luni, 22 decembrie 2014

Fă-ţi viaţa mai uşoară cu DOMO !

http://www.domo.ro/assets/img/logo.png
Dacă ar fi să pregătiţi o listă de aparate fără care nu aţi putea trăi, cât de multe ar fi ? Cum vă ajută tehnologia să aveţi o viaţă mai uşoară?
Înainte să răspundeţi la această întrebare, imaginaţi-vă o zi obişnuită din viaţa voastră. Aveţi un ceas cu alarmă cu care vă treziţi dimineaţa ? Aveţi de unde lua o băutură rece dis de dimineaţă? Aveţi căldură sau aer condiţionat pentru a vă menţine cât de confortabil cald său rece? Aveţi multe haine de spălat?... DOMO dezvăluie moduri în care fiecare dintre noi ne putem bucura mai mult de fiecare clipă şi ne motivează să descoperim câte lucruri bune ni se întâmplă în fiecare zi. 
În ciuda ritmului rapid de viaţa modernă, cu incertitudinile şi provocările sale, multe facilităţi mai mici sau mai mari sunt rezultatul unor idei, concepte şi invenţii aduse la viaţă prin eforturile oamenil or de ştiinţă. Noi nu ştim întotdeauna numele lor, uneori, ideile lor se suprapun astfel nu suntem siguri cui să mulţumim.
Am stat şi m-am tot gândit care sunt acele lucruri de care nu mă pot lipsi. Adevărul este că fiecare lucru în parte începând de la ceasul de perete până la nelipsitul calculator sunt necesare şi au fiecare un anumit rol.
Ceasurile indiferent dacă preferaţi digital sau analog pot fi găsite aproape peste tot.
Ceas cu alarma Hama ``A30``, negru 106943Radio cu ceas Sony ICF-C205SCeas alarma Hama ``Train`` 106930
Primul ceas a fost cel mai probabil un băţ parţial îngropat în pământ. Soarele a fost un indicator mare, dar sistemul nu a funcţionat pe timp de noapte sau când a fost înnorat afară. Lumea începuse să se schimbe. Un ritm mai rapid a fost posibil pentru că a fost mai uşor să organizeze activităţi. Ceasul îţi arată ora exactă sau mai nou ceasul îţi arată ce mesaje ai primit, ce apeluri pierdute ai avut, ce noutăţi mai sunt pe Facebook. Însă sunt un om ce preferă clasicul. Aşadar, ceasul, după părerea mea, ar trebui să rămână limitat la a arăta ora exactă.
Acum, că ne putem sincroniza ceasurile noastre, să trecem la secţiunea următoare unde vom explora frigiderul din bucătărie.
Cum ar fi viaţa fără acesta cutie mare si rece ?
http://s1.domo.ro/s/din_im/uploaded/images/product/018/M_18689.jpgFrigider cu 2 usi Hansa FD225.3Frigider cu 2 usi Whirlpool ARC 2353 WH
Nu am avea gheaţă pentru băutură, şi nu am putea păstra în stare proaspătă ouă, lapte, brânză, carne şi unt ceea ce înseamnă că toate acestea ar trebui să fie achiziţionate în cantităţi mici sau deloc.
Acum, vom arunca o privire la următorul obiect aparatul esenţial de pe listă: maşina de spălat.
Masini spalat - incarcare frontalaMasina de spalat Westwood WM 85 SMasina de splat Candy GC4 1061D1/1
Atâta timp cât oamenii poartă haine, ne trebuie modalităţi de a le curate. Dacă am fi trăit cu mii de ani în urmă, am fi bătut hainele pe o piatră pentru a elimina petele. Romanii au avut jgheaburi speciale de piatră pentru spălare şi utilizau grăsimi animale topite ca o formă brută de săpun. Dar procesul a fost lent şi istovitor, iar rezultatele au fost, probabil, mai scăzute.
Maşinile de spălat moderne folosesc un sistem cu tambur pentru a curăţa hainele.
Acum, că nu trebuie să petreci două ore pe zi pentru a spăla haine murdare, îndoit de spate şi cu manichiura ruinată, putem discuta cu prietenii şi familia la telefon.
Telefoane fixeTelefoane mobileTelefon fix Sagem C100
Aparatul următorul care ne face viaţa mai uşoară este Telefonul 
Astăzi, telefoane mobile sunt înlocuirea rapidă a telefoanelor fixe.
Telefonia celulară sau mobilă se bazează pe standardul de comunicaţii si reţeaua GSM. 
Să nu uităm Player-ul. MP3 este o maşină de muzică portabilă care este suficient de mic pentru a încăpea în buzunar. Se poate stoca mii de melodii. Imaginaţi-vă o lume în care nu a existat nici o modalitate de a înregistra sunetul. Înregistrările digitale folosesc metode la fel de complexe de înregistrare a sunetului folosind codul binar. 
Power banksCasti Audio
Vrei nişte poze dar să ai şi sunet?
LED TV LG 19MN43DLED TV Samsung FullHD LT22D390
Atunci să trecem la secţiunea următoare unde vom discuta de televizor.
Înainte de televiziune, oameni stăteau înghesuiţi în jurul radioul pentru a asculta ştiri şi programe de divertisment. Înainte de asta, s-au bazat pe ziare şi valoarea de divertisment a prietenilor şi vecinilor lor.Există mai mult de 1,5 miliarde de televizoare în lume astăzi, iar numărul este în creştere.
Mai departe, vom discuta despre aerul condiţionat.
Aparate de aer conditionat splitAparate de aer conditionat mobil
În mijlocul unui val de căldură de vară, e minunat să ai aer condiţionat. Înainte o băutură, rece a fost de ajutor, iar unele case au fost concepute pentru a profita din plin de o briză uşoară, cum ar fi casele în stil tradiţional.
Acum, că ne-am răcorit casele hai să încălzim mâncarea la microunde. Asta înseamnă mai puţin timp petrecut în bucătărie.
Cuptoare microunde incorporabileCuptoare cu microunde simple
Cuptoarele cu microunde folosesc un tub magnetron care generează energie înaltă, unde radio scurte care agită moleculele de apă în produsele alimentare, de gătit mai rapid şi mai uniform.
Mai departe, vom trece la una dintre invenţiile cele mai recente care a pătruns în vieţile noastre: calculatorul.
Calculatoare au revoluţionat modul în care lumea comunică. E greu să-ţi imaginezi un singur aspect al vieţii umane, fără laptop.
Notebook Toshiba C50-B-158 N2840Notebook Asus X551MAV-BING-SX366B N2830/4GB/500/w8Notebook Asus Transformer Book T100TA-DK003H
Tehnologia ne acaparează din ce în ce mai mult timp. Una din patru persoane consideră computerul un obiect de neînlocuit
Lista cu obiectele care îmi fac viaţa mai uşoară ar putea continua dar acum vă rog pe voi cititorii mei să completaţi această listă. Cu ajutorul tehnologiei, pe care Domo o oferă la preţurile cele mai avantajoase, viaţa poate deveni mai plăcută şi mai uşoară.
Descopera noile modele de aparate de incalzire!Toate comenzile cu livrare gratuita!Catalogul DOMO curent
Puteti plati in siguranta cu:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu