marți, 9 decembrie 2014

Publică anunţuri de mica publicitate în ziarul Evenimentul Zilei


Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare


Ai anunţuri importante de făcut şi nu găseşti mediul cel mai potrivit pentru ele? Ei bine, răspunsurile sunt ziarele! Ele sunt cel mai bun mod de a informa oamenii spre exemplu cu privire la pierderea unor obiecte importante, pentru că ziarele sunt citite de toată lumea. Este uşor să faci anunţuri în ziare naţionale deoarece sunt foarte disponibile pentru cititorii. 
Nu căuta alte medii pentru a face anunţuri importante, ziarele sunt cel mai simplu mijloc de comunicare. Alege ziarul Evenimentul Zilei şi publică anunţuri de mica publicitate sau învităţi prietenii şi familia la diferite evenimente de familie, cum ar fi zile de naştere, nunţi, petreceri etc.
 
Evenimentul Zilei este un cotidian naţional de informaţie generală ce apare de luni până sâmbătă la nivel naţional. Ziarul "Evenimentul Zilei" se prezintă sub formă de tabloid, cu dimensiunile tiparului de 23.00 cm x 32.50 cm, având 24 pagini, coperţile sunt policromice.
Evenimentul Zilei este astfel conceput încât te poţi orienta doar după ghidul de publicat anunţuri de mică publicitate.Să publicaţi anunţuri în ziarul Evenimentul Zilei trebuie să urmaţi paşii următori:
Anunturi ziarul Evenimentul Zilei

Publică anunţuri în ziare naţionale - ediţiile tipărite - în maxim 24 ore!

Mediapress Advertising - Mica Publicitate in ziare http://www.mediapress.ro/imagini/mediapress-advertising-anunturi.png

Pasul 1 - Calcularea preţului anunţurilor de mică publicitate
Să completaţi un formular în care să introduceţi textul anunţului, alegeţi categoria, numărul de apariţii sau zilele de apariţie dorite şi selectaţi ce extraopţiuni doriţi.
Cu un singur click pe butonul "Calculează" veţi primi preţul pentru anunţuri de mică publicitate. Dacă doriţi să alegeţi altă categorie sau alte extra-optiuni puteţi reface calculul de oricâte ori doriţi.
Pentru a obţine preţul corect pentru anunţul dumneavoastră la mica publicitate în ziarul Evenimentul Zilei vă rugăm să respectaţi următoarele reguli:
    Încadraţi anunţul la categoria (rubrica) corespunzătoare.
    Despărţiţi întotdeauna cuvintele prin spaţiu.
    Preţurile şi numerele de telefon se scriu fără puncte sau virgule.
Ziarul Evenimentul Zilei îşi rezerva dreptul de a modifica formă de publicare a anunţului după propriile reguli. Anunţul de mica publicitate urmează a fi publicat în ziarul Evenimentul Zilei în termen de 24 ore de la data confirmării plăţii sau în zilele alese de dumneavoastră.
Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta prin email, telefonic sau prin serviciul de Asistenta Online (IM: mediapress_advertising), in timpul orelor de program (L-V intre 09-18).
Pasul 2 - Datele personale şi Factura proformă
Când consideraţi că anunţul este corect şi preţul vă convine apăsaţi "Publica" şi completaţi un formular cu date personale pentru a primi factura proformă.
Pasul 3 - Înregistrare anunţuri de mica publicitate Evenimentul Zilei pe site
După completarea datelor personale anunţul dumneavoastră va fi stocat în baza de date şi un email cu detaliile anunţului, preţul şi modalităţile de plată va fi trimis pe adresa dumneavoastră de email.
Pasul 4 - Plata anunţului şi apariţia în ziarul Evenimentul Zilei
La unele ziare locale costul anunţului dumneavoastră urmează să fie calculat de către personalul Mediapress Advertising în maxim 2 ore (în timpul orelor de program). Pe adresa de email furnizată veţi primi factura proformă şi detalii privind plata anunţuri de mica publicitate.
După plată anunţului acesta va apărea în ziarul Evenimentul Zilei la datele selectate de dumneavoastră dacă specificaţi zile de apariţie şi plătiţi în timpul necesar sau începând cu prima ediţie liberă dacă alegeţi apariţii consecutive.
Discount pentru userii logati in conturile Mediapress

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu