luni, 15 decembrie 2014

Lucruri de care nu te poţi lipsi ! TELEFON & TABLETA
Primele telefoane mobile au apărut  acum 20 de ani în Suedia şi au început imediat să capteze lumea cu paşi uriaşi. An de an au existat mai multe telefoane şi mai mulţi norocoşi deţinători de telefoane mobile. Şi în zilele noastre, cea mai mare parte a populaţiei, inclusiv autoarea acestor rânduri.Eu sunt destul de încrezătoare că cititorul meu, de asemenea, pur şi simplu nu poate trăi fără comunicare pe mobil. Mai mult decât atât, pentru unele regiuni îndepărtate ale unor ţări aceasta este singura modalitate de a comunica cu lumea. Telefonul mobil este un asistent de încredere în treburile noastre de zi cu zi; acesta transmite repede informaţiile de care aveţi nevoie Şi, desigur, tableta la randul ei oferă posibilităţi nelimitate de comunicare.
Există companii care vând propria marcă de smartphone-uri . Allview este una dintre ele.
sigla
Fie că aţi avut mai multe gadgeturi de-a lungul anilor, sau sunteţi doar la început, explorând beneficiile acestor gadgeturi este o opţiune solidă pentru oricine este interesat de viteză, performantă şi fiabilitatea. Pentru mai multe detalii vă recomand să vizitaţi magazinul online http://allview.ro/. Ei au fost cei care mi-au oferit echipamente electronice inovative uşor de utilizat ce au îndeplinit cerinţele mele la cele mai bune preţuri, menţinând în acelaşi timp fiabilitatea ridicată a produselor.
Indiferent dacă călătoresc pentru afaceri sau de plăcere, am nevoie să-mi iau cu mine telefonul şi tableta. Un telefon Allview X1 Xtreme Mini cu acces la internet, la email-ul de serviciu, aplicaţii utile de management al timpului şi soft-uri care vin în ajutorul meu deoarece am nevoie de o comunicare facilă şi foarte rapidă .Sunt funcţii utile pentru orice om de afaceri. În plus, un telefon mobil este de nelipsit garantează comunicarea dintre mine şi cei care fac parte din aceeaşi echipă, aşadar distanţa s-a transformat dintr-o problemă, într-un avantaj: oamenii pot fi conectaţi, în timp ce acumulează experientă utilă din orice colț al lumii s-ar afla. Tableta Wi8G îmi oferă conectivitate şi productivitate maximă, mă ajută să păstrez legătura cu familia şi prietenii, să intru pe internet sau blog-ul personal.
Am să vă fac o mică recapitulare:
De ce am ales Allview X1 Xtreme Mini şi tableta Wi8G?
Pentru că esenţele ţări se regăsesc în ambalaje mici, X1 Xtreme mini m-a încântat de la prima vedere, atât prin designul fermecător cât şi prin componentele de top.
 

Unul dintre primele lucruri pe care le-am observat la noul telefon a fost display-ul de 4,7" cu o densitate impresionantă de pixeli (469 ppi), procesor performant Qualcomm Quad Core cu frecvenţa de 2,15 GHz, camera principală cu rezoluţie uluitoare de 16 MP şi secundara cu dimensiunea pixelului de 2 µm, GPS cu suport Glonass, Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi) şi Android 4.4.2. Viteza de reacţie şi imaginile încântătoare vor transforma fiecare interacţiune cu device-ul într-una mai mult decât plăcută.
Construcţia din aluminiu împreună cu liniile fluide şi curbe ale designului conferă smartphone-ului X1 Xtreme mini o alură fermecătoare. Finisajul canturilor şi culorile argintiu şi verde metalizat, în care este disponibil, sporesc atractivitatea acestuia şi sunt doar câteva detalii care fac diferenţa între frumos şi extraordinar.
Întotdeauna mi-am dorit  să văd o imagine până la cele mai mici detalii .
Display-ul IPS OGS de 4,7" cu rezoluţie Full HD şi o densitate impresionantă de pixeli de 469 ppi oferă claritatea pe care o aştepţi.Care oferă o experientă de neuitat, prin reprezentarea culorilor adevărate, vizualizare optimă de site-uri şi confort neaşteptat de utilizare. Acesta vă asigură imagini clare şi culori precise din toate unghiurile de vizualizare, ceea ce înseamnă că niciodată nu va fi nevoie să pierdeţi vizionarea unor filme preferate, emisiuni TV, videoclipuri pe YouTube şi experienţele de navigare web
Acesta este protejat de un strat de sticla rezistent la zgârieturi şi şocuri. Tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) abordata în construirea ecranului permite densitatea mai mare a pixelilor datorită utilizării siliciului policristalin în structura tranzistorilor din componenţa acestuia. Rezultă o viteză mult mai mare de mişcare a electronilor, aceasta traducându-se printr-un răspuns mult mai rapid al display-ului, o temperatură mai scăzută a joncţiunilor şi un consum redus de energie.
Să imortalizezi clipele frumoase în orice condiţii de iluminare este un lucru extraordinar. Camera smartphone-ului X1 Xtreme de 16 MP model OV 16825 este partenerul perfect pentru a captura fiecare moment din viaţa ta. Camera are lentile de safir cu filtru antireflexie, LED Flash de mare intensitate luminoasă, filtru UV şi IR, iar suprafaţa senzorului CMOS este de 1/2,3", printre cele mai mari disponibile pe un dispozitiv Android. Portretele tale merită mai mult decât capturi întunecate şi blurate. Cu o dimensiune de 2 µm, fiecare pixel al camerei frontale de 4 MP model OV4688 captează mai multă lumină pentru ca zâmbetele tale să strălucească mereu.
Bateria de 2200 mAh a smartphone-ului X1 Xtreme mini  îţi oferă până la 11 ore de convorbire. Bateria SDI de ultima generaţie asigură o capacitate cu până la 30% mai mare faţă de bateriile obişnuite cu aceeaşi dimensiune şi o durată de viaţă mai mare.
Renunţa la jocurile generale şi testează-le pe cele mai performanţe. Procesorul Qualcomm Quad Core cu frecvenţa de 2,15 GHz împreună cu soluţia grafică Adreno 33 şi memoria RAM de 2 GB vor transforma fiecare experienţă multimedia într-una extraordinară. Utilizează cei 16 GB de memorie flash pentru a-ţi stoca toate fotografiile şi fişierele importante.
Allview X1 Xtreme Mini are o caracteristică standout, si că ar fi puternic camera care se află în bară, fiind un aparat foto 4 MP care va cuprinde 2 microni pixeli, ceea ce face similar cu aparatul de fotografiat special, că se găseşte în HTC One (M8).
În ceea ce pentru restul de hardware găsit în X1 Xtreme Mini, aceasta va cuprinde un "afisaj Full HD 4.7, un quad-core Qualcomm Snapdragon procesor 2.15GHz, un shooter 16MP la spate, 2GB RAM, 16GB de memorie internă, un amplificator audio Yamaha cu DTS acustica, venind într-o gamă de fie de un asiu din aluminiu de culoare verde sau argintiu.
Nici tableta  Wi8G nu se lasă mai prejos .
Disponibilă în două culori, cu un design slim şi elegant, tableta este uşor de utilizat. 
Datorită sistemului de operare Windows şi a conectivităţii 3G, tableta se transformă într-un birou mobil care îţi permite să iei cu tine toate fişierele şi e-mail-urile oriunde mergi. Display-ul IPS de 8”, GPS-ul integrat şi procesorul CPU Intel Atom Quad Core alături de celelalte caracteristici performanţe ale tabletei vor ajuta la funcţionarea optimă a acesteia. Cu ajutorul subscripţiei Office 365 Personal inclusa pentru un an de zile şi a spaţiului de stocare de 1 TB în One Drive vei putea face faţă oricăror provocări şi sarcini de serviciu.
Am ales-o deoarece lucreaza mai rapid
Wi8G se va dovedi partenerul potrivit atunci cand iti desfasori activitatile zilnice. Toate acestea sunt sustinute de procesorul Intel® Atom™ Quad Core cu frecventa de pana la 1,83 GHz. Solutia grafica Intel HD Graphics si memoria RAM de 1 GB faciliteaza rularea fluenta a jocurilor, filmelor sau aplicatiilor. Spatiul de stocare de 16 GB, ce poate fi completat de un microSD card de pana la 32 GB, este suficient de mare pentru a stoca documente, filme sau poze. In plus, cei 15 TB de stocare in cloud iti vor fi mereu la indemana. 

Are Conectivitate 3G
Bucura-te de libertatea pe care ti-o ofera Wi8G in ceea ce priveste navigarea pe internet. Datorita conexiunii 3G integrata, ai acces la internet oriunde si oricand. Trimite e-mail-uri colegilor, vorbeste pe chat cu amicii sau posteaza imagini pe retele de socializare in timp real.
Captureaza clipele frumoase
Profita de avantajul de a avea tableta mereu cu tine si fotografiaza momentele importante. Ai la dispozitie doua camere pentru a fotografia sau filma orice clipa importanta din viata ta. Cand esti plecat din mijlocul familiei, foloseste functia de apelare video si ureaza-i fiicei tale succes la interviu.

Nimic mai familiar - Windows 8.1
Cu Windows 8.1 faci mai multe decat crezi. Acum ai toate lucrurile pe care le folosesti, e-mail, aplicatii, persoane, site-uri si aproape orice altceva. Dar asta nu este tot! Device-ul poate fi configurat exact cum iti doresti. Fii multitasking! Deschide mai multe aplicatii in acelasi timp si imparte ecranul intre acestea. Utilizeaza tastatura cu husa pe care o poti achizitiona separat si fii productiv. Trimite e-mail-uri si editeaza documentele usor si rapid.
 
Dacă doreşti şi tu să scrii un articol în care să recomanzi cititorilor tăi două sau trei gadget-uri Allview intră pe site-ul Allview, alege două sau trei gadget-uri pe care vrei să le recomanzi, apoi scrie articolul tău. Promovează acest concurs la care se poate câştiga un Allview C6 Quad !

Din dragoste pentru ALLWIEV  haideţi să utilizăm 
hastag-ul #roblogawards

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu