vineri, 27 februarie 2015

Cu tableta după mine !

Evolio Shop
Stau şi mă gândesc cum era viaţa străbunicilor mei. Cum eram dacă dacă m-aş fi născut pe vremea aceea. În acelaşi loc, dar în alt timp. Aceea perioadă privită prin ochii noştrii pare a fi o experienţă foarte grea. Ar fi trebuit să fim privaţi de numeroase dintre descoperirile şi invenţiile de astăzi. Cum ar fii viaţa fără televizor, calculator , tabletă şi telefon? 
Sau suntem noi prea dependenţi de toate aceste gadgeturi ? 
Adevărul este unul singur ele sunt foarte utile atât copiilor cât şi părinţilor. Avansul tehnologiei informaţionale schimbă radical modul nostru de viaţă, de comunicare cu ceilalţi, de recepţionare a informaţiilor. În secolul următor este de aşteptat ca rolul calculatorului în viaţa noastră să fie esenţial ; orice elev va trebui să stăpânească acest domeniu pentru a obţine cu uşurinţă ceea ce îşi doreşte.
Şi totuşi, dacă aş fi obligată să mă întorc în timp cu 100 de ani, aş accepta doar cu condiţia să pot să iau cu mine tableta Evolio Axis 7 HD.
Tableta Axis 7” HD, Quad Core
Ţin foarte mult la această tabletă pe care am cumpărat-o cu puţin timp în urmă de la  magazinul EVOLIO cea mai inovatoare Companie din industria IT&C din România . Aici am găsit o echipă de profesionişti care lucrează cu pasiune pentru a oferi produse de cea mai înaltă tehnologie, servicii de excepţie şi conţinut adaptat nevoilor utilizatorilor.
Tableta Evolio Axis 7 HD se remarcă prin hardware performant, autonomie extinsă şi două camere foto. 
Vă daţi seama ce documentar scriam ? Faceam referire la ceea ce însemna jocul şi bucuria în viaţa copiilor de pe meleagurile noastre la început de secol XX, de la distracţia ţâncilor care scurmă în ţărână şi până la flăcăii care fac glume pe la nunţi şi pe la priveghiuri. 
Tableta Axis 7” HD, Quad CoreTableta Axis 7” HD, Quad Core
Pe lângă un design elegant, slim – de numai 9.3 mm cu carcasa mata cu textură anti-alunecare şi antireflex această tabletă permite utilizatorului să o ţină i într-o singură mână. Aspectul plăcut al noii tablete Evolio Axis este completat de calitatea ireproşabilă a componentelor interne şi externe ale acesteia, a finisajelor şi de funcţionarea fără reproş. 
Trebuie să recunosc că mi-a fost greu să aleg dintre atâtea oferte tentante cu reduceri sau campanii promoţionale, dar specificaţiile tehnice detaliate de la fiecare produs mi-au fost de mare ajutor.
All – în – one. Procesorul performant Quad Core, alături de memoria RAM de 1 GB asigură o operativitate sporită şi rularea perfectă a aplicaţiilor şi chiar şi a jocurilor cu grafică complexă. Memoria internă de 8 GB are o capacitate suficientă pentru găzduirea jocurilor, fotografiilor, melodiilor sau fişierelor video preferate, iar aceasta poate fi extinsă cu încă 32GB prin card Micro SD.
Tableta Quad Core Evolio Axis HDTableta Quad Core Evolio Axis HDTableta Quad Core Evolio Axis HD
De asemenea, Axis este una dintre puţinele tablete “de buget” de pe piaţă echipată cu două camere foto, una principală, de 2 MP amplasată dorsal, pentru surprinderea momentelor plăcute din viaţa utilizatorului, şi una frontală, pentru conversaţiile online sau poze selfie.Diverse posibilităţi de conectare a tabletei Evolio oferă diverse opţiuni de conectare, fiind prevăzută cu modul Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi cu un înalt nivel de receptivitate, în standardele b/g/n şi slot-uri Micro USB şi Micro SD. În acest fel utilizatorul va putea face transfer de date şi fişiere rapid şi va avea acces în permanenţă la informaţiile dorite şi site-urile de ştiri sau divertisment.Un alt atu al tabletei Axis este bateria de 3000 mAh, care îi oferă o autonomie de până la 250 de ore în standby şi până la 6 ore de funcţionare continuă, susţinută şi de procesorul de consum redus.Pentru a îmbunătăţi şi mai mult experienta utilizatorilor, noua tabletă Evolio rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, optimizat pentru un consum redus şi o experienţă multimedia completă.Tableta Evolio Axis are preinstalata, în premieră, şi aplicaţia callRomania, un serviciu de telefonie VoIP care permite efectuarea de apeluri în reţele de telefonie naţionale şi internaţionale la costuri foarte mici. În plus, la crearea contului, utilizatorul primeşte 5 euro credit cadou pe care îi poate folosi timp de o lună.
Înainte de a comanda tableta am căutat şi informaţii despre garanţie: garanţie prelungită, service rapid şi discount-uri la reparaţii, despre modalitatea de plata Numerar - la sediul magazinului sau la livrarea prin curier rapid (ramburs). Plată prin card la sediu POS, Transfer bancar, Plata online prin Card şi Plată prin Paypal .
Imagini pentru de stiutDacă produsul achiziţionat de la EVOLIO nu corespunde nevoilor noastre, există posibilitatea returnării sale. Acest avantaj mi-a dat linişte şi siguranţă în procesul de cumpărare, acesta nefiind un act ireversibil în caz că nu m-aş fi simţit comod cu ceea ce am achiziţionat.
Îmi place să visez, uneori la lucruri imposibile, cum este aceasta imaginară călătorie în trecut, dar cred că ar fi foarte greu de realizat deoarece ne-am născut intro perioadă în care nu contează unde ne aflăm, acasă, la lucru, în maşină proprie, în autobuz, metrou, tramvai, avion sau tren, spital sau pur şi simplu la plimbare, gadgeturile ne înconjoară. 
Adevărul este că aceste aparaturi ne fac viaţa mai uşoară, comparativ cu ce era acum 100 de ani,
Chiar şi editarea acestui articol nu ar fi fost posibilă fără să am tehnologia necesară. Fiecare putem să spunem dacă avem sau nu nevoie de tehnologie. Fiecare dintre noi este liber să decidă cum foloseşte tehnologia şi la ce nivel , dar până la următoarea invenţie vă spun”GADGET UP”.

Tableta Quad Core Evolio Axis HD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu