vineri, 10 octombrie 2014

ADORIANIS TRANS SRL

Societatea noastra a fost înfiintata în anul 1995 având ca principal obiect de activitate PRODUCTIE MOBILIER din MDF si PAL. In timp experienta noastra a crescut iar astazi va putem oferi o gama larga de mobilier (Bucatarii, Dormitoare , Dulapuri,
Biblioteci,Mese,Scaune,Cuiere,Coltare Camere Tineret, Tapiterie).
Portofoliu vast pe care il avem este o dovada ca munca specialistilor de la MOBILA ADORIANIS  este apreciata la adevarata valoare,si asta pentru ca, mai presus de orice, consumatorul a fost si este cel care a dictat sensul de mers al activitatii, vocea sa fiind esenta dezvoltarii noastre.
MOBILA ADORIANIS  va ofera solutii de realizare mobila de calitate  la cele mai mici preturi de producator .
Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si crea la comanda mobilierul de care au nevoie, adaptat fiecaror standarde si dorinte, de a da comanda direct la fabrica excluzând asfel intermediari si costurile ascunse obtinund un pret de fabrica si o calitate superioara.
Personalul nostru profesionist este întotdeauna la dispoziţia dvs. Noi credem în îmbunătăţirea constantă a serviciilor noastre pentru a ne servi mai bine clienţii. Deci, contactaţi-ne şi alăturaţi-vă clienţilor noştri mulţumiţi. Va asteptam!

Fabrica si magazinul noastru sunt situate in LOC. CRISENI ,STR. PRINCIPALA ,NR. 167,  JUD. SALAJ . (VIZAVI DE PENSIUNEA COLINA)

 BIBLIOTECA SILVIANA
 BUCATARIE IULIA
 BUCATARIE BIA 5
 BUCATARIE SANDA 5
 BUCATARIE  ANI
 BUCATARIE  SELINA 7
 BUCATARIE   BIA 6
 DORMITOR ALEX 4
 DORMITOR ADINA
BANCUTE + MESE  TERASA
 PAT MATRIMONIAL
 DORMITOR ALEX 6
 DORMITOR ALEX  3
 MESE  ,  SCAUNE










 DORMITOR ALEX


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu