marți, 24 martie 2015

Vrei să ajungi în topul celor mai citiţi bloggeri !

Servicii de gazduire web flexibile si sigure
Pe lângă conţinutul original şi captiv, mai sunt şi alte motive care demonstrează profesionalismul blogger-ului şi care poate creşte sau scădea numărul de vizite. Multe persoane care îşi încep activitatea de blogger îşi pun întrebarea dacă să înceapă cu un hosting şi un domeniu gratuit, sau unul plătit? În acel moment se pune problema avantajelor şi a dezavantajelor fiecăruia.
Despre domeniu propriu ales trebuie să vă spun că recomand alegerea unui nume uşor de ţinut minte.
Din punctul de vedere al unui domeniu gratuit, singurul mare avantaj este lipsa unei investiţii.In timp, mulţi bloggeri îşi dau seama că nu au timp să se ocupe întocmai cum şi-au propus de blog şi renunţă. În afară de asta un domeniu şi un hosting gratuit nu prezintă alte avantaje, comparativ cu unul propriu.
Servicii de gazduire web flexibile si sigure
Deţinerea unui domeniu propriu sau un hosting aduce multe avantaje. Pentru o sumă accesibilă pe care o plăteşti anual poţi să deţi un domeniu, în condiţiile în care ai activitate în mediul online. În majoritatea cazurilor un domeniu cumpărat de o altă persoană este aproape imposibil să îl răscumperi, prin urmare acţionează când ai ocazia şi comanda domeniu propriu, chiar dacă nu îl foloseşti imediat.
Dacă vrei ca altă persoană să nu pună mâna pe domeniu pe care îl doreşti grăbeşte-te. Adevărul este că dacă domeniu pe care îl doreşti este liber, există un mare risc să îl pierzi în favoarea altei persoane. Dacă un domeniu de genul prenumenume.com, prenumenume.ro sau orice alt domeniu potrivit pentru tine, blogul sau afacerea ta, este liber, fă un mic efort şi achiziţionează-l pentru că nu ştii când vei avea nevoie de el.
Cel mai fericit caz este daca nu ai un nume comun, atunci vei găsi destul de uşor un domeniu de genul numeprenume.ro prin care te poţi prezenta în mediul online.
Propriul nume de domeniu îţi oferă o audienţă sporită, originalitate, profesionalism şi încredere. Astfel, un cititor va fi, mult mai încrezător într-un blog ce deţine propriul domeniu, decât unul ce are un subdomeniu. De ce? Pentru că blogurile gratuite pe subdomenii se închid şi se deschid zilnic.
Să nu uităm de indexarea mai bună pe motoarele de căutare – Google sau alte motoare de căutare care privesc mult mai bine un blog cu un domeniu propriu
Spre deosebire de subdomeniile gratuite, unde ai anumite limitări, dacă ai propriul domeniu ai control total asupra blogului, putând face orice doreşti cu el.
Te gândeşti ce costuri implică deţinerea unui domeniu?
Orice blogger se va gândi la domeniu propriu în funcţie de publicul ales, ca şi blogger am optat pentru un domeniu.ro. Care este specific site-urilor web adresate publicului din România.
Oferă domenii cu preţuri începând de la 25€ euro pentru domeniile.ro la care reducerea de 35% îţi dă posibilitatea să comanzi domeniile.ro împreună cu un pachet de găzduire, 9 € pentru domeniu.co în primul an, 7€ pentru domeniu.Me iar pentru hosting, 2 euro pe lună. 
Toţi bloggerii care contribuie la vânzarea, prin intermediul linkului de afiliat pe Webrahost, a 5 domenii.ro primesc adiţional un nume de domeniu.ro, la alegere. Dacă numărul de conversii este mai mare de 5, bloggerul participant primeşte un număr de domenii direct proporţional cu domeniile cumpărate de pe Webrahost. Astfel, dacă contribuie la vânzarea unui număr de 10 domenii.ro primeşte cadou două domenii.ro, la alegere. Domeniile.ro sunt rezervate imediat la RoTLD.
Imagini pentru TINE MINTEBlogul capătă notorietate din ce în ce mai mult, însă doar bloggerii care se diferenţiază prin calitate si profesionalism sunt cei care au cititori fideli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu