marți, 17 februarie 2015

Uşori şi comozi Pantofiorulfermecat.ro sunt ideali !

Pantofiorul fermecatPantofiorul Fermecat
Pantofii joacă un rol foarte important în viaţa copiilor noştri aşadar trebuie să acordăm o importanţă deosebită încălţămintei pentru dezvoltarea sănătoasă a picioarelor pe parcursul tuturor etapelor copilăriei.
Nu trebuie să ai studii superioare în acest domeniu trebuie să găseşti doar magazinul Pantofiorulfermecat.ro acesta a fost creat din dorinţa de a ne oferi încălţăminte copii de calitate la preţuri accesibile, pentru toate anotimpurile care împreună redau confort, elegantă, veselie şi o dezvoltare sănătoasă. Doar aici am găsit o echipă care să vină în sprijinul părinţilor pentru ca noi să luăm cele mai bune decizii când vine vorba de picioarele copiilor noştri.
Pantofiorulfermecat.ro. mi-a oferit o gamă variată de pantofi copii, de la bebeluşi care de-abia încep să păşească până la fetiţe şi băieţi care îşi doresc să fie în pas cu moda.
Aici am descoperit calitatea materialelor, durabilitatea şi confortul pe care trebuie să le îndeplinească orice pereche de încălţăminte.
Pantofiorulfermecat.ro. este magazinul care ne bucură sufletul, picioarele copiilor noştri şi portofelul , cu pantofi de fetiţe şi băieţi la un preţ care ne permite să le luăm tot ceea ce le place.
Asiguraţi-vă că aţi cumpărat pantofi de copii de la companii de marcă sau altfel există şanse mari de a obţine pantofii cu disconfort. Dacă faci o analiză a site-ului vei descoperi în magazinul online branduri româneşti de cea mai bună calitate, precum Melania, PJ Shoes, Baby Avus, Tino, Tikki Shoes şi, totodată, branduri străine, precum Be Only, See Kai Run.
În ceea ce priveşte factorul de stil, pantofii pentru fetiţe şi băieţi, vin într-o mare varietate de culori, modele desene frumoase şi vesele dar nu în ultimul rând, multe promoţii şi surprize.
Reduceri finale
Prin urmare, ca să alegem un model potrivit cei de la Pantofiorulfermecat.ro vin în ajutorul nostru cu o serie de sfaturi utile referitoare la grija pe care o purtăm când e vorba de picioarele copiilor noştri!
Am să vă relatez ceea ce am reţinut în urma citirii acelor sfaturi:
Imagini pentru sfaturi utile
  • Nu încălţaţi niciodată copilul cu pantofi care sunt prea mari sau prea mici.
  • Nu folosiţi niciodată încălţăminte second-hand de la un alt copil pentru copilul dvs.
  • Încălţaţi copiii cu şosete potrivite
  • Alegeţi pentru copiii dvs. pantofi din materiale de calitate şi şosete din fibre naturale pentru a putea permite piciorului să respire.
  • Unghiile de la picioare trebuie tăiate drepte şi nu foarte scurte pentru a împiedica formarea colţurilor.

Pe lângă aceste sfaturi ne sunt relatate şi modalităţile de măsurare a piciorului:
  • Puneţi o foaie de hârtie A4 pe podea.
  • Puneţi piciorul gol pe foaia A4 stând în poziţie normală (fără a îndoi piciorul).
  • Marcaţi un punct la extremitatea degetului mare.
  • Ţinând creionul vertical, marcaţi un punct la călcâi.
  • Trasaţi cu ajutorul riglei o linie perpendiculară între cele două puncte după care măsuraţi distanţa dintre ele în centimetri.
  • Măsuraţi şi celălalt picior folosind aceeaşi metodă.
  • Comparaţi lungimea cu rezultatele din tabelul alăturat. Dacă un picior este mai mare folosiţi lungimea acestuia pentru a afla mărimea potrivită.
  • Măsurile introduse în tabelul de mărimi sunt generale şi orientative, nu garantează 100 % potrivirea.
Tabel de marimi
  Lungimea piciorului
  Marimea potrivita
   Lungimea piciorului
   Marimea potrivita

 12.0
18
 19.3
 29
 12.5
19
 20.0
 30
 13.3
 20
 20.5
 31
 14.0
 21
 21.5
 32
 14.5
 22
 22.0
 33
 15.3
 23
 22.5
 34
 16.0
 24
 23.5
 35
 16.5
 25
 24.0
 36
 17.5
 26
 24.5
 37
 18.0
 27
 25.5
 38
 18.5
 28
 26.0
 39


Dacă vrei o pereche de încălţăminte pentru joacă şi una mai elegantă pentru ocazii deosebite ai posibilitatea să cauţi direct în listă aceste detalii.
Vrei ca micuţul tău să fie în centrul atenţiei ? alege  cele mai elegante modele de pantofi pentru copii!
INCALTAMINTE COPII - BUBU
Şi pentru că copii iubesc cel mai mult joaca acum poţi să-i laşi să se bucure de copilărie alături de modelele  confortabile pentru joacă!
PANTOFI INTERIOR TIKKI SHOES - MINGE DE FOTBAL
Că e vară, că e iarnă Pantofiorulfermecat.ro ne oferă o gamă variată de încălţăminte pentru fiecare sezon.
O dată cu venirea verii, putem achiziţiona sandale din piele care conferă o bună respiraţie a picioarelor copiilor şi  un confort desăvârşit . 
Pornind de la premiza că copiii de până la 2 ani au nevoie de o protecţie permanentă, echipa magazinului mi-a recomandat sandale închise la vârf pentru a nu se lovi în timpul mersului.
PANTOFI MELANIA BLEUMARIN CU SIRET
Cu toate acestea pentru un climat mai rece, veţi găsi modele de cizme în tendinţe. Nu trebuie să îţi faci griji pentru zilele ploioase de primăvară şi toamnă, cizmele Be Only în culori vesele, cu imprimeuri deosebite îi însoţesc pe copii în aventurile lor.
CIZME DIN CAUCIUC-GPS
Şi dacă la iarnă v-aţi gândiţi ca veţi sta mai mult la gura sobei din cauză că micuţii voştri nu au încălţăminte călduroasă vă înşelaţi! Pantofiorulfermecat.ro va pune la dispoziţie toată gama de încălţăminte pentru iarnă, în funcţie de nevoile copiilor, de la ghetuţe elegante pentru fetiţe şi ghete trendy pentru băieţi, la cizme şi après ski-uri călduroase pentru zilele cu zăpadă.
CIZME IMBLANITE COPII - MARO
Dacă te-am convins de calitatea acestor produse de încălţăminte intră pe site şi comandă acum ,complectând formularul de contact iar plata o poţi efectua ramburs, la livrarea Produsului. Termenul de livrare este de 2-4 zile de la data confirmării comenzii.

Alege calitatea superioară pe care PantofiorulFermecat o oferă prin modelele sale!

7 comentarii:

  1. Dezvoltarea sănătoasă a picioarelor pe parcursul tuturor etapelor copilăriei este foarte importanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Calitatea materialelor, durabilitatea şi confortul este o conditie de baza pe care trebuie sa o îndeplinească orice pereche de încălţăminte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am sa intru pe site si am sa aleg o pereche de pantofi pentru primavara,sper sa fie un cadou de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ocazii deosebite, am intrat la categoria pantofi copii eleganti, si am vazut cele mai elegante modele de pantofi pentru copii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumosi , vreau si eu o pereche pentru verisoara mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim PantofiorulFermecat ca veniti in sprijinul părinţilor pentru ca noi să luăm cele mai bune decizii .

    RăspundețiȘtergere
  7. Cizmele Be Only în culori vesele, cu imprimeuri sunt deosebite.

    RăspundețiȘtergere