marți, 24 februarie 2015

Învaţă să-ţi faci bijuterii spectaculoase Din mărgele şi pietre preţioase !

sigla
Simplu! Cu un pic de imaginaţie, chiar şi o persoană începătoare va fi capabilă să producă broşe colorate, coliere complicate sau medalioane pline de gingăşie. Dacă îţi place lucrul manual şi eşti pricepută în a creea bijuterii, coliere elegante din margele şi bratari fantastice cu pandative ia în calcul posibilitatea de a-ţi creea singură bijuteriile. Sunt multe site-uri care vând accesorii pentru bijuterii pe care poţi să ţi le faci singură.Eu am gasit  GemSale.ro un magazin online din Iaşi pentru cei care creează bijuterii handmade şi nu numai.Vând mărgele online şi accesorii, numeroase modele de mărgele din sticlă, lemn, perle, metal, precum şi accesorii bijuterii (baze inele, tortiţe cercei, baze pandantive). Oferim deasemenea pasta FIMO (soft, professional, doll art, effect, fimo kids) şi accesorii FIMO (seturi, matriţe silicon, unelte modelaj, liquid fimo).

Margele fimo asortate 8mm-10bucMargele fimo flori 20mmMargele fimo asortate 18*13mm-10buc
Eu am început acum câteva luni să creez bijuterii cu FIMO şi am fost foarte încântată de rezultatul obţinut. Ba mai mult, mi-am făcut chiar şi un blog cu accesorii din îndemnul celor apropiaţi.
Ai un buget mai redus şi nu îţi permiţi să îţi cumperi bijuterii foarte scumpe? De ce nu ţi-ai face tu singură bijuterii din pietre semipreţioase pe care să le porţi la diverse evenimente? Dacă eşti o femeie creativă şi dacă mai ai şi timp liber la dispoziţie, poţi realiza nişte bijuterii extraordinare la tine acasă, chiar dacă nu eşti prea pricepută la crearea de bijuterii şi nu ai nici  instrumente foarte scumpe pe care să le foloseşti în acest proces. 
Fiecare femeie poate să îşi creeze singură proprii cercei care să atragă atenţia în jur. Îţi poţi reproiecta cerceii sau bijuteriile pe care deja le ai , comanda de pe GemSale.ro mărgele şi accesorii bijuterii  poţi cumpăra toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ţi crea lucruri noi .
Mulţi prieteni m-au întrebat ce este FIMO?
FIMO Professional - set 6 culori -510g
Fimo este o pastă pentru modelaj, cunoscută şi sub numele de clei polimeric. Seamănă foarte mult cu plastilină copilăriei noastre, doar că este puţin mai uşor de modelat şi nu este la fel de sfărâmicioasă. Este disponibilă în orice culoare şi există mai multe tipuri de pastă: cea clasică, una ceva mai moale şi mai uşor de modelat, una cu sclipici şi cea lichidă, cu care se pot face mai uşor detaliile pe figurine. Cu ajutorul lui putem crea orice fel de obiect, de la cercei şi inele, până la brelocuri şi figurine.
Acum mă gândesc să îmi transform acest hobby creativ într-un job part-time astfel încât să pot vinde bijuteriile pe care nu vreau să le mai port.Dacă eşti extraordinar de creativă, poţi creea chiar şi ceva complet nou .Există cu siguranţă un geniu creativ care se ascunde în fiecare dintre noi, trebuie doar să-l descoperi.
Poţi folosi pietre naturale, perle, pietre semipreţioase sau mărgele din sticlă pentru a crea un colier drăguţ şi elegant din mărgele. Este de asemenea o idee grozavă să modifici un stil care este deja popular.Poţi incerca brăţările cu pandative  deoarece sunt printre bijuteriile foarte uşor de creat de tine acasă. 
Baza pandantiv 25*22mmAtunci când eram adolescenţi, făceam o grămadă de asemenea brăţări alături de prieteni şi apoi le purtam peste tot.

GemSale.ro prezintă online una dintre cele mai mari varietăţi de accesorii mărtişoare, accesorii bijuterii precum şi alte mărgele şi accesorii.
Pentru mai multe informatii 
Sună acum: 0743-940046 ; 0332-886282 sau Adresa de e-mail: office@gemsale.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu