sâmbătă, 28 februarie 2015

Bijuterii pentru doamnele de orice vârstă !

Suntem deja înconjurați de spiritul primăverii. Primăvara este cel mai aşteptat, cel mai proaspăt şi cel mai iubit anotimp. Este anotimpul în care alergăm, visăm, colorăm, plutim în lumea plină de culoarea şi parfumul florilor. O primăvară frumoasă întruchipată în cea mai veritabilă bijuterie pe care o poţi dărui mamei, soţiei sau bunicii tale. Nici un cadou nu poate fi mai splendid decât o bijuterie. Broşele au fost mereu alegeri versatile de bijuterii pentru doamnele de orice vârstă. Astăzi, broşele oferă doamnelor şi domnişoarelor şansa de a adăuga o bijuterie la aproape orice ţinută.Cel mai frecvent, broşele sunt purtate pe reverul hainei sau pe sacou. 
Îţi doreşti să faci cadou accesorii elegante şi unice? 
Ce trebuie să ştii când vrei să îţi confecţionezi broşe din mărgele sau pietre semipreţioase.
În primul rând trebuie să ai răbdare, în al doilea rând trebuie să ai răbdare şi nu în ultimul rând trebuie să nu cedezi la primul eşec! Dacă rezultatul nu va fi cel aşteptat, nu renunţa exersează şi vei găsi drumul spre perfecţiune.
Procură-ţi materia primă.Nu ştii de unde o să-ţi achiziţionezi materia primă pentru bijuteriile unicat?
sigla vine în ajutorul tău. Aici găseşti toată materia primă de care ai nevoie.GemSale.ro este un magazin online din Iaşi pentru cei care creează bijuterii handmade şi nu numai.Vând online toate tipurile de mărgeluţe şi mărgele online ieftine din: pietre semipreţioase, metal, lemn, rhinestone, sticla, swarowsky, nisip, hematit, perle, fimo, porţelan, ceramice, cloisonne, lut etc. Unele margele pot fi confecţionate handmade (din hârtie, din sârmă, din pasta polimerică, unele mărgele din sticlă), altele pot fi produse industrial (cum sunt cele din sticlă, din lemn, din metal etc) iar altele sunt naturale (din semipreţioase, din perle, coral, os, chihlimbar şi alte materiale organice). Unele mărgele se pot prezenta prin mari diversităţi precum cele din sticlă; astfel, se pot regăsi sub diverse forme, modele, modalităţi de producţie: mărgele din sticlă normală, mărgele din sticlă de calitate (sau cristale: de bohemia, ceheşti sau Cehia, millefiori, Swarovsky, rhinestone sau ştrasuri etc).

Margele fluorit 8mmMargele fluorit curcubeu 18-13mm
Am încercat prima dată broşele din mărgele. Am folosit sârmă de cupru pe care am înşirat, câteva ore bune, mărgeluţe .

BROSA LIBELULA DIN MARGELE COLORATE

Imagini pentru brose din margele
Dar......am vrut ceva mai deosebit şi am ales să creez o broşă din pietre semipreţioase.Tot pe site am găsit pietre semipreţioase şi accesorii  pt confecţionare broşe: ace broşă, bază broşă, bază platou cu sită. Accesorii broşe sunt, de obicei, pe bază de ac de siguranţă iar pietrele semipreţioase  sunt vândute ca: bijuterii, cadouri, accesorii şi mărgele.Pietrele naturale semipreţioase şi alte materiale sunt aici clasificate pe tipul de piatra sau pe tipul de material din care sunt făcute. Pietrele semipreţioase sunt cele mai iubite şi preţuite materiale datorită marii diversităţi de modele şi culori, începând de la transparent (cristal de stâncă), până la negru (onix sau obsidian). Unele pietre semipreţioase sunt rodul pământului, ca sedimentare a rocilor, altele ca metamorfoză a lor.Alte pietre semipreţioase sunt din material organic, cele mai cunoscute fiind: chihlimbar, coral, perle. 
Dar de ce să optezi pentru utilizarea pietrelor semipreţioase?
Singurul motiv este că le găseşti într-o varietatea de forme şi culori.
Confecţionarea acestor bijuterii presupune multă migală şi poate dura câteva ore pentru o singură piesă.

BROSA floare  DIN PIETRE SEMIPREŢIOASE

Baza brosa sita 56mm argintie
Merită, nu-i aşa?
Alegerea pietrelor se face mai ales după preferinţele cromatice, însă acestea au anumite proprietăţi benefice sănătăţii şi există pietre recomandate fiecărei zodii în parte
Bijuteriile cu pietre semipreţioase pot fi purtate la multe ţinute, sunt acel detaliu care poate pune în valoare orice purtătoare. 
Nu degeaba se spune că femeile sunt că florile... atât de gingaşe, fragile şi enigmatice. Cele două mari mistere ale omenirii „florile şi femeile „se desluşesc în momentul când cele două se întâlnesc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu