duminică, 29 martie 2015

Optica Shades – ochelari de soare originali !

Ochelarii de soare nu sunt numai un accesoriu de mare fiţă în cluburi şi în alte locuri unde nu răzbeşte soarele deloc. Surprinzător sau nu, ei au şi un rost practic: să-ţi apere ochii de radiaţii ultraviolete când stai la plajă sau prin alte locuri unde soarele răzbeşte cu adevărat. Ochelarii de soare au devenit un accesoriu pe care îl foloseşte aproape toată lumea.Poţi alege dintre sutele de modele, forme şi culori direct de pe: 
 sigla
Suntem obişnuiţi cu ei, şi cum apare soarele sau vine vara începem să îi purtăm. Sunt eleganţi, dar oare câţi dintre voi ştiţi şi de ce îi purtăm de fapt? Aceştia protejează ochii de căldura şi de razele solare directe, dar au şi un efect mai puţin băgat în seamă dar important: evitarea formării ridurilor în jurul ochilor.
Credeai că ochelarii de soare sunt utili doar vara? Fals ! Chiar şi în a doua parte a anului, ei nu sunt doar un moft, ci sunt recomandaţi în special când afară sunt temperaturi scăzute.
În cazul în care ochelarii sunt polarizaţi, aceştia te vor proteja şi de reflexia indirectă a razelor. O altă trăsătură importantă este cea legată de culoarea lentilelor. Unele sunt recomandate pentru condus, altele pentru activităţi recreative sau sportive. Trebuie să fii atent şi la acest aspect atunci când îţi alegi perechea de ochelari de soare.
Eu am fost cucerit de la prima vedere de eleganţa clasică şi durabilitatea Ochelarilor de soare RB3025 001/57 AVIATOR POLARIZAŢI.

Ray Ban RB3025 001_57Ochelarii, produşi în Italia sub brand-ul Ray Ban, mă vor ajuta să arăt fenomenal în zilele însorite, dar îmi vor  proteja şi ochii  de razele solare . 
img_14Rama ochelarilor are o construcţie ce combină calitatea şi rezistenţa inoxului, având ca rezultat o ramă uşoară cu finisaj lucios şlefuit manual care le conferă un aspect unic! 
img_19Lentilele ochelarilor sunt de cea mai bună calitate şi protejează sănătatea ochilor prin filtrarea totală a razelor UV (protecţie împotriva razelor UV - 100%).
14_sLa achiziţie am primit un toc elegant din piele fină italiană, în care ochelarii de soare RayBan au lăcaşul perfect şi se pot păstra în cele mai bune condiţii atunci când nu sunt folosiţi, un manual cu instrucţiuni de utilizare şi întreţinere şi o lavetă de curăţare profesională Ray Ban.
Imagini pentru produse originale ochelari ray ban
Dăruieşte şi tu această pereche de ochelari celor ce pun mare accent pe detalii.
Imagini pentru produse originale ochelari ray ban
Fiecare cadou este nou, autentic şi este livrat în cutia lui originală, fiind însoţit de toate documentele şi certificatele de garanţie ale producătorului.
Imagini pentru important Dacă nu eşti mulţumit ai dreptul de a notifica în scris Opticashades.ro că renunţi la cumpărare,(fără a fi penalizat şi fără a fi obligat să invoci un motiv anume). În termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului, poţi  returna produsul cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură,Opticashades suportând cheltuielile de retur,după care vă va înapoia contravaloarea produselor comandate în cel mult 15 de zile de la data notificării.
Vrei să cumperi cei mai ieftini ochelari de soare ?
Magazinul online Opticashades îţi aduce cele mai avantajoase preţuri din România. 
Optică Shades livrează în 24H la doar 20 ron (tva inclus)! Cu ajutorul site-ului OpticaShades.ro puteţi comanda o pereche de ochelari care  va fi transportată prin curier rapid în orice oraş, comunaă sau sat din România .Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul preferat de ochelari Ray Ban, iar aceştia vor ajunge la tine în cel mai scurt timp.
Parte a brand-ului de renume din optica Românească, Optica Shades garantează cel mai bun raport calitate preţ al produselor pe care le comercializează.
Promoţiile active pe site sunt create pentru a oferi clienţilor produse la preţuri foarte atractive pentru ca aceştia să fie mereu mulţumiţi de serviciile oferite de Optica Shades
Pentru a te simţi ca un star, ai nevoie de o pereche de ochelari Ray Ban marca preferată de ochelari de soare a multor actori şi actriţe de la Hollywood!Imagini pentru produse originale ochelari ray ban
Spor la cumpărături!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu