sâmbătă, 13 decembrie 2014

Hai ROMÂNIA ! “Dacă jucăm cum am făcut-o cu Danemarca, batem Ungaria”

 http://www.frh.ro/.
Hai ROMÂNIA ! “Dacă jucăm cum am făcut-o cu Danemarca, batem Ungaria”
România va juca astăzi, de la ora 21:45, primul meci din faza principală a grupelor, în care porneşte cu un singur punct, obţinut din egalul cu Danemarca.
Nu ştiu dacă ştiai, dar Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat, joi, în grupele principale la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia, după ce a învins echipa Ucrainei, cu scorul de 23-22 (12-9), în ultimul meci din grupa B preliminară.
 

Căpitanul Aurelia Brădeanu a menţionat: „Rivalele s-au apropiat la un gol pe final, dar trebuie să vă gândiţi că şi pentru noi a fost o presiune în plus. A fost un meci decisiv şi era normal să apară teama. Scăpăm de presiune, era important să mergem mai departe, să trecem de prima grupă”.
În fine, Denisa Dedu, care a fost evidenţiată de selecţionerul Gheorghe Tadici, a opinat: „Am încercat să-mi fac treaba, să-mi ajut echipa. Puteam şi mai mult. Important este că am câştigat, asta e tot ce contează”.
Selecţionerul Gheorghe Tadici a declarat, sunt bucuros că Naţionala a scăpat de Rusia. Este o surpriză pentru mine faptul că nu s-a calificat Rusia, cu toate că în ultimii ani Polonia a crescut foarte multe jucătoare. Au handbaliste excelente, precum Kudlacz şi Wojtas. Ne va fi foarte greu, dar mă bucur că a venit Polonia din grupa cealaltă”.
Urmează încă 3 meciuri grele.

Program loturi nationale


Dum Lun Mar Mie Joi Vin
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12  
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
România va juca în primul meci, sâmbătă pe 13 decembrie cu Ungaria. În afara meciului cu Ungaria, România va deschide programul în ultimele două zile din Runda Principală. Cu Spania luni 15 decembrie şi cu Polonia miercuri 17 decembrie, ambele meciuri de la ora 17:00.. România porneşte de pe locul 5 în grupa principală 1, având un singur punct.
Suntem alături de valoarea sportivă românească, de performanţele şi bucuria de a “JUCA HANDBAL!”, pe care fetele de la Naţionala de Handbal a României ni le arată. Şi dumneavoastră puteţi fi alături de o marcă românească de succes, aşa cum este formaţia noastră campioană! Într-un moment al vieţii în care totul parcă merge rău, mândria de a fi român poate fi regăsită sub numele Naţionala de Handbal a României care are forţa şi talentul de a ne îndeplinii un vis.
handbal
Câteva gânduri de încurajare vreau să adresez şi eu echipei de la Naţionala de Handbal a României:
Trebuie să luaţi totul meci cu meci, puteţi obţine calificarea în semifinale. Sunt trei meciuri, toate foarte grele, dar trebuie luate pas cu pas, puteţi să obţineţi victoria! Nu uitaţi echipele naţionale dominante vin şi pleacă, dar echilibrul handbalului românesc feminin este foarte stabil. Succesul vostru înseamnă că handbalul este bine răspândit pe întreaga planetă.Titlurile, medaliile, toate sunt o parte din aventura pe care voi o trăiţi. Pregătirea pentru competiţii, este un proces intens emoţional pe care îl trăim împreună cu voi, fiecare concurs este diferit, şi există întotdeauna surprize, întotdeauna vă veţi întâlni cu lucruri noi, iar acest lucru se adaugă la frumuseţea handbalului. Aşa se constuiesc campionii având aceeaşi emoţie şi aceeaşi energie de fiecare dată când păşesc pe teren. Este într-adevăr o aventură, una care începe cu fiecare competiţie, cu fiecare meci, şi chiar cu fiecare sesiune de instruire. Sunteţi cea mai bună echipă iar cele mai bune echipe colectează cele mai bune jucătoare precum Paula Ungureanu, Denisa Dedu – Oana Bondar, Crina Pintea, Adriana Nechita, Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu, Adriana Ţăcălie, Gabriela Perianu, Valentina Ardean Elisei, Georgiana Ciuciulete, Cristina Zamfir, Daniela Babeanu, Camelia Hoţea, Maria Chinteoan, Laura Chiper. Antrenor principal: Gheorghe Tadici. Antrenori secunzi: George Burcea şi Florentin Pera. Doctor: Dan Costin. Kinetoterapeuţi: Adrian Ionescu şi Claudiu Marasteanu. Aţi demonstrat că pentru voi nu este nimic mai important decât să jucaţi pentru România. Nu contează câte goluri sunt diferenţă, important este să câştigaţi. Chiar dacă aţi început rău turneul final, acum nu rămâne decât să vă doriţi victoria cu orice preţ. Sunteţi deja eroinele noastre.
``Lăsaţi-vă inima pe teren şi noi vom fi cu voi până la ultima suflare``

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu