deoarece reflectă individualitatea şi personalitatea fiecăruia. Nu e de mirare ! există o gamă largă de pantofi peste tot în lume şi fiecare producător îţi propune să creeze încălţăminte atât la modă cât şi confortabili dar Lady Shoes este magazinul special creat pentru noi reprezentanţele sexului frumos. Lady Shoes este magazinul care ne bucură sufletul, picioarele şi portofelul cu pantofi de damă şic şi la un preţ care ne permite să ne luăm tot ceea ce place.
Asiguraţi-vă că aţi cumpărat pantofi damă de la companii de marcă sau altfel există şanse mari de a obţine pantofii cu disconfort.
În ceea ce priveşte factorul de stil, pantofii pentru femei vin într-o mare varietate de culori, modele desene si cu toată gama de încălţăminte de damă, pantofi office, pantofi cu toc, balerini dar şi accesorii, genţi şi, nu în ultimul rând, multe promoţii şi surprize.

 

Pantofi de dama, balerini, sandale, cizme - toate cu reducere si preturi de importator!

Sandale L1112 - Light PinkPrin urmare, preţul diferă semnificativ de la un anumit stil la altul.
 În zonele cu climă mai caldă mai frecvenţi sunt pantofii de tip flip flop


cu toate acestea într-un climat mai rece, veţi găsi pantofi, cum ar fi cisme şi ghete cu toc pentru femei.
 Pantofi de damă au evoluat pentru a deveni mai mult decât un pantof; ei sunt acum râvniţi de către mulţi cumpărători care caută pantoful exact pentru a se potrivi la o ţinută perfectă.

Pantofi de damă au de obicei tocuri într-o gamă largă de dimensiuni; cu toate acestea, nu este neobişnuit pentru un pantof să fie plat şi fără toc, pantofii variază enorm de la o cultură la alta în timp ce costul poate, de asemenea, fluctua masiv.

Există mai multe variante de încălţăminte ca şi pantofi de damă, pantofii cu toc sunt pantofi cu un toc de 2 cm sau mai mare. Aceştia sunt de multe ori consideraţi a avea un sex-appeal mai mare decât cei mai mulţi pantofi şi ca urmare sunt de obicei purtaţi la ocazii speciale. Tocuri  kitten sunt pantofi de damă cu toc însă aceasta gamă este mai mică de 2 cm în înălţime, de obicei, un toc ascuţit mai subţire decât pantoful în sine.

Alte stiluri de pantofi pentru femei sunt sandale , espadrile şi balerini. Aceasta gamă de pantofi de damă sunt purtate cel mai frecvent în zonele cu climă mai caldă sau în timpul verii.

Balerinii pot fi remarcati prin feminitatea pe care o exprima, prin comoditatea lor si reprezinta un accesoriu de nelipsit din arsenalul de incaltaminte al unei femei. Balerinii sunt potriviti atat la pantaloni scurti sau lungi,  si la fuste sau rochii. Sunt ideali primavara/vara sau chiar toamna.
Balerinii sunt pantofi care s-au întors în modă în ultimii 2 ani, sunt foarte plati şi expune o mare parte a piciorului. Acestea sunt foarte utili pentru vremea caldă dar şi confortabili de purtat pe tot parcursul zilei.Unele femei adoră să poarte tocuri, altele nu sunt atât de încântare când vine vorba de pantofii înalţi. Personal, am încercat să fiu moderată când venea vorba de pantofii şi am optat pentru pantofii office deoarece emană feminitate şi mult bun gust.. Aceştia trebuie să aibă două mari calităţi: să arate impecabil şi să fie foarte comozi, deoarece trebuie să rezişti peste opt ore încălţată cu ei. Indiferent ca optezi pentru un model cu toc mai mic sau pentru unul cu toc înalt şi gros, caută magazinele Lady Shoes.
Platforme Alexis Orange PAZ 161 Pantofi Ariana Red  TH-Z8Pantofi Beverly
Pantofi sic cu platforma, confectionati din piele ecologica, ideali pentru o tinuta eleganta si comoda la birou.
Marimile se aleg foarte usor deoarece sunt universale, unele modele pot fi decalate de la aceste standarde.

                                        

Toate femeile elegante sunt pasionate de pantofii cu toc de la Lady-shoes.ro care ofera o varietate de modele la moda si in culori vesele: red, pink, purple, cream, corai, fuchsia, green, blue. Pantofii cu toc si platforma sunt la preturi reduse si perfecti pentru o tinuta chic de zi sau de seara.
În inima fiecărei femei trăieşte o dorinţă pentru designul de pantofi, la fel si Cenuşăreasa nu ar fi ajuns la un final fericit dacă nu ar fi purtat pantofi de la Lady Shoes sau Scufiţa Roşie care a  intrat în probleme deoarece purta pantofi de la Lady Shoes de culoare roşie, si probabil a ademenit lupul.
 Nu uitati !Pantofii de la Lady Shoes pot îmbunătăţi modul în care o doamnă merge, transformând un simplu mers pe jos într-un mers senzual.


Un comentariu:

  1. Buna! Te voi ruga sa pastrezi un singur link in articol, cel pun pe cuvintele pantofi dama. Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere