vineri, 27 martie 2015

LenjeriidepatOutlet raport preţ/calitate foarte bun !

Fără nici o îndoială cele mai bune lenjerii de pat sunt cele din bumbac ideale, pentru calităţile lor,pentru durata de viaţă şi pentru avantajele pe care le implică întreţinerea.Este probabil cel mai confortabil şi utilizat material.Fibra naturală este plăcută la atingere, lasă pielea să respire şi cel mai important aspect se întreţine bine pentru foarte multă vreme. Este un lucru minunat să te asezi în lenjerii de pat 3d din bumbac fin, după o zi plină de griji si stres .Iar dacă alegi o lenjerie de pat cu flori sau cu alte modele vesele va fi ca şi cum ai dormi în poiana plină de mireasma florilor.
Lenjerii de pat Pucioasa este cadoul perfect pe care să-l dăruiţi sau pe care să vi-l faceţi cadou chiar vouă! Prin tehnologia de ultimă oră utilizată, imprimeul acestei lenjerii vă va crea iluzia că dormiţi pe un câmp de păpădii.
Alege aceste lenjerii de pat 3D din bumbac 100% pentru dormitorul dvs. bucurându-vă de designul unic şi deosebit al acestora. Culorile vii, naturale, vor aduce un plus de confort dormitorului dvs. Imprimeurile sunt de o calitate 5D, foarte rezistente la spălare păstrându-şi profunzimea culorii. Dimensiunile acestor lenjerii se adresează paturilor mari şi foarte mari, paturi de mijloc sau paturi matrimoniale.
Detalii produs: Cearceaf pat: 205 x 235 cm
Cearceaf pilota: 210 x 235 cm
Fete de pernă: 50 x 75 cm (2 bucăţi)
Tip închidere: prin fermoar
Decorare: imprimeu 3D de calitate premium
Material 100% bumbac satinat foarte gros
Instrucţiuni de întreţinere:
Se spala la maxim 30°C automat.
Nu se folosesc înălbitori chimici.
Se calcă la maxim 130°C.
Când alegi lenjerii de pat trebuie să iei în calcul câteva secrete care determină calitatea produselor.
Ţesăturile folosite pentru confecţionarea lenjeriilor de pat poţi fi: 100% din bumbac sau combinaţii de bumbac cu alte materiale naturale. Este de preferat să alegi o ţesătură din bumbac pur deoarece se comportă bine la spălat, e plăcută la atingere şi absoarbe foarte bine umezeala corporală.
De ce? Deoarece sezonul de vegetaţie este mai lung decât în alte părţi ale lumii, iar temperatură mai ridicată, toate acestea ducând la producerea de fibre de bumbac mai lungi şi mai puternice.
În ceea ce priveşte prelucrarea bumbacului, se recomandă alegerea unei ţesături din bumbac pieptănat. Practic, în loc să avem un amestec de fibre lungi, medii şi scurte, după pieptănare rămân doar fibrele lungi, mult mai rezistente şi valoroase. Această tehnologie creşte pierderile de materie primă şi implicit preţul bumbacului şi al produsului finit.
Cumpără acum lenjerii de pat online la cele mai bune preţuri având cele mai frumoase lenjerii din bumbac de calitate din diverse categorii precum :
Lenjerii pat OUTLET
 Comandă online lenjerii de pat cu un raport preţ/calitate foarte bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu