miercuri, 25 martie 2015

Butoni pentru cămașă ” Stil & Eleganţă ”

Butonii pentru cămașă fac parte din garderoba masculină de aproape un mileniu. Un costum sobru, o cămaşă impecabilă şi o cravată pot reprezenta o ţinută ireproşabilă pentru un bărbat, dar adesea sunt monotone şi lipsite de personalitate. Pe de altă parte, este foarte uşor ca, folosind un accesoriu, o ţinută să devină extravagantă într-un mod neplăcut şi lipsit de gust. Soluţia simplă, clasică şi elegantă pentru a lumina o ţinută prea strictă sunt butonii pentru cămaşă comercializaţi de magazinul Accesoriul.ro. Un vechi obicei spune că un bărbat nu ar trebui să îşi cumpere singur aceste accesorii şi că ar trebui să îi primească în dar, la fiecare ocazie specială. Cu siguranţă, aceasta este o tradiţie păstrată din perioada medievală, când aceste „ bijuterii „erau nişte accesorii extrem de scumpe şi de rare, fabricate exclusiv pentru celebrarea evenimentelor.De atunci, au devenit mai accesibili pentru fiecare om și fiecare bărbat ar trebui să aibă în garderobă cel puțin o pereche
Dacă ai fi fost tentat să crezi că butonii pentru  cămaşă sunt un accesoriu demodat, te îndepărtezi foarte mult de adevăr. Surprinzător sau nu, în ultimii ani aceşti butoni pentru cămaşă au revenit în atenţia caselor de modă şi a marilor designeri, un motiv în plus ca să consideri aceste accesorii drept un cadou inspirat şi potrivit sărbătoritului tău. Dacă vrei să faci un cadou elegant partenerului tău sigla îţi oferă un accesoriu pe măsură .Aceștia sunt printre puținele bijuterii pe care un bărbat le poate purta. Pentru a purta aceste accesorii ai nevoie de o cămașă cu manșetă.
66-1 dual blue cristale69-1 vintage argintiu-negru
Butonii pentru cămașă sunt compuși din două obiecte identice, care pot trece prin butonierele cămășii fiind unite prin punte, lanț sau elastic.Se găsesc într-o gamă mare de culori  și pot fi confecționați dintr-o varietate de materiale precum metal, textile și pietre prețioase,fapt pentru care îi consider versatili.
Consider că este important să-i asortezi la accesoriile din ținută dar în situaţiile în care nu porți alte accesorii, ei pot fi aleși după bunul plac.
Dacă te gândești la ce ținută să porți aceste bijuterii probabil primul cuvânt ar fi costumul. Pe lângă costum, aceștia se mai pot purta cu pantaloni eleganți, jeanși, cămașă,  vestă, jachetă sau sacou.
În concluzie,  sunt necesari pentru exprimarea stilul indiferent de mărimea acestora.
Aşa cum o femeie nu are niciodată suficiente genti, un bărbat nu are niciodată suficienţi butoni pentru cămaşă şi îţi va fi recunoscător pentru cadou atunci când va avea nevoie de ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu