miercuri, 18 februarie 2015

Menţine-ţi un stil de viaţă activ în fiecare zi !

sigla

Vine vara, iar fifnesul este o prioritate pentru mulţi.
Este posibil că obiectivele noastre de la începutul lunii ianuarie să fie numeroase şi, totuşi, nu este o regulă ca acestea să fie urmate neapărat de acţiuni concrete... Mulţi dintre noi amânăm până ajungem în februarie când abia începem să căutăm o sală de fitness şi uite aşa intrăm în luna martie şi nu ne-am apucat de nici un antrenament.
Cu toţii avem speranţe nemăsurate la ideea de a face sport sau de a pierde în greutate dar simpla voinţă însă nu este de ajuns... Intervin numeroase obstacole.
Vrei să faci sport şi nu ai timp să mergi la o sală de fitness sau să mergi la un baschet, tenis, fotbal sau orice alt sport îţi place? Pleci de dimineaţă la serviciu şi până ajungi din nou acasă e deja seară, după care nu mai ai timp să mergi la sala de fitness?
Timplu este principala problemă cu care se confruntă cei mai mulţi oameni din mediul urban şi anume, lipsa timpului pentru a face puţină mişcare sau de a practica un sport împreună cu prietenii.
Cu ceva timp în urmă m-am aflat în aceeaşi situaţie.Vreau să împărtăşesc cu voi cum am schimbat această situaţie şi cum am ajuns să nu mai fiu condiţionată de timp pentru a face ceea ce îmi place, adică mişcarea.
Având în vedere lipsa timpului şi a preţurilor din ce în ce mai mari pentru abonamentele lunare la sala de fitness, mi-am amenajat un spaţiu de exerciţii şi mişcare la mine acasă, este cea mai bună investiţie pe care am făcut-o.
Această sală îmi oferă confortul propriului cămin şi îmi permite să exersez exact atunci când am timp. Mersul până la clubul de sănătate, transportarea echipamentului, căutarea unui loc de parcare sau comentariile nedorite ale celorlalţi vor fi de acum încolo o simplă amintire. 
Dacă ai suficient spaţiu la tine acasă, în pivniţă, în pod, în garaj sau poate ai o cameră liberă căreia niciodată nu i-ai găsit un scop aparte, te sfătuiesc să o transformi într-o mini sală de fitness.
Totuşi, trebuie să ai în vedere câteva lucruri înainte de a începe amenajarea acestei săli de sport.
Cele mai multe persoane îşi cumpără echipamente nepotrivite, aparate costisitoare şi, în final, ajung să folosească sala de fitness ca depozit sau ca loc pentru uscat rufele. Eu îţi ofer câteva sfaturi ca să eviţi greşelile şi să profiţi la maximum de pe urma investiţiei tale.
Am căutat cel mai potrivit magazin de echipamente de fitness atât pentru utilizarea profesională a sălii de gimnastică cât şi pentru utilizarea sălii de gimnastică de acasă.
JUSTFit este un supermagazin online de echipamente fitness de unde poţi cumpăra cele mai noi echipamente de fitness cu calitate de top la cele mai mici preţuri posibile. Nu numai că furnizează cele mai bune echipamente de fitness, accesorii fitness, jucării, echipamente sportive şi suplimente dar au şi cele mai noi cunoştinţe şi experienţe cu privire la toate aspectele legate de antrenament fitness.

Personalul de la Just fit sunt unii dintre cei mai experimentaţi din industrie. Dacă nu sunteţi sigur de ceea ce vreţi să cumpăraţi întrebaţi iar personalul vă va oferi toate sfaturile de care aveţi nevoie.
Aici la Just fit puteţi găsi echipamente şi accesorii pentru gimnastică box, cardio, haltere şi mult mai mult. Puteţi achiziţiona aminoacizi, creatină şi proteine ​​. 
Pur şi simplu căutaţi elementele de care aveţi nevoie, adăugaţi-le la coşul de cumpărături şi achiziţionarea va fi rapidă şi sigură. Plata în numerar se face integral, în lei, la livrare sau la ridicarea produselor din showroomurile Keller. 
În cazul comenzilor online plata se va face curierului care livrează coletul.
Pentru început eu am achiziţionat 5 produse de fitness:

  • Bicicleta eliptică Techfit E300 este ideală pentru exerciţii mai uşoare ca niciodată.Bicicleta este echipată cu un computer care afişează timpul, distanţa, viteza şi numărul de calorii, facilitând astfel o monitorizare eficienta în timpul antrenamentului. Este ideală pentru începători, pentru persoanele cu probleme de articulaţii, pentru pierderea în greutate şi pentru tonifiere.Bicicleta eliptică E300 de la TECHFIT permite o mişcare ciclică, accesibilă oricărei grupe de vârstă. Cu ajutorul bicicletei se poate practica un exerciţiu cardiovascular excelent.
  • Coarda cu Greutăţi duce antrenamentele cardio la un alt nivel, adăugând în mânerele special concepute greutăţi moderate pentru a spori gradul de efort şi intensitatea antrenamentelor tale. Îmbunătăţeşte-ţi coordonarea generală, jocul de picioare, agilitatea şi viteza cu Coarda cu Greutăţi.
  • GREUTĂŢI ÎNCHEIETURA MÂINII 1 KG albastru. Aceste greutăţi sunt special concepute pentru încheietura mâinii având un spaţiu special creat pentru deget pentru a preveni alunecarea. Chiar şi atunci când veţi face exerciţii deasupra orizontalei, greutăţile vor rămâne în poziţia corectă.
  • COVORAŞ YOGA verde Covoraşul Yoga este indispensabil pentru gama de exerciţii de echilibru precum Yoga şi Pilates. Indiferent de tipul podelei, covoraşul oferă o susţinere fermă şi, mulţumită mânerului pentru transport.
  • ROLLER ABDOMEN/negru-cromRollerul pentru Abdomen este un ajutor bun pentru antrenament, lucrându-ţi muşchii abdomenului. Mulţumită tetierei integrate, efectiv vă puteţi antrena în mod eficient abdomenul fără a vă solicita gâtul şi coloană.
Foarte important este manualul de instruire pe care l-am  primit gratis.
Aşadar, acum pot petrece în fiecare zi o oră extrem de benefică pentru sănătatea mea, singură sau împreună cu familia, iar în timp voi fi mai sănătoşa, mai fericită şi cu o condiţie fizică de invidiat!

6 comentarii:

  1. Mișcarea înseamnă viață, sportul înseamnă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.........Să fii sănătos nu înseamnă numai o alimentaţie echilibrată şi un regim de viaţă fără factori nocivi (tutun, alcool, drog), ci şi o activitate fizică regulată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sportul, dragilor, e sănătate curată!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sportul te poate ajuta sa combati stresul si depresia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai bun medicament pentru insomnie poate fi… sportul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca vrei sa fii mai sanatos, trebuie sa faci efort. Esti obosit? Fa sport. Ti-e foame? Fa sport.

    RăspundețiȘtergere