marți, 24 martie 2015

Contazen factureză uşor, rapid şi exact !

sharer-3
Tehnologia actuală trebuie să permită angajaţilor companiilor să comunice cât mai productiv cu exteriorul şi să ofere instrumente prin care aceştia să “depoziteze” informaţiile obţinute în urma activităţilor zilnice. Aceste informaţii trebuie să fie uşor de regăsit şi accesat ulterior şi să fie transparente pentru a putea genera analize şi rapoarte că suport pentru decizii.
Cât timp pierdeţi zilnic căutând documente, fişiere, scrisori, memo-uri, note, e-mail-uri, informaţii despre clienţi?
Cât timp pierde un nou angajat din departamentul de vânzări pentru a prelua şi a se familiariza cu un portofoliu de clienţi?
Cât timp pierdeţi pentru redactarea rapoartelor de activităţi şi Cat durează analiza acestora de către superiori?
Contazen a găsit soluţia: eliberează timp, simplificând operaţiuni precum căutarea informaţiilor. Informaţiile critice despre prospect, clienţi furnizori sau concurenta sunt consolidate într-un singur loc extrem de uşor de accesat şi sunt puse la dispoziţia întregii organizaţii oferind astfel angajaţilor companiilor un avantaj deosebit. Într-o clipă puteţi regăsi informaţii despre contacte, istoricul colaborării cu acestea, documente, e-mail-uri, etc... Creşterea productivităţii este simţitoare.
Acum ai posibilitatea să facturezi online această opţiune îţi oferă şansa să creezi facturi în mai puţin de un minut, la care poţi să-ţi adaugi sigla firmei, sa facturezi în diferite monede şi limbi. Dacă vrei să adaugi o notă de profesionalism şi calitate cu fiecare document emis personalizează-ţi facturile. Afişează logo şi semnătura pe orice document, fără ajutorul unui designer.
Cu acest program poţi să fii mai organizat îţi ajută la gestionarea portofoliului de clienţi şi a documentelor te ajută să le ai tot timpul la îndemână într-un singur loc astfel încât să vezi rapid facturile restante sau încasările. Acestea le poţi printa sub forma de rapoarte, descarcă în format PDF sau le poţi trimite direct pe email.
Ca un tot unitar pe Contazen poţi programa emiterea automată a facturilor recurente şi poţi scăpa de grija emiterii facturilor repetitive
Ce este factura recurentă?
O factură recurentă este o factură emisă unui client, periodic, la intervale de timp prestabilite..
Contazen te ajută nu numai cu tipul de facturare emite rapid şi uşor chitanţe în cadrul platformei online.Ca şi în cazul facturilor şi a avizelor, chitanţa trebuie să conţină un număr de identificare unic. Setează seria şi numărul de la care vei emite prima chitanţă, apoi platforma va numerotă automat fiecare document emis.
Numai cu Contazen poţi beneficia de acces multiplu din mai multe locaţii, de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Ei îţi oferă acces total, parţial sau personalizat centralizează rapid documentele şi urmăreşte istoricul acţiunilor.
Reduci riscul de a pierde informaţii esenţiale păstrându-le criptat într-o bază de date securizată doar cu un abonament lunar sau anual la care ai reducere 20 %:
Poţi testa gratuit programul în care poţi introduce 5 documente şi 1 utilizator
Dacă vei fi mulţumit poţi opta pentru un program
AVANSAT care cuprinde 50 documente* 3 utilizatori la doar 9lei/lună
PROFESIONAL care cuprinde 100 documente* 10 utilizatori la doar 19lei/lună
NELIMITAT care cuprinde nelimitat documente* nelimitat utilizatori la doar 29lei/lună.
Anual (20% reducere)
 7,2lei/lună       AVANSAT
  • 50 documente*
  •  
  • 3 utilizatori
  15,2lei/lună       PROFESIONAL
  • 100 documente*
  •  
  • 10 utilizatori
23,2lei/lună      NELIMITAT
  •  documente*
  •  
  •  utilizatori
Ai la dispoziţie toate instrumentele necesare să emiţi facturi fără bătăi de cap. Contazen simplu şi intuitiv.
               REBUS     F A C T U R IR A P O A R T E

E V I D E N T A

P L A T I

C O N T A B I L I T A T EA V I Z E


C L I E N T I


C H I T A N T ENiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu