marți, 3 martie 2015

Nu uita : este mai uşor să previi decât să combaţi!

Dezinfectarea şi combaterea dăunătorilor sunt măsuri menite să prevină apariţia şi răspândirea bolilor infecţioase.
Gândaci, şobolani, şoareci şi puricii se găsesc în toate societăţile şi nu cunosc limite.Pentru ca cei mai mulţi dintre noi locuim în blocuri vechi, construite după revoluţie, este imposibil să nu ne confruntăm şi cu vietăţi nepoftite cum ar fi şoriceii. Spaţiul destinat ţevilor şi conductelor de obicei reprezintă mediul propice pentru dezvoltarea acestor rozătoare. 
În timpul lunilor calde de primăvară, este uneori necesar să se efectueze o campanie anti-tantari pentru a reduce populaţiile lor.
Care este rolul COMPANIEI DDD ?
Ce înseamnă DDD?

DERATIZARE ~ DEZINFECŢIE ~ DEZINSECŢIE

Operatorii firmei DDD din Bucureşti s-au gândit în totalitate la toate aceste pericole şi vă oferă o gamă largă de servicii de curăţenie, deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie şi prevenţie, la cele mai înalte standarde de calitate. Personalul calificat este dedicat controlului şi folosesc cele mai noi pesticide şi tehnici ecologice pentru exterminare.
Aceste probleme ridică mari semne de întrebare :
  • Cum combatem pe termen lung prezenţa insectelor?  DEZINSECŢIA~
Imagini pentru DEZINSECTIA

***Totalitatea mijloacelor sau metodelor de prevenire şi combatere a unei game largi de insecte dăunătoare (muşte, viespi, gândaci de bucătărie, furnici, gândaci, ţânţari, căpuşe, purici, ploşniţe, păduchi) care, pe lângă disconfortul psihic pe care îl creează, pot fi purtătoare de diferite boli infecţioase, afectând deopotrivă omul şi animalele, şi pot provoca distrugeri majore.
***Care sunt riscurile la care vă expuneţi? Insectele pot transmite o serie de boli infecţioase sau provocă alergii periculoase prin contactul direct, înţepături sau prin contaminarea spaţiilor şi a alimentelor. Acestea pot apărea în spaţii diverse, cum ar fi locuinţele, grădinile şi spaţiile de prelucrare a produselor alimentare iar uneori chiar şi în locurile în care se menţine curăţenia în mod regulat, precum spitale sau hoteluri.
  • Cum le venim de hac dăunătorilor (şoareci şi şobolani)?~DERATIZAREA ~
Imagini pentru DEratizare
***De ce trebuie făcută deratizarea cât mai rapid? ~Este important să nu amânaţi problema invaziei dăunătorilor mult timp, pentru ca aceştia vor deteriora rapid materialele sau alimentele expuse acestora. În plus, este important să reţineţi că rozătoarele sunt capabile să transporte boli cauzate de un agent patogen. Nu este vorba doar de bolile clasice, ci şi de boli recente, cum ar fi gripă aviară, gripă porcină, etc.Acestea pot fi transmise prin simpla prezenţă a şobolanilor, prin contact, sau, mai rău, prin muşcătura lor.
În cazul unei muşcături de şobolan, consultaţi imediat un medic, deoarece riscurile de infecţie sunt foarte mari, având în vedere modul lor de viaţă.
  • Cum prevenim distrugerea formelor adulte şi de rezistenţă a microbilor ~DEZINEFCŢIA~


***Prin procesul de igienizare se distruge în mediul înconjurător bacteriile şi paraziţii. Prin acest procedeu se previne şi se combate apariţia şi transmisia bolilor şi a altor infecţii atât la oameni cât şi la animale.
***Care sunt beneficiile dezinfecţiei? Ne protejează împotriva germenilor patogenici care constituie un permanent pericol de boli şi pierderi economice. Ei reprezintă un focar permanent de boli infecţioase şi parazitare, ce necesită măsuri de prevenire şi combatere.
***Când trebuie efectuată dezinfecţia? Cel mai sigur şi ieftin mod pentru înlăturarea bacteriilor şi paraziţii lor, respectiv pentru protejarea sănătăţii noastre de boli şi infecţii este să prevenim. Astfel efectuarea periodică a unor tratamente de dezinfecţie sunt mai eficiente decât combaterea.
***Unde trebuie efectuată dezinfecţia? În orice spaţiu se impune pe lângă curăţenia mecanică şi realizarea operaţiunii de dezinfecţie. Dar în special în mijloacele de transport în comun, toalete publice, bazine de apă, ferme zootehnice, unităţi de învăţământ, spitale, instituţii publice, gropi de gunoi, depozite alimentare şi unităţi de producţie.

De ce să colaboraţi cu COMPANIA DDD?
  1. Au know-how-ul necesar luptei împotriva tuturor dăunătorilor;
  2. Au oameni specializaţi, cu experienţă în acest domeniu;
  3. Folosesc numai soluţii profesionale, ce nu se găsesc pe piaţa publicului larg, ce pot fi achiziţionate numai de firme autorizate în acest sens;
  4. Oferă garanţie contractuală la toate lucrările efectuate;
  5. Oferă promptitudine şi respect fiecărei lucrări;
  6. Au cea mai bună ofertă de pe piaţă pentru persoanele juridice;
  7. Oferă cel mai bun raport calitate preţ;
  8. Personalul este specializat şi va sta la dispoziţie gratuit nonstop pentru consiliere în vederea alegerii celei mai bune soluţii pentru situaţia dumneavoastră.
  9. Au aparatură necesară prestării acestor servicii;Pompe manuale (vermorel) ,Atomizoare cu motor în doi timpi ,Nebulizatoare ULV,Pulfogg-uri ,Pistoale aplicatoare pentru gel.

Preţurile pentru deratizare de DDD Bucureşti vă vor ajuta să nu cheltuiţi sume exorbitante şi în acelaşi timp să scăpaţi de musafirii nepoftiţi. În acelaşi timp să nu uităm că aceştia pot fi purtători de boli precum trichineloză sau febră aftoasă şi vă pot pune în pericol sănătatea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu