marți, 9 decembrie 2014

iTool -Telefonul tău este în mâinile profesioniştilor



E sfâşietor, tragic şi se poate întâmpla oricui. Accidente se întâmplă. Şi dacă nu aveţi servicii Apple sau o altă garanţie pentru a repara prejudiciul, s-ar putea să vă treziţi cu degetele bandajate sau să fiţi nevoiţi să cumpăraţi un nou telefon mobil.
Ai nevoie de o reparaţie iPhone? 
Dacă da, vă aflaţi în locul potrivit.
Cu peste 5 ani de experienţă iTool, Service GSM cu sediu în Sectorul 1 Bucureşti în industria de service gsm, se mândresc cu servicii şi produse de calitate, dar şi cu un portofoliu de peste 20.000 clienţi mulţumiţi. Oferă servicii gsm profesionale de reparaţii hardware şi software, pentru toate modelele de telefoane, smartphone, phablets sau tablete, de la cele mai celebre branduri, precum Apple,Samsung,Motorola,Sony,LG,BalckBerry,HTC,Nokia precum si reparaţii iPad,display laptop,display iphone 5s,display iphone 5,display ipad air reparaţii Apple ,service laptop,service gps,,service gps,etc.

Service iPhone 5S
Service şi reparaţii telefoane mobile
Echipa lor este întotdeauna pregătită să vă ofere imediat sfaturi, să vă răspundă la întrebări, estimări de preţuri şi timp, indiferent de problema pe care o aveţi. Toţi clienţii lor beneficiază de reparaţii în cel mai scurt timp posibil, utilizând piese originale sau de cea mai bună calitate. 70% din probleme se rezolvă în maxim 30 min, numai la serviceul gsm numărul 1 din Bucureşti.
Mi-am pus o serie de întrebări când am avut nevoie să apelez la iTool Service GSM: Vor fi capabili să repare iPhone 5S încât să ţină mai mult timp? ceea ce înseamnă că voi economisi o mulţime de bani fată de cât m-ar costa să cumpăr unul nou. Cât timp va dura? Cât costă repararea iPhon-ului?
Şi da, a fost simplu deoarece cei de la iTool Service GSM au venit în întâmpinarea mea cu soluţii de service iphone specializate şi reparaţii Iphone 5S
Tot ce a trebuit să fac a fost să aleg una sau mai multe dintre meniurile iPhone 5S rubrica  servicii 5S:

Inlocuire baterie iPhone 5Sinlocuire baterie iPhone 5

Inlocuire camera fata si senzori iPhone 5Sinlocuire camera fata+senzori proximitate iPhone 5S

Inlocuire carcasa iPhone 5Sinlocuire carcasa iPhone 5S

Inlocuire camera spate iPhone 5Sinlocuire camera spate iPhone 5S

Inlocuire casca iPhone 5Sinlocuire casca iPhone 5S

Inlocuire butoane si banda flex iPhone 5Sinlocuire flex on/off si butoane volum iPhone-5S

Inlocuire display iPhone 5Sinlocuire display iPhone 5S

Inlocuire buton home iPhone 5Sinlocuire home button iPhone 5S


Inlocuire speaker iPhone 5Sinlocuire speaker iPhone 5S

Inlocuire mufa alimentare iPhone 5Sinlocuire mufa de alimentare iPhone 5

să completez un formular cu numele, adresa şi să descriu problemele pe care le are telefonul şi anume care secţiuni din sectiuni din display iphone 5s nu sunt afisate.
Cei de la iTool Service GSM asigură service complete pentru SOFTWARE cât şi pentru HARDWARE, piesele sunt 100% originale, iar timpul de reparaţie este cât se poate de scurt, datorită faptului că doresc ca, clienţii lor să fie mulţumiţi din toate punctele de vedere. Nu numai atât! 100% mulţumiţi înainte, în timpul şi după reparaţia iPhone-lui. 





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu