vineri, 12 decembrie 2014

Publică acum un anunţ de mica publicitate în ziarul Magazin Sălăjean!!!

Din cele mai vechi timpuri ziarele sunt metodele cele mai bune în a oferii informaţii publicului cu privire la evenimente importante. Ziare locale se referă la ştiri şi evenimente care apar într-un context local ,care în mod normal, nu ar fi de interes pentru cei din alte localităţi, sau pentru aria de aplicare naţională sau internaţională.
Ţinând cont de popularitatea acestora, anunţurile din ziare sunt o sursă eficientă pentru promovarea afacerii tale sau pe plan personal. Cu toate acestea, o reclamă de dimensiune mai mică îţi permite să îţi întinzi bugetul mai departe şi să apari cu o frecvenţă mai mare.
Mica Publicitate
Să publici anunţuri în ziare locale este un ajutor foarte util când vine vorba de publicarea unui anunţ sau a unei reclame, atât în variantă imprimată a ziarelor, dar şi pe internet, având la dispoziţie numeroase site-uri, putând astfel beneficia de o încrucişare a reclamelor imprimate cu cele virtuale.
Când doreşti să-ţi publici un anunţ în ziar, ar trebui să iei în considerare câteva lucruri, de exemplu ziua săptămânii în care este afişat, frecvenţa cu care este afişat, dar şi dimensiunea paginii pe care este afişat.
Mediapress Advertising vă oferă posibilitatea de a da un anunţ de mica publicitate în peste 300 de ziare locale din toată ţara. Selectaţi de pe harta judeţul care vă interesează pentru a putea răsfoi ziarele din portofoliul Mediapress. A fost creat cu ideea de a crea servicii accesibile şi performanţe pentru companiile mici şi mijlocii.
 http://publicitate-ziare-locale.ro/
            Bine aţi venit la Magazin Sălăjean!
Anunturi ziarul Magazin Salajeanmagazin salajeanZiarul Magazin Salajeanmagazin salajean 14480 likes 31 talking about thisAnunturi mica publicitate ziarul Magazin SalajeanMagazin Salajan
Pentru a vă promova serviciile şi produsele firmei dumneavoastră în judeţul Sălaj, Mediapress Advertising vă oferă servicii de anunţuri  în ziarul Magazin Sălăjean . Ziarul Magazin Sălăjean este un cotidian lansat pe piaţă în 1997, cuprinde informaţii generale şi apare în judeţul Sălaj, de luni până vineri. Tirajul ziarului Magazin Sălăjean este de 2.000 exemplare pe ediţie.
Ziarul Magazin Sălăjean se prezintă sub formă de tabloid cu dimensiunile tiparului de 28.00 cm x 40.00 cm, având 12 pagini, din care 4 pagini policromice.
Cum public un anunţ de mica publicitate în ziarul "Magazin Sălăjean"?
Ghidul de publicat anunţuri din ziarul "Magazin Sălăjean" te va ajuta cu paşii care trebuiesc urmaţi.
Pentru a publica un anunţ în ziarul "Magazin Sălăjean" trebuie să completaţi  un formularul : introduceţi textul anunţului, alegeţi categoria, numărul de apariţii sau zilele de apariţie dorite şi selectaţi ce extra-opţiuni doriţi.
Puteţi plasa cu uşurinţă toate anunţurile dumneavoastră cu un singur click pe link :

Pasul 1 -După ce aţi introdus textul apăsaţi "Calculează" veţi putea vedea detaliile anunţului dumneavoastră. Dacă doriţi să alegeţi altă categorie sau alte extra-opţiuni puteţi reface calculul de oricâte ori doriţi.
Pasul 2 -Când consideraţi că anunţul este corect apăsaţi "Publică acet anunţ " şi completaţi un formular cu date personale.
Pasul 3 - După completarea datelor personale anunţul dumneavoastră va fi stocat în baza de date.
Pasul 4 - Costul  anunţului urmează să fie calculat de către personalul Mediapress Advertising în maxim 2 ore (în timpul orelor de program).
Pe adresa de email furnizată veţi primi factura proformă şi detalii privind plata.
După plata anunţului acesta va apărea în ziarul Magazin Sălăjean la datele selectate de dumneavoastră doar dacă specificaţi zile de apariţie şi plătiţi în timpul necesar sau începând cu prima ediţie liberă dacă alegeţi apariţii consecutive.
Deci, care este răspunsul la întrebarea, "este uşor să publicăm anunţuri în ziarul local?"




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu