vineri, 12 decembrie 2014

Obţine fonduri europene în 6 paşi simpli!

 Anunturi in ziare nationale prin Mediapress AdvertisingAnunturi Fonduri Europene ziare
Din dorinţa de a ajuta crearea şi dezvoltarea anumitor segmente economice (fie publice, fie private), sociale, culturale ale unei ţări din EU, Uniunea Europeană acordă un sprijin financiar, denumit şi fonduri europene.
Când vorbim de fonduri europene, precizăm că acestea sunt acordate de Uniunea Europeană care vine în ajutorul unei ţări europene, încercând să întărească dezvoltarea econimica, prin facilitarea de investiţii şi activităţi industriale.În România, multe fonduri europene au fost accesate pentru a ajuta creşterea economică a foarte multe sectoare. S-a favorizat industria turistică, prin dezvoltarea infrastructurii drumurilor şi construirea de noi hoteluri, pensiuni, cabane, etc. De asemenea, anumite centre de producţie şi desfacere din industria alimentară au avut de câştigat de pe urma acestor fonduri primite, la fel ca şi în alte industrii.
Fondurile europene au fost îndreptate şi spre alte domenii de activitate: servicii, transporturi şi drumuri, prelucrare, etc.
Acest ajutor sub denumirea de "fonduri europene" sunt menite să încurajeze proiectele economice care prezintă un potenţial real de dezvoltare într-un anumit domeniu.
Ideea de obţinere a unuia dintre aceste fonduri europene poate fi foarte tentantă, prin urmare, în ultimii ani, românii au devenit tot mai inventivi, încercând să facă tot ce le stă în putinţă pentru a fi printre beneficiarii de fonduri nerambursabile. Nu este doar un proces formal: aceste fonduri europene pot să ajute românii care au idei cu adevărat profitabile, dar se află în imposibilitatea financiară de a le îndeplini.
Românului nu îi rămâne decât să aştepte să îi vină ideea sclipitoare, iar dacă aceasta este considerată ca având potenţial economic, atunci nu trebuie decât să ceară ajutorul. Astfel, ţăranii care au mai multe animale şi nu mai suportă financiar costurile de întreţinere dar îşi doresc cu orice preţ să îşi facă o mică fermă în care animalele să dispună de toate condiţiile necesare, atunci nu trebuie decât să se intereseze despre modalitatea şi condiţiile de accesare la aceste fonduri europene nerambursabile.
Într-adevăr, aderarea la un astfel de fond nu este la îndemâna oricui; prima condiţie este dorinţa de a face ceva cu acei bani, abilitatea de a arăta Uniunii că ai folosit fonduri europene cât mai profesional posibil, realizând un profit şi ajutând, astfel, economia românească.
Primul pas este făcut de către cetăţean. Dacă vă aflaţi în situaţia de a avea o idee de afacere profitabilă şi nu sunteţi familiarizat cu demersurile necesare, accesaţi Publicare anunturi Fonduri Europene in ziar .Machetarea va fi realizată de un grafician Mediapress şi o veţi primi în maxim 1 oră pe email după postarea comenzii, pentru acceptul de publicare din partea dvs.
 Anunturi fonduri europene ziare nationale si ziare locale
Cum public un comunicat de presă pentru accesare Fonduri?
Dacă doreşti să porneşti propria afacere, sprijinit de fonduri europene, alege ziarul dorit pentru a merge la formularul de publicare anunţ fonduri europene. Dacă eşti interesat să publici modul pentru proiecte Fonduri Europene în ziarul Naţional dă click  AICI 

 Anunturi ziarul National
Există ghiduri informative :
 http://www.mediapress.ro/imagini/mediapress-advertising-anunturi.png
Mediapress Advertising va acorda toate detaliile şi sfaturile necesare despre paşii care trebuie urmaţi:
Obţine fonduri europene în 6 paşi simpli!
Pasul 1. Alegeţi tipul de sigle corect pentru anunţul dumneavoastră:
 
Pasul 2. Alegeţi modulul dorit:Modul 1/8 Alb-Negru/Modul 1/8 Color/Modul 1/4 Alb-Negru Modul 1/4 Color/Modul 1/2 Alb-Negru/Modul 1/2 Color
Pasul 3. Doriţi factură FISCALĂ în avans, înainte de plată?: 
Pasul 4. Scrieţi textul anunţului: 
Pasul 5. Alegeţi datele de apariţie ale anunţului:
Aparitii disponibile
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Pasul 6. Datele personale pentru factură proformă şi contract :
Până atunci, nu vă trebuie decât creativitate şi idei care să surprindă şi să aibă aplicabilitate în economia românească.
Dacă ai terminat apeşi butonul Publică anunţul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu