miercuri, 10 decembrie 2014

Soluţii rapide de amenajare !



Mobila Ghencea
Dacă eşti în procesul de a alege mobilier pentru casă urmează aceste sfaturi simple pe care eu le-am luat în considerare când mi-am mobilat apartamentul.Pe site-ul  http://www.mobila-ghencea.ro puteţi găsi stilul potrivit şi designul perfect pentru spaţiul de locuit.
Mobilierul poate avea un impact mare cu privire la aspectul casei tale. Alegerea stilului şi designului de mobilier pentru casa ta este foarte important să te asigure că această investiţie  va avea un impact pe măsură. Indiferent ce doriţi să mobilaţi este important să luaţi în considerare nevoile şi stilul familiei.
Care este funcţia camerei? În cazul în care camera ta este o bucatarie , ai nevoie să determini modul în care ai de gând să utilizezi camera şi în ce scopuri.Vrei un spaţiu mai formal pentru distracţie sau un spaţiu mai casual pentru mese cu familia?Care sunt nevoile tale? Ai copii sau animale de companie? Dacă da, vei dori să te asiguri că mobila pe care o alegi este uşor de curăţat .Ce fel de scaune alegi ?Există scaune cu ţesături care sunt mai uşor de curăţat deci, dacă ai animale de companie sau copii, vrei să fii sigur că alegi una dintre acele ţesături care se pot curăţa cu uşurinţă.
Luând în considerare dorinţele tale pentru sala respectivă, poti determina mai bine ce mobilier ai nevoie Alege scaunul Asia 2 este un scaun robust şi elegant. Scaunul are structură cromată şi şezut tapiţat cu piele ecologică crem. Este disponibil cu ornament cireş sau wenge.
Care este stilul de cameră? Este o camera în stil contemporan sau o cameră mai tradiţională? Această alegere va dicta stilul de mobilier pe care îl alegeţi. Mobilierul stil contemporan  în mod normal are mai multe linii curate, în timp ce mobilierul  tradiţional  are un stil  şi design mai  clasic. De multe ori, contemporan este considerat o piesă de artă .Mobilierul de dormitor se poate realiza în serie sau la comandă.Simple şi elegante, sunt create special pentru confortul tău. Poţi combina diferite module pentru a obţine cât mai mult confort şi spaţiu de relaxare.

http://www.mobila-ghencea.ro/media/catalog/category/dormitoare_3.jpg

Care este dimensiunea camerei? Dimensiunea camerei tale  este un aspect important. Piesele pe care le alegi trebuie să se potrivească cu proporţiile camerei pentru a profita din plin de funcţia camerei. Mărimea si numărul de piese pe care le alegi trebuie să se potrivească în cameră fără supraaglomerare si asigurăte ca camera este  încă  primitoare si deschisă.Mobilierul cu blaturi din sticlă este o alegere eleganţă. Avantajul folosirii blaturilor de masă din geam de sticlă este generat de multitudinea de forme pe care le poate lua, împreună cu aspectul modern pe care îl dă unei camere. Puteţi îmbina blaturile de sticlă cu aproape orice fel de material, astfel obţinând masa living extensibila cu picioare din lemn nuanta wenge si blat de sticla . Pentru a obţine un efect de oglindire alege sticla obişnuită, albă sau translucidă.

Care este bugetul dvs.? Găsirea mobilierului care se potriveşte bugetului tău stabilirea unui buget pentru cheltuielile de mobilier va permite să va concentrati pe găsirea unui mobilier care se se potriveasca  nevoilor dumneavoastră . 
Răspunzând la întrebările de mai sus, puteţi determina mai bine care este cel mai bun mobilier pentru camera dumneavoastră.Cu doar un pic de gândire şi de cercetare, veţi ajunge la concluzia că mobila va adăuga stil şi clasă  casei tale.
Toate produsele cumparate din magazinul www.mobila-ghencea.ro au garantie 24 de luni, cu exceptia celor care au specificat alt termen in pagina de produs. Plata produselor comandate pe www.mobila-ghencea.ro se poate face astfel:ONLINE sau la SHOWROOM.Cu un cont pe magazinul mobila-ghencea, veti putea sa comandati mai repede, sa stocati mai multe adrese de livrare si sa vedeti starea comenzilor dumneavoastra.
Dupa trimiterea comenzii veti primi un mesaj de confirmare a primirii solicitarii in care se va stipula termenul de livrare preconizat  sau veti fi contactat telefonic de catre departamentul de vanzari.

http://www.mobila-ghencea.ro/skin/frontend/em0007/default//images/slides/slide4.jpg
ONLINE
  • online cu card bancar Visa, Mastercard!
  • pana la 12 rate cu dobanda 0 cu card de cumparaturi Raiffeisen Bank!
  • cu  Card Avantaj pana la 12 rate cu dobanda 0 prin MobilPay Credit Card!
  • cu Bonus Card(Garanti Bank) pana la 12 rate cu dobanda 0 prin MobilPay Credit Card!
  • cu Star BT(Banca Transilvania) pana la 12 rate cu dobanda 0 prin MobilPay Credit Card!
  • cu card de credit BCR  pana la 12 rate cu dobanda 0!
  • in numerar (la sediul nostru sau la livrare) agentului sau comisionarului care livreaza produsul;
  • prin virament bancar in oricare dintre conturile SC Sembazuru Art SRL;
  • prin ordin de plata.
  • plata ramburs la curier la livrare
LA SHOWROOM
         * cu card bancar VISA sau MASTERCARD, cash sau cu ordin de plata in oricare din conturile SC Sembazuru Art SRL.
         *  pana la 12 rate cu dobanda 0 cu card de cumparaturi Raiffeisen Bank sau BCR!
         * pana la 4 rate cu dobanda 0 cu Card Avantaj!
         * pana la 6 rate cu dobanda 0 cu Bonus Card(Garanti Bank)!
- See more at: http://www.mobila-ghencea.ro/index.php/modalitati-de-plata#sthash.yejthpdH.dpuf
Toate produsele cumparate din magazinul www.mobila-ghencea.ro au garantie 24 de luni, cu exceptia celor care au specificat alt termen in pagina de produs. - See more at: http://www.mobila-ghencea.ro/index.php/termeni-si-conditii#sthash.5THHzBEO.dpuf
Toate produsele cumparate din magazinul www.mobila-ghencea.ro au garantie 24 de luni, cu exceptia celor care au specificat alt termen in pagina de produs. - See more at: http://www.mobila-ghencea.ro/index.php/termeni-si-conditii#sthash.5THHzBEO.dpuf

Toate produsele cumparate din magazinul www.mobila-ghencea.ro au garantie 24 de luni, cu exceptia celor care au specificat alt termen in pagina de produs. - See more at: http://www.mobila-ghencea.ro/index.php/termeni-si-conditii#sthash.5THHzBEO.dpuf



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu