miercuri, 15 octombrie 2014

`` Marillys ``produse cosmetice naturale


Promoții

V-aţi hotărât să fiţi  mai precauţi în ceea ce priveşte produsele de îngrijire personală pe care le folosiţi? Citiţi etichete, pentru a evita ingrediente potenţial periculoase?
Dacă da, sunte-ţi norocoşi. Totul este OK! Să vrei să cumperi produse mai sigure, mai bune, dar, uneori, este foarte complicat să le găseşti! Credeţi că dacă vom merge la magazine specializate sau magazine care pretind că vând produse "organice", "naturale", vom fi capabili de a lua de pe raft produse de calitate, din păcate, chiar şi aceste magazine pot uneori să vândă produse cu ingrediente toxice sau derivaţi din industria petrochimică, arome sintetice, coloranţi şi conservanţi artificiali.
Regula de bază: Citiţi întotdeauna lista de ingrediente de pe produs.
Pentru a vă ajuta, vă recomand să achiziţionaţi produsele cosmetice de întreţinere şi îngrijire personală
http://marillys.ro/magazin/ , Marillys care sunt realizate doar din ingrediente atent selecţionate astfel încât să aducă pielii o atingere naturală.
Toate săpunurile din acest magazin sunt fabricate prin metoda tradiţională "la rece" care are un impact minim asupra mediului înconjurător. Ca şi hrana crudă, nepreparată termic uleiurile îşi păstrează toate proprietăţile astfel încât să aducă pielii dumneavoastră tot ceea ce natura ne oferă în stare pură.
Toate săpunurile sunt fabricate cu apă de izvor, decoct, infuzie, suc de fructe/legume sau ceai de plante, ulei de migdale, ulei de cocos sau ulei de măsline pentru hidratarea şi proprietăţile pe care le oferă acestea săpunului.
Săpun cu LavandăSăpun DetoxifiantSăpun  Cătină
Uleiurile şi cremele sunt din ingrediente atent selecţionate şi combinate în aşa fel încât să dea pielii elementele de care ea are nevoie pentru a fi mai catifelată, fermă şi hidratată.
Culorile şi texturile sunt realizate prin utilizarea de ierburi uscate, argile, polen, cărbune medicinal, sucuri de fructe/legume şi uleiuri esenţiale ce aduc un efect benefic în plus produselor cosmetice şi de întreţinere corporală.
Happy body with VerbenaPortocală CremoasăCremă antirid - Ochi luminoși
Pe lângă calitatea produselor, Marillys ne dă posibilitatea să oferim cadouri de sărbători sau cu ocazia evenimentelor deosebite din viaţa noastră.Ne pune la dispoziţie pachete cadou formate din produse create cu atenţie pentru femei, bărbaţi sau copii.
CadouriMasculin - pachet cadou pentru elZiua Îndrăgostiților
Aşa am reuşit să fac cadoul perfect prietenei mele la aniversarea zilei de naştere accesând categoria  http://marillys.ro/magazin/Cadouri.Fiind sigură că va fii încântată de un astfel de cadou am ales Pachetul cadou format din 3 produse
Happy Hands and Feet - cremă pentru pielea delicată a mâinilor cu o aromă minunată de bomboane mentolate (50 ml),
Zona Ochilor - un anticearcăn stick pentru hrănirea pielii sensibile (5 gr)
Săpun Cătină -săpun natural din uleiuri vegetale100% natural ce-ţi va răsfăţa simţurile în timpul dușului(100
gr)
Ziua Îndrăgostiților
Preţul cutiilor cadou este cu 20 % mai mic decât preţul standard cumulat al produselor.
Pe lângă produsele cosmetice 100 % naturale de cea mai bună calitate Marillys îţi pregăteşte mereu surprize plăcute.
 Acest articol a fost scris pentru campania Marillys, Blog Awards
Sapun si produse cosmetice naturale Marillys

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu