marți, 2 decembrie 2014

Distracţie plăcută cu jocurile 3 D !

XJocuri
Elevii îşi amintesc mai multe lucruri atunci când imaginile 3D sunt folosite în lecții şi cercetări. Ei sunt capabili să se concentreze mai mult și rețin mai multe informații de acea mai nou şi profesorii prefera predarea orelor în 3D.
Acum şi cele mai frumoase şi mai căutate jocuri online de pe internet sunt jocurile online 3d.
Vă plac jocurile 3d online?
XJocuri.com de jocuri este un portal de jocuri online gratuite. Aici veţi găsi o gamă largă de joculeţe flash dar şi unity 3d adunate de pe cele mai populare site-uri de gaming online. Găsiţi o categorie specială de jocuri 3d, o categorie în care sunt adăugat foarte multe jocuri 3d pentru copii. 
De ce sunt aceste jocuri atât de căutate şi de jucate?
Deoarece acţiunea lor se desfăşoară într-un mediu 3d şi sunt foarte antrenante şi frumoase. Pe site-ul de jocuri găsiţi cele mai multe jocuri 3d online, de la jocuri de curse 3d cu motociclete, la jocuri 3d cu maşini sau chiar jocuri 3d cu avioane. Aşadar, dacă vrei să te joci online cele mai frumoase jocuri ale momentului intră şi alege jocul preferat din lista de jocuri 3d de pe situl XJocuri.com. 
Aici veţi găsi o gamă largă de joculeţe flash dar şi unity 3d copii  online. Site-ul conţine o varietate mare de joculeţe pentru copii de toate vârstele de la cei mici de 3, 4 sau 5 ani, până la cei de 6, 7 ani sau mai mult. Este limpede că, copiilor le plac desenele animate şi jucăriile astfel aici veţi pe personajele de pe canalele pentru copii precum Disney Channel, Cartoon Network, sau alte programe de televiziune pentru copii, prin urmare veţi găsi câteva versiuni de joc de fete cât şi pentru băieţi.
 Hannah Montana,
 Bibi si Tina ,

Aduna caii cu Bibi si Tina

Scooby Doo,
 Familia Simpson                           Familia Flistone  
Tractorul lui Bart Simpson   Jocuri pt copii mici
Barbie
Dar şi o mulţime de joculeţe cu personaje din filme şi poveşti pentru copii, precum  
Alba ca Zăpada,
Haine pentru Alba ca Zapada
 Frumoasa şi Bestia,
 Bugs Bunny 
 Bugs Bunny face prajituri
Mulţi confundă acest fel de jocuri cu noua tehnologie 3d care face caracterele să iasă parcă din ecranul calculatorului, dar de fapt jocurile 3D, sunt acele jocuri în care grafica este făcută în perspectivă, adică se poate observa distanţe şi adâncimea obiectelor prin ajutorul procedeelor 3d. În jocurile 3D lucrurile par mai reale şi fiecare joc poţi să intri în lumea curselor 3D, poate într-o lume de fantezie unde trebuie să te bagi cu monştri 3D, totul este mai interesant şi fascinant. Numai în jocurile 3D poţi să experimentezi adevăratul fior al fricii sau poţi să experimentezi viteza într-o maşină din cursele 3D. Acum că ştiţi ce înseamnă jocurile cu tehnologie 3d, nu o să te mai plictisesc şi îţi amintesc să joci acum! Invitaţi şi prietenii pe cel mai nou site de jocuri pentru copii, pentru că aici găseşti cea mai mare colecţie de jocuri online ascunse în aventuri, poveşti şi alte întâmplări din diferite feluri şi desene animate, veţi fi fericiţi să aflaţi că sunt o mulţime de instrucţiunii prin care puteţi afla cele mai bune sfaturi, trucuri, coduri bonus sau alte tehnici de a vă ajuta să câştigaţi jocul vostru favorit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu